- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Ne demek önemli değil sağolum geri dönüş yaptığınız için .perşembe doktora gidicem çıktısını isterim gidince unutmazsamAfedersiniz yeni gördüm Google dan giriyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek önemli değil sağolum geri dönüş yaptığınız için .perşembe doktora gidicem çıktısını isterim gidince unutmazsamAfedersiniz yeni gördüm Google dan giriyorum hep
İnşallah bana da iyi gelir, bitik durumdayım. Hemen alayımMerhaba ben omepa vm kullanıyorum, çok da memnunumKullandığım gunden beri daha enerjiğim
Sağlıkla kullansın inşallahAda hanımın halasından hediyeler![]()
inşallahSağlıkla kullansın inşallah![]()
Emziklerimiz aynıAda hanımın halasından hediyeler![]()
inşallah bebişlerimiz emerEmziklerimiz aynı![]()
Bende 3 gündür çekiyorum. Aşırı ağrım var hergün parol içmemek için kendimi tutuyorum ama öyle böyle değil yarın doktoruna sorucamMerhana anneler
3-4 gundur asiri bel karin sirt agrim oluyor bunlar sizdede varmi![]()
Ben gynoferon Demir ilacını kullanıyorum. Hayatımda sevdiğim tek Demir ilacı. Pembe bi draje şeker gibi. Değerlerim de ömrümde ilk kez yükseldi.Selam herkese , doktor bana bu ilaçları verdi. Aranızda özellikle vitaminlerden kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da ne kullanıyorsunuz?
Mutlaka hastanede ilk gün verininşallah bebişlerimiz emer![]()
Çok güzel olmuşlar yaaSelam kızlaar2 gündür bı hevesle dikiyorum
ilk kez bebek kiyafeti diktim,hep kendime elbise filan dikmistim.Bunlar da ilk mashsullerim
inşallah cinsiyette yanılma olmaz hahaha
Eki Görüntüle 3045145
Ayniyim bendee yaa maleseffBende 3 gündür çekiyorum. Aşırı ağrım var hergün parol içmemek için kendimi tutuyorum ama öyle böyle değil yarın doktoruna sorucam
Çalışmıyorum ama bende çalışan arkadaşlar için çok üzüldüm canım bı anda böyle bı karar vermedilerine vakalar 5 bin civarına düşmüş sanırım o sebeple artık normalleşiyor herseymerhabalar eylül anneleri çalışanlar için pandemi nedeni ile 24 haftadan sonraki idari izin resmi gazete ile kaldırıldı çok moralim bozuldu resmen hayallerim yıkıldıyaz ayınada denk geliyor hereşy gevşetildi gelmezmi ki tekrar bu idari izin
![]()
suan murat doruk medstar topçular daMurat doruk çok iyi bir doktor ben vitale de olduğu için gitmemiştim açıkçası hem bize biraz uzak hem de hastane çok içime sinmemişti ama medstar iyi benceilk oğlum da da oraya gitmiştim. Doğumlarımız da aynı gün gözüküyor sanırım
![]()
Bebek tutabilirmi ilerleyen zamanlarda yada elinden dusururse zarar verirmi acabaGünaydınlar kızlaar biberon olarak Philips avent 125 ml ve 250ml lik cam tercih etmeyi düşünüyorum ama çok deneyimsiz olduğum için sizlere danışmak istedim cam sağlıklı fakat ağır olurmu ne düşünüyorsunuz
Selamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.Hissedip anlamıyor da olabilirsin gaz gibi geliyor olabilir. İlk gebelikte öyle oluyor.
Detaylı ultrason yaptırdın mı peki ? Kimi seçtin İzmir’de ?