• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim canım ☺️ bebekle yol çok zor gerçekten. Sağlıkla gelsin de nerde rahatsan orda doğum yap zaten burda takipli olacaksın

Teşekkür ederim ☺️ cümlemizin bebişi sağlıkla gelsin, mislerrrr gibi koksun kucağımız :anne: öyle canım her fikir öok önemli oluyor bu dönem

Yaaaa 😐 ağustos annelerinde bir arkadaşın doktoru hep alttan bakıyormuş. O riskli gebelik uzmanına gidiyor ama daha öncede kayıpları olmuş
Aynen öyle canım evin neresiyse orda rahat ediyorsun yine işte

Ben dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 sence fotodan cinsiyeti ne hissediyorsun ben hamilelik başından beri erkek hissediyorum yaa 🙈🙈
Anam minik şey şuna bak seninde net çıkmış çok😍 Ay bilmiyorum ki canım ben hiç anlamam hahah 😅😅

Evet bundan sonra her ay biseyini öğreneceğiz heyecanli bekleyiş 🥰🧿

Evettt o sebeple sordum tahminde bulunabilir bende 11.haftamda gideceğim şuan 9 haftalık 🥰

Evet ya öyle diyorlar bir de oğlumda böyle olmuyordu ondan hep bi acabaaa🙈😍

Ohhh maşallah kardeşimle benim gibi olacak Yaş aralıkları bizim de 4 Yaş olacak kısmetse ❤

İyice bebek gibi olmaya başladılar maşallah 🧿🥰

Ucundan kıyısından bile tahminde bulunur bence canim 😍

Bennn ben😪 ne yesem bir yangın bir elimdesoda bir elimde yeşil elma bide bulantısı da çoğalmaya basladi ara ara oluyor biseyler
Kıpırdadıgını görsek hareketlerini falan o çok güzel olur işte 🙈😍 10. Haftadan sonra gözüküyor mu acaba

Ben bi ara İskenderunda Özel Gelişimde Handan Özge Güzele gitmiştim. Yakın olsa onu tavsiye ederdim uzun süre gitmedim ama çok güzel ilgilendi uzun açıklayıcı cevaplar verdi beğendim yani
Ah canım antakyadayim işte gidip gelmesi zor olur baya, ama şükür yine benim doktorda ilgileniyor ya

Ikra meyra Ikra meyra
1 Mart randevumda tahminde bulunacak doktorum , sizce ? Zahmet olacak ama 🙈
IMG_20220211_154101.webp

Insan hep bi merakta hareketlerini hissedince bi nebze de olsa rahatlıyor insan 🥰

Bak dilosum söyle düşünelim çok şükür o kadar zaman bekledin kavustun bebeğine şimdi ki beklemek olmasın az bi zaman havalar ısınsın anlamicaksin nasıl gectigini😍

Hıı hıı benim de oglum var kaç yaşında canim oğlun bende meraktayım hayırlısı insallah

İnşallah canim senin geçti mi muhtemelen 3.aydam sonra gececek

Yaaa evet insan sürekli goresi geliyor olsun geçer Allahin izniyle benim de 11.haftam da randevum
Havalar ısınsın diyince bi üzülüyorum ya ev düzeli çok olmadı klima falan da yok nasıl geçecek bu Batmanın sıcağı 😢

Ya bisi sorcam goguslerinizin dolgunlugu ve hassasligi varmi benim bugun goguslerim sondu gibi bisymi oldu acaba diye dusunuyorum
Canım o konu çok konuşuldu etti. Ben de sürekli sapık gibi göğüslerime bakıp incelediğim için hemen yazmak istedim sana:)

O hormonlarla alakalı, bebeğin iyi olup olmadığının bir göstergesi değil. Benim göğüslerim sönük olduğu zaman gittim kontrole öyle denk geldi ama çok şükür sağlıklıydı bebeğim🙏

Hiç kötü düşünme. Allah’ın izniyle iyiler Allah’a emanet hepsi💕

Back
X