2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar kilolarınız ne durumda kaç kilo aldınız göbekler çıktı mı 🙈
Bende 3 kg aldım malesef 65 olmuşum ama sulu yemek canım istemiyor diye sık sık hamur işi makarna yersem olacağı buydu zaten 🤦🏼‍♀️ Göbeğim çıktı bence sertleşmeye başladı yanii o yüzden yağ olmadığını düşünüyorum 😂

Ne kadar dikkat etsem su içsemde oluyor anlamadm.birde bnm içerde duran 1 2 tane minik taşım daha var onlarda yapıyor olabilir
Evet ablamın da vardı inşallah sıkıntı olmaz taş düşürmeyi doğumdan beter diyorlar. Allah şifa versin

Canım anlayan vardır belki ama ben hiç anlayamadım. Ama yüzde seksen az bi oran değil 14. Haftada doktorun dediği gibidir diye düşünüyorum ama. Benim 2 kızımdada 12. Haftamda soyledilerdi.
İnsAllah oledir canım evet az bı oran deil ama işte snradan deisir blki flaan diyorlar

• Beğen
Reactions: Zzy
Bunu da yazayım bi kenara. Allah'tan pek tiryakisi değilimdir ikisinin de ☺️
Ben de günde 2 kahve içerdim ama gebelikten midir yoksa peş peşe hastalıklardan mı nedense hiç canım istemiyor. Gün aşırı 1 kahve içiyorum aklıma gelirse 😁.
Ayrıca bebeğin uykusuna da çok etki ediyor. Uykusuz bebekler olmasınlar aman 🤭

Aman boşver cıkabildikleri kadar çıksınlar dogurunca özleriz göbekleri🙈
Doğurduktan sonra korselerle kanka olacağız bir süre 🙈
Bende 3 kg aldım malesef 65 olmuşum ama sulu yemek canım istemiyor diye sık sık hamur işi makarna yersem olacağı buydu zaten 🤦🏼‍♀️ Göbeğim çıktı bence sertleşmeye başladı yanii o yüzden yağ olmadığını düşünüyorum 😂
Ya ben de sulu yemek hiç sevmiyorum zorla yiyorum resmen 😢 canım devamlı patates kızartması makarna falan istiyor ben de yiyorum abartmadan ama üç kilo fazla değil bence bende dört kilo aldım şimdilik 🤗 ama bu sadece başlangıç 😂
+900 gr ile ilk trimester a veda
Ayy maşallah baya sağlıklı beslendiniz herhalde 🤩

Canım kendine dikkat et üzülmeye bağlı tansiyonun falan yükselebilir bisey olmaz allahin izniyle ama hava falan al istersen rahatlatmaya çalış kendini 🙏🏻
Y’a ilk baslarda kendime Hakim olamadim ama kendimi sakinlestirdim suan sadece bir karin agrisi baslayinca korktum acili aradim kanama olmadikca gelme dedi suan da bu korkuyla yapamiyorim

Y’a ilk baslarda kendime Hakim olamadim ama kendimi sakinlestirdim suan sadece bir karin agrisi baslayinca korktum acili aradim kanama olmadikca gelme dedi suan da bu korkuyla yapamiyorim
Bi kaç gün önce aynısı bende de oldu, baya ağladım üzülmüştüm tansiyonum çıktı sanırım kafamın ağrısından anladım hemen yarım limon içtim sakinlestirmeye çalıştım kendimi. Hafif agrimda vardı ama sonra geçti. Sen de uzan biraz evdeysen bisey olmaz allahin izniyle kuzum
İnsanız sonuçta illaki biseyler oluyor maalesef devamı gelmesin yeterki

Bi kaç gün önce aynısı bende de oldu, baya ağladım üzülmüştüm tansiyonum çıktı sanırım kafamın ağrısından anladım hemen yarım limon içtim sakinlestirmeye çalıştım kendimi. Hafif agrimda vardı ama sonra geçti. Sen de uzan biraz evdeysen bisey olmaz allahin izniyle kuzum
İnsanız sonuçta illaki biseyler oluyor maalesef devamı gelmesin yeterki
Ayy Allah razi olsun su mubarek gunde rabbim bebegini korusun oyle icimi rahatlattin anlatamam simdi biseyler yeyip bir limonlu suda ben icerim insallah gecer 🥲

Kızlar ultrasona girmek bebek için zararlı mı en son 10 gün önce girmiştim 6 Nisan da randevum var tekrar girsem sorun olur mu? 9 haftalık bi kaybım var o yüzden korkuyorum şuan 9 haftalığım kontrol ettirsem mi

Ayy Allah razi olsun su mubarek gunde rabbim bebegini korusun oyle icimi rahatlattin anlatamam simdi biseyler yeyip bir limonlu suda ben icerim insallah gecer 🥲
Ay canım benim Allah razı olsun iyi dileklerinin daha fazlası senin olsun insallah🤲🏻
İç canım ne olur olmaz limon zaten dengeliyor tansiyonu, gebelikte o tehlikeli Allah korusun sen iç yükselmese bile tekrar stres yapabilirsin ama kendine dikkat et uzan biraz istersen sakinleştirici bi müzik veya başka bisey de dinleyebilirsin iyi gelir
Üzme kendini senden ve bebisinden önemli bisey yok🙏🏻

Doğurduktan sonra korselerle kanka olacağız bir süre 🙈

Ya ben de sulu yemek hiç sevmiyorum zorla yiyorum resmen 😢 canım devamlı patates kızartması makarna falan istiyor ben de yiyorum abartmadan ama üç kilo fazla değil bence bende dört kilo aldım şimdilik 🤗 ama bu sadece başlangıç 😂

Ayy maşallah baya sağlıklı beslendiniz herhalde 🤩
Ne bileyim fazla bence sonrasında zaten çok hızlı kg alacağız ama olan oldu birkere 😄 acaba diyorum ilaçlardanda mı böyle oldum progestan iğne ve fitil yapar mı ki bilemedim henüz 1.5 hafta oldu bırakalı çünkü

Ay canım benim Allah razı olsun iyi dileklerinin daha fazlası senin olsun insallah🤲🏻
İç canım ne olur olmaz limon zaten dengeliyor tansiyonu, gebelikte o tehlikeli Allah korusun sen iç yükselmese bile tekrar stres yapabilirsin ama kendine dikkat et uzan biraz istersen sakinleştirici bi müzik veya başka bisey de dinleyebilirsin iyi gelir
Üzme kendini senden ve bebisinden önemli bisey yok🙏🏻
Haklisin tam olarak oyle ilk kendimi tutamadim ama agriyo hissedînce baya biraktim dusunmeyi herseyi
Doktorum tatilde acilde zaten bir halt yapmiyor o yuzden de napacagimi bilemedim simdi biraz daha rahatladim sukur
Zaten hormonlar stres yapmak icin musait napsak anlamadim

Back
X