- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
İnanin ekrand daha buyuk gorunuyordu hemen buyuyorlar dedi doktorYa çok hoş baya bebek bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanin ekrand daha buyuk gorunuyordu hemen buyuyorlar dedi doktorYa çok hoş baya bebek bu![]()
Pazar günü kısmetse gideceğim. Herkes çok güzel haberlerle, yüzünde gülümsemeyle çıksın doktordanGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler![]()
Maşallah, sizinki bayağı büyümüş. Allah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık yavrunuz?Benim resimler bunlarcok hareketliydi ondan boyle çıktı
![]()
Ya maşallahhBenim resimler bunlarcok hareketliydi ondan boyle çıktı
![]()
Hareketlenmiş sankim maşaallahBenim resimler bunlarcok hareketliydi ondan boyle çıktı
![]()
Aynen bacim Allah razi olsun sag salim kucaklarimiza alalim insallahHareketlenmiş sankim maşaallah![]()
Yok hicbirsey soylemedi insallah saglikli olsunda bir oglum var ne verirse raziyimYa maşallahhKıza benzettim ben cinsiyet tahmini yapmadımı doktorunuz?
![]()
Allah razi olsun hepimiz insallahhh benimki tam 12 haftalikmisMaşallah, sizinki bayağı büyümüş. Allah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık yavrunuz?![]()
Seni çok iyi anlıyorum . Yalnızken el mahkum kalmak gerçekten çok zor.Evet iki gündür gözüme perde inmiş gibi bitkisel hayatta gibi yatıyordum Allah kimseye yaşatmasın çok zor heleki ailenizde uzaktaysa![]()
Ayyy mâşaâllah minnoş nasıl büyümüş artık iyice belli oluyor.Benim resimler bunlarcok hareketliydi ondan boyle çıktı
![]()
İnsallah kardesim cumlemizin insallah aminnAyyy mâşaâllah minnoş nasıl büyümüş artık iyice belli oluyor.Saglikla büyüsün hepimizin bebişleri insaallah
![]()
Ben de öyle yaptım bugün kan verdim 10 güne belli olur herhaldeDün belime ani sancı girdiği için bende bugün ara kontrole gittim bebek çok iyi şükürgitmişken doktorumla 3 marttaki ikili testim hakkında konuştuk bu tarama testlerinin devletin prosedürlerinde olduğu için yapıldığını ama çok çok eski teknikler olduğu için sonuçların güvensizliği hakkında bilgi verdi direk fetal dna testi yaptırmanızı öneririm dedi. Güney koreye gidene 3500tl. Amerikaya gidene 5500 tl dedi. Bende Amerikaya göndertmeye karar verdim direk fetal dna testi yaptırıp bu tarama testlerine hiç bulaşmayacağım.
Yok hicbirsey soylemedi insallah saglikli olsunda bir oglum var ne verirse raziyim![]()
Güzel haberler alırsınız inşallahBen de öyle yaptım bugün kan verdim 10 güne belli olur herhalde
Teşekkür ederim amerikaya 4500 e anlaştık cinsiyet bilgisi istiyomusunuz dediler evet dedimGüzel haberler alırsınız inşallahsiz hangi ülkeye ne kadara gönderdiniz
Aa çok iyi bende bugün karar verdim 5500 dedi doktorum. Yaptırdığı lab. Aradım orası direk 6000 dedi. Doktorum daha ucuz söylemiş herhalde anlaşmalı olduğu için o fiyattır. Cinsiyet önemli değil ama bende isteyeceğim madem böyle bir fırsatımız var neden öğrenmeyelim değil miTeşekkür ederim amerikaya 4500 e anlaştık cinsiyet bilgisi istiyomusunuz dediler evet dedim
Merhaba ben de kullanıyorum ilk aylar göbekten vurulmayı tercih ettim göbek deliğimden 3-4 parmak gerisinden vuruyorum ( öncesinde karın boşluğuna falan da yapıyodum ama hemşire 3-4 parmağa denk gelecek şekilde vurulmamı söyledi) onun dışında iğnenin kapağını çıkarmadan, iğneye hafif vurunca hava yukarı çıkıyo kapağını açınca önce onu boşaltıyorum, iki parmağımla karnımı tutup iğnenin sivri ucunu bulup dik değil de hafif yan vuruyorum. Biraz uzun oldu ama böyle vurunca acımıyor ve morarmıyor :)Oksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Benim sol taraf ağrıyor yürürken ve özellikle öksürürkenKızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum![]()