Benim de kontrol sonrası yaptırdığım testte glukoz 99 insülin 18.8 çıktı canım, doktorum sende insülin direnci var bu düşük riski yaratır yarın gel ilaç başlayacağım sana dedi.
Ben de endişe ettim daha önce bakılmamıştı çünkü hiç ve benim 2 kaybım var. Siz kaç haftalıksınız ?
Hamilelikten önce mi başlamıştınız o zaman ?
Kanaman falan mı oldu o yüzden mi kullanıyorsun canım progestanı? Ben de her ihtimale karşı evimde bulundurmak istiyorum, Allah korusun.
Evet ben de oksapar kullanıyorum ama inanılmaz pahalı, bir de biz 10. Eczaneden 1 kutu bulabildik, bugün 3 ayrı eczaneye daha sordum yok. Fiyatlama konusunda devlet üreticilerle anlaşamamış hiçbir yerde yok nerdeyse, ben muadillerini kullanıp kullanamayacağımı soracağım yarın. Onlar daha kolay bulunuyor sanırım eczacılar onu teklif etti hep bana. Kızlar kullanan var kı muadilini?
Rapor olayında da evet eğer SGK lıysan doktorun yazacağı raporla alabiliyormuşsun. Ben özel bir kurumda çalışıyorum özel sağlık sigortam var ama ücretsiz alamıyormuşum. Kurumun anlaşmalı olduğu eczanelerden bulabilirsem alıcam onlar kuruma faturalayacaklarmış.