- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Ne kadar dikkat etsem su içsemde oluyor anlamadm.birde bnm içerde duran 1 2 tane minik taşım daha var onlarda yapıyor olabilirInşallah önemli bisey yoktur ayaklarını falan da üşüttuysen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar dikkat etsem su içsemde oluyor anlamadm.birde bnm içerde duran 1 2 tane minik taşım daha var onlarda yapıyor olabilirInşallah önemli bisey yoktur ayaklarını falan da üşüttuysen
Bende 3 kg aldım malesef 65 olmuşum ama sulu yemek canım istemiyor diye sık sık hamur işi makarna yersem olacağı buydu zatenKızlar kilolarınız ne durumda kaç kilo aldınız göbekler çıktı mı![]()
Evet ablamın da vardı inşallah sıkıntı olmaz taş düşürmeyi doğumdan beter diyorlar. Allah şifa versinNe kadar dikkat etsem su içsemde oluyor anlamadm.birde bnm içerde duran 1 2 tane minik taşım daha var onlarda yapıyor olabilir
Benimde bi kaç gün olmuştu ama üşüttüm diye düşünüyorum inşallah seninde öyle basit bisey çıkar canımİnşallah canım böbreklere dikkat edin
Sagol canım dikkat edin kendinize sizdeEvet ablamın da vardı inşallah sıkıntı olmaz taş düşürmeyi doğumdan beter diyorlar. Allah şifa versin
İnşallah kuzum daha fazla dikkat edicem artık bişi cıkmasındaBenimde bi kaç gün olmuştu ama üşüttüm diye düşünüyorum inşallah seninde öyle basit bisey çıkar canım
İnşallah kuzum benimde dualarım seninleİnşallah kuzum daha fazla dikkat edicem artık bişi cıkmasında![]()
İnsAllah oledir canım evet az bı oran deil ama işte snradan deisir blki flaan diyorlarCanım anlayan vardır belki ama ben hiç anlayamadım. Ama yüzde seksen az bi oran değil 14. Haftada doktorun dediği gibidir diye düşünüyorum ama. Benim 2 kızımdada 12. Haftamda soyledilerdi.
Ben de günde 2 kahve içerdim ama gebelikten midir yoksa peş peşe hastalıklardan mı nedense hiç canım istemiyor. Gün aşırı 1 kahve içiyorum aklıma gelirseBunu da yazayım bi kenara. Allah'tan pek tiryakisi değilimdir ikisinin de![]()
+900 gr ile ilk trimester a vedaKızlar kilolarınız ne durumda kaç kilo aldınız göbekler çıktı mı![]()
Doğurduktan sonra korselerle kanka olacağız bir süreAman boşver cıkabildikleri kadar çıksınlar dogurunca özleriz göbekleri![]()
Ya ben de sulu yemek hiç sevmiyorum zorla yiyorum resmenBende 3 kg aldım malesef 65 olmuşum ama sulu yemek canım istemiyor diye sık sık hamur işi makarna yersem olacağı buydu zatenGöbeğim çıktı bence sertleşmeye başladı yanii o yüzden yağ olmadığını düşünüyorum
![]()
Ayy maşallah baya sağlıklı beslendiniz herhalde+900 gr ile ilk trimester a veda
Canım kendine dikkat et üzülmeye bağlı tansiyonun falan yükselebilir bisey olmaz allahin izniyle ama hava falan al istersen rahatlatmaya çalış kendiniKizlar bugun uzuldum aglaidm
Biraz karnimda agri basladi bisey olmaz demi ?
Y’a ilk baslarda kendime Hakim olamadim ama kendimi sakinlestirdim suan sadece bir karin agrisi baslayinca korktum acili aradim kanama olmadikca gelme dedi suan da bu korkuyla yapamiyorimCanım kendine dikkat et üzülmeye bağlı tansiyonun falan yükselebilir bisey olmaz allahin izniyle ama hava falan al istersen rahatlatmaya çalış kendini![]()
Bi kaç gün önce aynısı bende de oldu, baya ağladım üzülmüştüm tansiyonum çıktı sanırım kafamın ağrısından anladım hemen yarım limon içtim sakinlestirmeye çalıştım kendimi. Hafif agrimda vardı ama sonra geçti. Sen de uzan biraz evdeysen bisey olmaz allahin izniyle kuzumY’a ilk baslarda kendime Hakim olamadim ama kendimi sakinlestirdim suan sadece bir karin agrisi baslayinca korktum acili aradim kanama olmadikca gelme dedi suan da bu korkuyla yapamiyorim
Ayy Allah razi olsun su mubarek gunde rabbim bebegini korusun oyle icimi rahatlattin anlatamam simdi biseyler yeyip bir limonlu suda ben icerim insallah gecerBi kaç gün önce aynısı bende de oldu, baya ağladım üzülmüştüm tansiyonum çıktı sanırım kafamın ağrısından anladım hemen yarım limon içtim sakinlestirmeye çalıştım kendimi. Hafif agrimda vardı ama sonra geçti. Sen de uzan biraz evdeysen bisey olmaz allahin izniyle kuzum
İnsanız sonuçta illaki biseyler oluyor maalesef devamı gelmesin yeterki
Ay canım benim Allah razı olsun iyi dileklerinin daha fazlası senin olsun insallahAyy Allah razi olsun su mubarek gunde rabbim bebegini korusun oyle icimi rahatlattin anlatamam simdi biseyler yeyip bir limonlu suda ben icerim insallah gecer![]()
Ne bileyim fazla bence sonrasında zaten çok hızlı kg alacağız ama olan oldu birkereDoğurduktan sonra korselerle kanka olacağız bir süre
Ya ben de sulu yemek hiç sevmiyorum zorla yiyorum resmencanım devamlı patates kızartması makarna falan istiyor ben de yiyorum abartmadan ama üç kilo fazla değil bence bende dört kilo aldım şimdilik
ama bu sadece başlangıç
Ayy maşallah baya sağlıklı beslendiniz herhalde![]()
Haklisin tam olarak oyle ilk kendimi tutamadim ama agriyo hissedînce baya biraktim dusunmeyi herseyiAy canım benim Allah razı olsun iyi dileklerinin daha fazlası senin olsun insallah
İç canım ne olur olmaz limon zaten dengeliyor tansiyonu, gebelikte o tehlikeli Allah korusun sen iç yükselmese bile tekrar stres yapabilirsin ama kendine dikkat et uzan biraz istersen sakinleştirici bi müzik veya başka bisey de dinleyebilirsin iyi gelir
Üzme kendini senden ve bebisinden önemli bisey yok![]()