Ben kullanıyorumKızlar fetal doppler kullanan var mı ev için almayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorumKızlar fetal doppler kullanan var mı ev için almayı düşünüyorum
İlk bebeginmi canim ilk bebek olduğunda geç anlasiliyormusKızlar selam. 20. Haftaya geldim hala pek hareketleri hissetmiyorum. Hissediyorum da anlamiyorum mu nedirr
Ben kullanıyorum , haftada bir-iki dinliyorum. Daha başlamadım çünkü hareket hissetmeye 17. Haftadayım.Kızlar fetal doppler kullanan var mı ev için almayı düşünüyorum
Hissedip anlamıyor da olabilirsin gaz gibi geliyor olabilir. İlk gebelikte öyle oluyor.Kızlar selam. 20. Haftaya geldim hala pek hareketleri hissetmiyorum. Hissediyorum da anlamiyorum mu nedirr
Egemen , söylenişi güzel ama soyadınızda da E sesi varsa çok boğar.Canım anneler yardımınıza ihtiyacım varBilgehan, egemen, uygar isimlerinden hangisi daha güzel sizce kafamız çok karışık
![]()
Soyadımızda e harfi yok bende egemen e daha yakın gibiyim teşekkür ederim :)Egemen , söylenişi güzel ama soyadınızda da E sesi varsa çok boğar.
Uygar da güzel.
Bilgehan çok kopuk tınısı , söylerken han sesi için bir çaba daha gerekiyor.
Böyle , seslenin isimleri eşinizle birbirinize daha kolay olur seçmesi.
Öz Türkçe isimler olması çok güzel ayrıca![]()
Ben düşünüyorum insaallah daha doktoruma söylemedim ama benim plasenta öndeydi ilk hamileliğimde bunda da aynı olma ihtimali var eğer olmazsa ssvd adayıyım insaalalhKızlar ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu şimdi ssvd düşünüyorum varmı ssvd yapan tanıdıklarınız yada yapmayı düşünen
İsmiyle büyüsün annesiSoyadımızda e harfi yok bende egemen e daha yakın gibiyim teşekkür ederim :)
Bende öyleyim doktora söyledim yaparız dedi inşallah olur çok hevesliyim sezeryan çok zordu iki çocukla şimdi Daha zor olur diye korkuyorumBen düşünüyorum insaallah daha doktoruma söylemedim ama benim plasenta öndeydi ilk hamileliğimde bunda da aynı olma ihtimali var eğer olmazsa ssvd adayıyım insaalalh![]()
Diğer çocuk kaç yaşında sizinBende öyleyim doktora söyledim yaparız dedi inşallah olur çok hevesliyim sezeryan çok zordu iki çocukla şimdi Daha zor olur diye korkuyorum
Doğum da oda 5 yaşına girecek inşallahDiğer çocuk kaç yaşında sizin
Merhaba ben omepa vm kullanıyorum, çok da memnunumSelam herkese , doktor bana bu ilaçları verdi. Aranızda özellikle vitaminlerden kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da ne kullanıyorsunuz?
3 numaradaki damlayi kullaniyorum gebeligimi ögrendigimden beri çok memlunum hergun icmiyorum ama, doktor bana yazmadı bunu.Selam herkese , doktor bana bu ilaçları verdi. Aranızda özellikle vitaminlerden kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da ne kullanıyorsunuz?
Egemen benceCanım anneler yardımınıza ihtiyacım varBilgehan, egemen, uygar isimlerinden hangisi daha güzel sizce kafamız çok karışık
![]()