2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim soracağım
Ben genoks ta yaptırdım. Genoks şuan türkiyede yapmaya başlamış öncesinde almanyaya gönderiyordu.
Sizin çıkar ya Ankara’da yapılıyor genoks. Benim ülke uzaklığından kaynaklı süresi uzuyor bakalım pzt dediler.

Kızlar ben geldim herşey yolunda herhangi bir sorun yok pazartesi kan vereceğim ultrasonda mıdır nedir ben hiç anlayamiyorum hareketlerini falan tahminleri alirim L Lalalala1 naptin cnm
Bak büyümüş he

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim, hep böyle gitsin inşallah. Ben teorilerinden hiç anlamıyorum içimden kız diye geçti birden bire. Benim de randevum saat 16:00’da heyecanla bekliyorum

İnşallah canım hep güzel haberler alalım inşallah janna da kıza benzetti cikintiyi görünce erkek diye düşündüm ben ama bakalım hayırlısı artık önümüzdeki haftalar da belli olur senin bugün cinsiyette netleşir kuzucym

Çay kahveyle bağdaştırmamak gerek çünkü bunların bilimsel bir kanıtı yok ben oğlumda 3 aydan sonra hergün bir filtre kahve bir de Türk kahvesi içtim 3700 doğdu yani

İnşallah . Uzun bir yolculuk . Sorunsuz ve Çabuk geçsin tek dileğim o ..

Çay kahveyle bağdaştırmamak gerek çünkü bunların bilimsel bir kanıtı yok ben oğlumda 3 aydan sonra hergün bir filtre kahve bir de Türk kahvesi içtim 3700 doğdu yani
Günde 2 tane izin veriliyor zaten canım ..
Bende kızımda içtim abartmadan 4230 doğdu .
Benim demek istediğim mevcut kafein miktarlarının üzerine çıkmamak iyidir .
Benim arkadaş günde 10 bardak çay içip kahve de alıyordu mutlaka . Ve bebeğin kilosunu çok etkiledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…