- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Teşekkür ederim soracağımBenimde çok ağrılarım vardı sabah yataktan boğun sırt ve bel ağrısıyla kalkıyordum. İş yerinde özellikle yoğun olan günlerden sonraki sabah çok kötü oluyordu. Dr magnezyum verdi suya atılan tabletlerden ilk kez dün öğlen içtim. Hergün alma işyerinde yoğunnolduğun günler ara öğün gibi bunu iç dedi. Gerçekten çok işe yaradı bugün çok iyi uyandım. İstersen bir dr una sorup dene sende
Sizin çıkar ya Ankara’da yapılıyor genoks. Benim ülke uzaklığından kaynaklı süresi uzuyor bakalım pzt dediler.Ben genoks ta yaptırdım. Genoks şuan türkiyede yapmaya başlamış öncesinde almanyaya gönderiyordu.
Kafami kesmem gerek anca mutluluktan aglamak icinMutluluktan aglayalm sadece
Cok sukur kuzum y’a rabbim hepimizin bebelerini korusunOh iyi bari canim benim bi sıkıntı olmaz allahin izniyle
Bak büyümüş he
İnşallah canım hep güzel haberler alalım inşallah janna da kıza benzetti cikintiyi görünce erkek diye düşündüm ben ama bakalım hayırlısı artık önümüzdeki haftalar da belli olur senin bugün cinsiyette netleşir kuzucymBak büyümüş he
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim, hep böyle gitsin inşallah. Ben teorilerinden hiç anlamıyorum içimden kız diye geçti birden bire. Benim de randevum saat 16:00’da heyecanla bekliyorum
Çay kahveyle bağdaştırmamak gerek çünkü bunların bilimsel bir kanıtı yok ben oğlumda 3 aydan sonra hergün bir filtre kahve bir de Türk kahvesi içtim 3700 doğdu yaniSağlıklı ve dengeli beklenildiği sürece bebeğin düşük kilolu olması mümkün değil.
Kahve ve çay gibi kafeinli aşırı tüketiliyorsa o bebeğin kilosundan alıyor ama .. arkadaşımdan biliyorum . 30 kilo almıştı ama bebek 2600 doğmuştu . Çok çay kahve içerdi işyerinde .
Erkek bence beeBana da bakar mısınız 11+4 karından ultrason Eki Görüntüle 3028896
2 kilo almışım hafif çıkıyo çok anlayan yok 14 artı 0 bugünKızlar kilolarınız ne durumda kaç kilo aldınız göbekler çıktı mı
Abooo baya hamile5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk
Amiiin amiiinKafami kesmem gerek anca mutluluktan aglamak icin
Cok sukur kuzum y’a rabbim hepimizin bebelerini korusun
İnşallah . Uzun bir yolculuk . Sorunsuz ve Çabuk geçsin tek dileğim o ..Maşaallah ne güzel. Rezeneyi duymuştum muhakkak deneyeceğim. Birçok faydası varmış emzirmede. Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize de yavrularımıza da. İlk 3 ü bitirince bi rahatlık geldi aslında doğumu düşünmeye başladım hep inşaallah burda sağlıklı doğum haberlerimizi de veririz birbirimize
Sen neden kafanı kesiyorsun kim aglatıyorsa onu kessKafami kesmem gerek anca mutluluktan aglamak icin
Cok sukur kuzum y’a rabbim hepimizin bebelerini korusun
Amin kuzum hepimiz rahatca dogururuz inşallahGeçmiş olsun canım öncelikle, Allah şifa versin. Bebisini de görmene cok sevindim inşallah zorlu bi sürec olmaz
Günde 2 tane izin veriliyor zaten canım ..Çay kahveyle bağdaştırmamak gerek çünkü bunların bilimsel bir kanıtı yok ben oğlumda 3 aydan sonra hergün bir filtre kahve bir de Türk kahvesi içtim 3700 doğdu yani
Bnde şaşkınım canım çok istedim şişmeyi ondan heralde bieşyi 40 kere söyleyince olurmuş yaAbooo baya hamile
Çok teşekkür ederim canımErkek bence bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?