Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öyle dğşünüyorum malum herşeyin fiyatı uçtu açıkçası boşyere pahalı bişi almak istemiyorumİlk etapta basit bi emzik alın ucuzundan tutarsa istediğinizi alırsınız tavsiyem. Benim oğlan emmedi aventleri attık çöpe
İkizlerde de katlanmaya bakmak gerek diye biliyorum canım. Döllenmeyle alakalı hcg değeri bazısına adetin ikinci günü 1000 çıkar bazısında adetten 10 gün sonra 300 çıkar tek bebek ikisi de katlanma kaç başka test yaptı mı hiç?Kızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda![]()
Selam , sonucu yazarım demiştim. Cut off değerinin altında çıkmış sonuç. Randevuyu beklerken yazayım dedim.” Düşük risk” çıkmış , ben de şaşırdım. YaştaN dolayı tavan yapar sanıyordum. Doktor farklı bir şey derse yazarım yine. Size de hayırlı haberler dilerim.Bende p tesi yaptırdım sonuç çıktı bugün sonuç göstermeye gideceğim bakalım ne diyecekler![]()
Kaç haftalıksın? İkinci trimestirde ağrılar normalmiş bi sorun yoktur inşaallah. Bebişler büyüyor artık yer açıyorlar kendilerineYarin ariycam Acil isteyim bir haftadir agrim oluncada korkutuyor acikcasi
14 haftaligim insallah oyledir ya ama benim evde agrimiyor is yerinde basliyor o beni korkutuyorKaç haftalıksın? İkinci trimestirde ağrılar normalmiş bi sorun yoktur inşaallah. Bebişler büyüyor artık yer açıyorlar kendilerine![]()
Aa ben de normal canım hiç korkma. Valla benimkinin saatleri de belliydi her akşam 9 gibi bi sancı geliyordu geçen hafta öyle geçti. Youtube de Kağan kocatepenin videosunu izledim bu haftalarda ağrı yaşayabilirsiniz çok normal rahim leğen kemiğinden ayrılmaya çalışıyor bağlar da geri çektiği için ağrı yapıyormuş. Artık göbüşler çıkacak onun ağrısı herhalde14 haftaligim insallah oyledir ya ama benim evde agrimiyor is yerinde basliyor o beni korkutuyor![]()
Severim kagan kocatepeyi izleyim canim cok tesekkur ederimAa ben de normal canım hiç korkma. Valla benimkinin saatleri de belliydi her akşam 9 gibi bi sancı geliyordu geçen hafta öyle geçti. Youtube de Kağan kocatepenin videosunu izledim bu haftalarda ağrı yaşayabilirsiniz çok normal rahim leğen kemiğinden ayrılmaya çalışıyor bağlar da geri çektiği için ağrı yapıyormuş. Artık göbüşler çıkacak onun ağrısı herhaldeizlemeni tavsiye ederim rahatlattı beni o video. Yine de randevu bulup gör tabi bebeğini özlüyor valla insan
![]()
Insallah yaAynen öyle rahatlayacagimiz döneme geçeriz bi an önce insallah![]()
Maşaallah ilk defa bu kadarını duydumCanım adetım 2gun grcmesıyle test yaptım koyu kırmızı oldu anında ve kan verdım sonucu gorunce sok oldm 18.810 ya kımyasal dedım yada ıkız ıkısıde degıldi tek gebelık
Evet benimki dediğim gibi belirli saatlerdeydi bi yokluyordu oyalanıp geçiyordu. Seninki de tam iş saatlerinde belki de.İnşaallah öyle sorunsuz bu sebebtendir. İçini ferah tut lütfenSeverim kagan kocatepeyi izleyim canim cok tesekkur ederim
Sendemi 14 haftaliksin evde olmayinca agri artik korkar hale geldim doktora yazdim cevap bekliyorum bugun ona ulasabilsem fena olmaz hayirlisi bakalim
Insallah ya![]()
Yok canm dün ögrendi kan verdi cumarteside doktora görünecektiİkizlerde de katlanmaya bakmak gerek diye biliyorum canım. Döllenmeyle alakalı hcg değeri bazısına adetin ikinci günü 1000 çıkar bazısında adetten 10 gün sonra 300 çıkar tek bebek ikisi de katlanma kaç başka test yaptı mı hiç?
Insallah cok tesekkur ederimEvet benimki dediğim gibi belirli saatlerdeydi bi yokluyordu oyalanıp geçiyordu. Seninki de tam iş saatlerinde belki de.İnşaallah öyle sorunsuz bu sebebtendir. İçini ferah tut lütfenRabbim seni de bebeğini de korusun
Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Cumartesi kese de görünür yüksek ihtimal ne güzelYok canm bi gün ögrendi kan verdi cumarteside doktora görünecekti
Bastır sen verir randevuyu inşaallah hamilelikte sabretmek çok zorInsallah cok tesekkur ederimdoktora ulasamayînca stres yapiyorum yoksa nisanin 18 inde gorcem mecbur oda bana uzun gelir
Aynen ya valla en ufak seyde korku nem kapiyor insanBastır sen verir randevuyu inşaallah hamilelikte sabretmek çok zor
Amin inşallah.rüyamda doguma 2 gün kalmış nasıl heyecanlıydım etkisinde kalmışımHayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Cumartesi kese de görünür yüksek ihtimal ne güzel
Ben genelde ultrasonda görüyorum herhalde bu kontrolde nasıl acaba diye düşünmektenAmin inşallah.rüyamda doguma 2 gün kalmış nasıl heyecanlıydım etkisinde kalmışımsende böyle seyler cok görüyomusun
Evet korkuyodum smdi korkularım geçti.hele emzirirken görmüştüm rüyası böyleyse gerçegi aklım almıyor Allahım ne büyüksünBen genelde ultrasonda görüyorum herhalde bu kontrolde nasıl acaba diye düşünmektenBikaç kere de doğduktan sonrasını gördüm öyle güzel huzurluydu ki. Sanırım o rüyalar doğum korkumu geçirdi biraz. Sen de doğumu çok düşünüyorsun muhtemelen
![]()
Haha maşallah yaa rahatsiz etmeyin demişSeninki yine iyimiş benim oğluş doktor o kadar uğraştı hiç oralı bile olmadı, en son herhalde yettiniz diyip poposunu dönmüştü![]()