2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Haklisin tam olarak oyle ilk kendimi tutamadim ama agriyo hissedînce baya biraktim dusunmeyi herseyi
Doktorum tatilde acilde zaten bir halt yapmiyor o yuzden de napacagimi bilemedim simdi biraz daha rahatladim sukur
Zaten hormonlar stres yapmak icin musait napsak anlamadim
Aynen öyle canım bazen stres topu gibi olabiliyoruz. Ama inan benim genellikle kasık ağrısıyla geçti hatta bir kere acile gittim artık şükür bisey yoktu, suan rahim büyüdüğü için bu haftalarda daha sık yaşanır kasık ağrısı diyordu hiç canını sıkma stresin uzun sürmesi etkiler seni
Acilde zaten pek bisey yapmıyorlar anca ultrasonla bakarlarsa iyi olduğunu görürsün canım ama onu düşünüp bile stres yapmamaya çalış

Aynen öyle canım bazen stres topu gibi olabiliyoruz. Ama inan benim genellikle kasık ağrısıyla geçti hatta bir kere acile gittim artık şükür bisey yoktu, suan rahim büyüdüğü için bu haftalarda daha sık yaşanır kasık ağrısı diyordu hiç canını sıkma stresin uzun sürmesi etkiler seni
Acilde zaten pek bisey yapmıyorlar anca ultrasonla bakarlarsa iyi olduğunu görürsün canım ama onu düşünüp bile stres yapmamaya çalış
Biliyorsun acille de pek guzel anilarim yok haklisin ara ara benimde oluyor agrilarim ama boyle stresten olunca daha da korktum cok sagol Kuzum hersey icin iyiki varsin
Herseyden korkar oldum ben 😍🤣

Y’a ilk baslarda kendime Hakim olamadim ama kendimi sakinlestirdim suan sadece bir karin agrisi baslayinca korktum acili aradim kanama olmadikca gelme dedi suan da bu korkuyla yapamiyorim
Ilık bı duş sonrası uzanıp dinlenin belki kaslar gerilmiştir. Ben de öyle olur üzüntü sonrası.. Sizden değerli birşey yok, iyi şeylere odaklanıp aklınızı meşgul etmeye çalışın 👍🏻

Ilık bı duş sonrası uzanıp dinlenin belki kaslar gerilmiştir. Ben de öyle olur üzüntü sonrası.. Sizden değerli birşey yok, iyi şeylere odaklanıp aklınızı meşgul etmeye çalışın 👍🏻
Haklisiniz ama maalesef bazen kendimi durduramiyorum bu konularda bunuda deniycem biraz hafiflerse rahatlarim cok Tesekkur ederim 💙

İlk trimester 700 gram aldım fakat iki haftada 1.3 almışım, beslenme aynı hatta karbonhidratı azalttım ilk trimestera göre, anlamadım vitamin hapına başladım, progestanı kestim ondan mı oldu bilmiyorum ama tartıda görünce ben de şaşırdım.

Biliyorsun acille de pek guzel anilarim yok haklisin ara ara benimde oluyor agrilarim ama boyle stresten olunca daha da korktum cok sagol Kuzum hersey icin iyiki varsin
Herseyden korkar oldum ben 😍🤣
Biliyorum canım haklısın tabiki eğer için biraz da olsa rahatlayacaksa başıma gelen şeyden bahsedeyim. 4. Haftanın sonunda adet ağrısı cekiyordum ve bağırsak enfeksiyonu oldum. Evde yalnız kalıyordum ailem falan yok eşim de görevdeydi, o kadar şiddetli gecirdim ki afedersin tuvaletten cikamiyordum tuvalet yatak odası gidip geliyordum ağzıma bi lokma atamıyordum. Allahim ölücem nolur kurtar beni diye 8 10 gün boyunca ağladım, yalnızım yasadigim stresi tahmin edebilirsin, bisey olsa evde kimse bulamaz diye düşünüyordum artık. Bi yandan da zorla hamile kalmışım bebeği düşünüyorum üstüne beta hcg değerimde az artmıştı. O kadar stres ağlama hastalığa rağmen çok şükür bu zamana geldim. Düşündüğün şeyleri anlayabiliyorum şuan stresle birlikte tansiyon etkileyebilir ama kendini düşün hiç bisey olmaz allahin izniyle sadece sakinleşmen lazım❤❤

Biliyorum canım haklısın tabiki eğer için biraz da olsa rahatlayacaksa başıma gelen şeyden bahsedeyim. 4. Haftanın sonunda adet ağrısı cekiyordum ve bağırsak enfeksiyonu oldum. Evde yalnız kalıyordum ailem falan yok eşim de görevdeydi, o kadar şiddetli gecirdim ki afedersin tuvaletten cikamiyordum tuvalet yatak odası gidip geliyordum ağzıma bi lokma atamıyordum. Allahim ölücem nolur kurtar beni diye 8 10 gün boyunca ağladım, yalnızım yasadigim stresi tahmin edebilirsin, bisey olsa evde kimse bulamaz diye düşünüyordum artık. Bi yandan da zorla hamile kalmışım bebeği düşünüyorum üstüne beta hcg değerimde az artmıştı. O kadar stres ağlama hastalığa rağmen çok şükür bu zamana geldim. Düşündüğün şeyleri anlayabiliyorum şuan stresle birlikte tansiyon etkileyebilir ama kendini düşün hiç bisey olmaz allahin izniyle sadece sakinleşmen lazım❤❤
Ah Kuzum insallah bundan sonrasi senin icin kolay gecer de sag salim kucagina alirsin
Aslinda cok haklisin yiyecek ekmegi varsa her sartta doguyor
Bundan sonra daha dikkat etcem baya zorlandim korktum bugun bu kadar zor sahip oolunca korku daha cok oluyor seni cok iyi anliyorum rabbim sag salim
Kucagimiza almayi nasip eder insallah ♥️💙♥️

Ah Kuzum insallah bundan sonrasi senin icin kolay gecer de sag salim kucagina alirsin
Aslinda cok haklisin yiyecek ekmegi varsa her sartta doguyor
Bundan sonra daha dikkat etcem baya zorlandim korktum bugun bu kadar zor sahip oolunca korku daha cok oluyor seni cok iyi anliyorum rabbim sag salim
Kucagimiza almayi nasip eder insallah ♥️💙♥️
Amiin canım hepimiz sag salim alalım inşallah kucağımıza inşallah biraz için rahatlamistir üşümeye bağlı da ağrı olabilir, bu haftalarda zaten kasık ağrısı oluyormus rahim büyüdüğü için o yüzden hiç canını sıkma insallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek🤲🏻🤲🏻

Amiin canım hepimiz sag salim alalım inşallah kucağımıza inşallah biraz için rahatlamistir üşümeye bağlı da ağrı olabilir, bu haftalarda zaten kasık ağrısı oluyormus rahim büyüdüğü için o yüzden hiç canını sıkma insallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek🤲🏻🤲🏻
Cok sukur sayende cok rahatladim
Simdi stresten yemek yiyemedim biraz atistirip uyuycam en guzeli bu sanirim

Zaten agrim oluyordu arada bugunde boyle olunca biraz nete baktim zaten bende anksiyete var uctum gittim cok tesekkur ederim tekrar sana da 😍

Cok sukur sayende cok rahatladim
Simdi stresten yemek yiyemedim biraz atistirip uyuycam en guzeli bu sanirim

Zaten agrim oluyordu arada bugunde boyle olunca biraz nete baktim zaten bende anksiyete var uctum gittim cok tesekkur ederim tekrar sana da 😍
Ne demek canım uyuyabiliyorsan uyumaya çalış hatta uyutacak bi müzik falan da açabilirsin bayiltsin seni 🤭
İyi gelir inşallah atlatirsin bi an önce inşallah 🤲🏻🤲🏻

Miden kaldirirsa ic canim stresten işte ne kadar yorulsan da uyuyamiyorsun daha iyisin dimi
Ya sana dualarim hep bu gece dilos varya iyiki varsin daha iyim sukur
Onuda ictim icim bulandi 🥲
Evet normalde bu saate. Kadar hic dayanamazdim uyku tutmamasi da ne kotuymus
Yarin son tatil gunum uzunca uyuyum bari

Ben bulantidan hic bisey yiyemiyordum aynaya bakinca ruh gibi hissediyorum 🤣 simdi yavas yavas yemeye basladim insallah biraz kilo alirim bende kuruyemis ve meyveye abanim bari 🤣
Gorunce yazasım geldi😂🤣 ilk haftalar bulantıdan 4 kilo verdm bende, bulantılar varken birde covid oldum 3 kilo da öyle verdm. Toplamda 7 kilo kaybım oldu.
Hiç birsey yiyemiyordum. İnsan bardaktan tiksinir mi bardaktan bile midem bulanıyordu desenlerinden vs okadar nefretlik geldi hersey den 😬😬🙄

Ama suan.. anneme geldim 15 gun once, ailem farklı şehirde, 2 kilo almısım geldgmden beri 😬😬 evde cubuk krakerle yasayan ben suanda herseyi yemeye başladım 😬😬
Dr um bu ay da kılo almama takılacak ama o hali yasamaktansa kilo almayı tercih ederim 😂

Back
X