Kaç para verdin bakiiiiimBöyle olunca daha çok merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç para verdin bakiiiiimBöyle olunca daha çok merak ettim![]()
30 liraymışKaç para verdin bakiiiiim![]()
30 liraya bebisine çorap alirdiiiiiin şapka alirdiiiiin kız olacaksa toka alirdiiiiin. Ben sana söylerdim yüzde 50.kız yüzde 50 erkek30 liraymışaz para ya falan diye insanlar düsünüp baktırsa iyi iş aslında
![]()
Aaa neden diloşa söylemedin. 20 lira zarardaBen 10 tl verdim![]()
Hahaha haklısın ya30 liraya bebisine çorap alirdiiiiiin şapka alirdiiiiin kız olacaksa toka alirdiiiiin. Ben sana söylerdim yüzde 50.kız yüzde 50 erkeksaka yapıyorum tabi de ne bilim artık 30 lira hatta 1 lira küçümsenecek para değil.artik. ama iyi iş yapar bu iş dediğin gibi. Benim kardeş de tesbihle bakıyo. Hamile olduğumu da bilmiyo bi anda mesaj attı ablaa senin bi oğlun olacakmış diye. Bi an korktum falan tesbihle bakmış 2 kız 1 erkek çıkıyormuş. 2 kızım var zatwn bakalım tutacak mi
![]()
Haydaa ben kazıklandım10 lira olarak attim kadinda hicbirsey demedenn bakti
Yok be kaziklanmak deilde cok baktiriyoruz biz indan bisi dememistirHaydaa ben kazıklandım![]()
Hadi bakalım olsun o kadar kimsenin zorladığı mi var baktırdım geçtim şaka yapiyorumYok be kaziklanmak deilde cok baktiriyoruz biz indan bisi dememistir
Dur sen daha neler neler diceksin çok büyük konuşmuşum falan diye bebek doğduktan sonra falan çok soyliceksin çok büyük konuşmuşum diye. Çünkü benim baya var da öyle kınayıp hayatta yapmam diyip yaptığım. Ay o Oyuncağa o kadar para verilir mi diyip de şenler sonra kendi kızama almam mi dersin. Hayatta yanimda yatırmam diyip 2 buçuk senedir beraber yatıyoruz falan. Geliyor gelmekte olan daha niceleriHahaha haklısın yaben aslında hamile kalmadan önce o kadar saçma geliyordu ki bunları görünce, dolandırıcılar falan nasıl geçiriyordum içimden saçma, öyle şey mi olur uyduruyorlar falan diye
demekki büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazımmış
nasıl birden baktırdım ben bile anlamadım bi heyecanla
Tesbihle nasıl bakiliyormus kii ilk kez duydumm
Yok canım estağfirullah ilk çocuk da ben de batırırdım herhalde diyorum şimdi 3. Uyuyup uyanıp doğurmak istiyorumHaydaa ben kazıklandım![]()
ne güzel inşallah benim doktorumda iyidir şimdilik iyi gözüküyor.ben nedense sezaryandan daha çok korkuyorum bi kere ameliyat oldum o da tiroid ameliyatı çok ürküttü beni o atmosfer soğukluk falan psikolojik galiba ameliyathaneye alfılar hüngür hüngür aplamaya başlamıştım hemşrede ağlamanıza gerekmyok korkmanız çok normal dedi salak mıdır nedir ona da ayrı bi sinir olmuştumBen de normal istiyorum bi kaza bela olmazsa korkuyorum da accukDoğum konusunda güveniyorum doktora bi yakınımda doktorumda doğum yaptı çatı için falan hep kendisi geldi ilgilendi ebeler iş bırakmadı çok ilgili dedi öyle bi yüreklendim
Aman allahim hep öyle oluyor zaten yaDur sen daha neler neler diceksin çok büyük konuşmuşum falan diye bebek doğduktan sonra falan çok soyliceksin çok büyük konuşmuşum diye. Çünkü benim baya var da öyle kınayıp hayatta yapmam diyip yaptığım. Ay o Oyuncağa o kadar para verilir mi diyip de şenler sonra kendi kızama almam mi dersin. Hayatta yanimda yatırmam diyip 2 buçuk senedir beraber yatıyoruz falan. Geliyor gelmekte olan daha niceleri![]()
aynen nedense korkmuyorum inşallah yaklaşıncada böyle hissederim tek isteğim sağlıkla miniğime kavuşmak ve tüm bekleyinlerde böyle olsunSezeryan işlerine geliyor çünkü. Saati belli , günü belli. Ben de çatı muayenesinden çok rahatsız oldum. Doktorumun özel ebesi (Doula) vardı, hocam ben bakayım , dedi . Kibar kibar baktı söyledi açıklığı. Ertesi gün evime geldi kontrole ebe, odamda muayene etti.Dedim ,sen hiç rahatsız etmiyorsun. Erkek doktorlar çok anlamıyor fizyolojimizden , çabuk ve sabırsız yapıyorlar, demişti
Ama o gün ben gerilince, ohoooo nasıl yapacaksın , böyle olmaz , diye bana da söylenmişti doktor. Ama çok farklı şeyler. Dışardan müdahale ve içerden çıkmak isteyenin hissettirdikleri
Çatı muayenesinden, üç gün sonra doğum yapmıştım. Tetikleyen bir şey kesinlikle.
Koşullar uygunsa, bebek doğru pozisyondaysa, normal doğumdan hiç korkmayın bu arada , hele de epidural alırsanız.![]()
Maşallahh Allah size bağışlasınYok canım estağfirullah ilk çocuk da ben de batırırdım herhalde diyorum şimdi 3. Uyuyup uyanıp doğurmak istiyorum![]()
kız Allah seniCanım sen mi söylemiştin bu instagramdan cinsiyet olayını, ben dayanamayıp baktırdım şimdi yüzde 68 erkek dedi![]()
Aynen oyle tatlimHadi bakalım olsun o kadar kimsenin zorladığı mi var baktırdım geçtim şaka yapiyorum![]()