Maviş senin bebeiş hepimizden önde hala cinsiyet belli olmadımı?Ahhh yerimmm sağlıkla gelsin güzel kızın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maviş senin bebeiş hepimizden önde hala cinsiyet belli olmadımı?Ahhh yerimmm sağlıkla gelsin güzel kızın![]()
Yaaaa ben olsam kesin giderdim başka güne neden almadı randevuyuBenim de doktorumun bu hafta ameliyatı varmış iptal oldu randevum bir çılgınlık yapıp bugün seyahat dönüşü bir başka doktora gitme fikri çık aklımdan
Niye bi erkek hissettim ben, gerçi herkesi erkek hissediyorum benim tahminlerimi baz almayın
Kuzu
Belli oldu mu cinsiyet ya muhteşem, bugün tam olarak kaç kaç?
Doktorun benim gibi düşünmüş.
Kuzucum burda yazana bakma ultrasonda şuan 11+5 çıkıyor haftam geç yumurtlama dan dolayı 1 hafta geriden geliyordu pazartesi gidecegim bakalım durumlar nasılMaviş senin bebeiş hepimizden önde hala cinsiyet belli olmadımı?
Yaaa bende 11+5 haftalık hamileyim. martın 22 sine aldım randevuYaaaa ben olsam kesin giderdim başka güne neden almadı randevuyu
Kuzucum burda yazana bakma ultrasonda şuan 11+5 çıkıyor haftam geç yumurtlama dan dolayı 1 hafta geriden geliyordu pazartesi gidecegim bakalım durumlar nasıl
Kesin olsun diye mi ileri tarihe aldın canim aynıyızYaaa bende 11+5 haftalık hamileyim. martın 22 sine aldım randevu
Evettt.Kesin olsun diye mi ileri tarihe aldın canim aynıyız![]()
Canım eğer normal şartlarda sana karşı iyiyse sadece bu meseleden kavga etmek ve zorundasın yapacaksın demek yerine şunu tavsiye ederim nacizane. Sakin bir şekilde oturup anlat. Erkekler aslında çocuk gibidir temelde. Sen suçlarsan o da suçlar. Sen sakin ol başta sakince konuş. İlk başta sana bağırdığım ve kırdığım için özür dilerim. Kıyafetlerim cidden olmuyor biliyorum zorlanıyorsun ama giyim de ihtiyaç de gerekirse kalk göster olmadığını. Ve bunları istiyorum pahalıysa daha uygunlarına da bakabiliriz de ki senin de onun için ödün verdiğini anlasın bu bir taktikdir. Genelde işe yarar. Bi eşyadan vazgeç mesela. Bi eşyanın daha uygununu bul ama de ki sağlam olmasını istiyorum. Diğerleri hemen kırılıyor. İki tane alacağına bi sağlam almak daha mantıklı de. Konuştuklarınla onu düşündüğünü göster ki yumuşasın. En son sadece hep para lafını açman beni kırıyor sanki çok müsrifmişim gibi konuşmana kırılıyorum. Bu meseleden aramız bozulmasın çocuğumuz olacak yakında zorlanacağız ama sabrın sonu selamet her şey hallolur ama birbirimize kırgın kalmayalım de. Bak canım biliyorum haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve düşüncesizlik etmesi kırıyor ama erkekler basit düşünür ayrıntıda kalmazlar. Ve inan konuşma şekli her şeydir. Elbette bazen tepkini koy ama ondan önce sakince ve fedakarca konuş gerekirse ödün ver bazı şeylerden li patladığında apışıp kalsın. Her türlü güzel konuşarak istediğini alırsın. Ama asıl mesele derdini anlaması ve aranızı iyi olması olmalı evet heveslenniyoruz ama parayı çabuk harcamak eşinde ben yoruluyorum o hemencecik kıymet bilmeden harcıyor düşüncesi oluşabilir. Çünkü o yoruluyor ve aklında hep ay sonunu nasıl getirebilirim hesabı var. Çünkü böyle olmalı sen çocuğuma neler alsam nasıl mutlu olur diye düşüneceksin eşin tüm bu masraflar nasıl yetişicem diye düşünecek. Biraz böyle düşün çok harcama değil de zor kazandığını hemen harcamana bozuluyordur. Ve bence sadece kıyafet değil de diğer eşyaların da bahsi açılmış o da biraz onun derdine düştüğü için paradan bahsedip duruyor. Aranız bozuk olduktan sonra oda dolusu para olsa neye yarar ki çocuğun huzurlu bi ortamda yaşasın sen huzurlu ol istiyorsan bazen fedakarlık yapmalısın evlilik böyle bişi. Bekarken düşündüğümüz gibi toz pembe değil maalesefBen kendimide geçtim.bebek eşyalarınada dil uzattı bugün ona sinirlendim.ona almak zorundasın dedim.zamanın şartlarını tabiki biliyorım ama bunuda bn ilk defa yaşıyorum.bu sekilde söylemese bile ben gene alınması gerekeni alırım.gelde ona anlat.agzından saglıklı olsunda bi şekilde olur bişeyler dedigini duymadım.![]()
İkili taramayı bende devlette yaptıracağım ,zaten suana kadar da devlete gidiyordum ama semt polikliniği olduğu için kendi doktorum bana büyük hastanede yaptır dedi ikili taramayı.Ben de Başakşehir çam ve sakuradan randevu bulabildim o da 13+2 ye denk geliyor.Kadin hastalıkları bölümünden(sadece gebelere bakılır yaziyordu) aldım normal . Bakılır dimi yani yaparlar, inşallah diye umuyorumKendi doktorum olsa kesin söyler canim ama ikili testi devlette yaptırıyorum o hafta ctesi de kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum 13 olacağım kesin söyler![]()
Geçmiş olsun en kısa sürede toparlarsınız umarım. Ben bugün çok şükür sağlam uyandım korkmuştum ama geçmiş. C vit çok önemli gerçekten bende portakal kivi tüketiyorum bol bol.Çok geçmiş olsun canım. Ben de allerjik bir bünyeye sahibim. Kendini korumalısın herkesten. Ben covid geçiriyorum bugün tam 1 hafta oldu. Hastalıkla beraber gebelikle mücadale etmeye çalışmak çok zor Allah kimsenin başına vermesinzaten gerekenleri söylemiş kızlar. Ama bana doktorum günde iki bardak portakal suyu da muhakkak önerdi. Gerçekten doping etkisi oluyor
Ihlamur zaten serbest. Limonlu içmek iyi geliyor. Bol istirahat. Bol bol dinlen umarım en kısa sürede toparlarsın
Teşekkür ederim çok şükür bugün bir şeyim kalmamışBi pastil vardı zencefilli ballı baya keskindi ama işe yariyordu bende ondan kullanmıştım kendinize dikkat edinn geçmiş olsun![]()
Aa çok geçmiş olsun kedi aşılımı peki inşallah bir şey olmazBenden bir ses gelsin o halde
Sabah işyermizin oradaki kediyi severken elimi kedi tırmaladı kızlar tabi ben panik. Çok derin değil ama işte insanın kafasını bulandırıyor; hemen ellerimi yıkayıp kolonya takviyesi ile temizledim bir şey olmaz inşallah.
T temmuzekim canım sen sormuştun galiba gribe ne iyi gelir diye. Benim annemin Şaşmaz bir tarifi var: elma portakal kes içine su doldur kaynat bir güzel. İçine kekik nane limon biraz da bal. Şu dönemde ilaçtan daha etkili olacağına eminim, biz hep bunu içerek ayakta kalıyoruz, geçmiş olsun![]()
Ahhh yerimmm sağlıkla gelsin güzel kızın![]()
Ben anladm zaten hiç bahsetmemesinden düşüncesini.13+2ydim canım 13+1 cıktı buda mühim degil.kız diye diye kız yaptık yaBenim de doktorumun bu hafta ameliyatı varmış iptal oldu randevum bir çılgınlık yapıp bugün seyahat dönüşü bir başka doktora gitme fikri çık aklımdan
Niye bi erkek hissettim ben, gerçi herkesi erkek hissediyorum benim tahminlerimi baz almayın
Kuzu
Belli oldu mu cinsiyet ya muhteşem, bugün tam olarak kaç kaç?
Doktorun benim gibi düşünmüş.
Ben erkek diyorumMerhabalar ben kontrolden çıktım. Şükür bebeş çok iyi çok hareketliydi bildiğin içerde yüzüyordu bize el salladı babasıyla cinsiyeti göremedi dr muz ama önümüzdeki hafta içi nifty için kan ver dedi. Yeni bir test çıkmış nifty fast galiba ya da nifty rapid olanilir sonuç 5-6 günde çıkıyormuş. Bu arada foto ekliyorum sizce cinsiyet ne olur?
İnşallah canım hareketlerine gülmekten ekrana dogru dürüst bakamadm annesi gibi hareketliAyyy kızmı cünsiyetiBende cuma günü 12 haftalık oluyorum. Allahın izniyle. 22 marta aldım 14. Haftaya girdiginde aldım randevuyu bende çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır bir problemi yoktur hepimizinkinin inşallah
Canm dısrdayım eve gidince dikkatlice okuyup yazıcam.kıymet verip uzun uzun yazmışsn.sagolCanım eğer normal şartlarda sana karşı iyiyse sadece bu meseleden kavga etmek ve zorundasın yapacaksın demek yerine şunu tavsiye ederim nacizane. Sakin bir şekilde oturup anlat. Erkekler aslında çocuk gibidir temelde. Sen suçlarsan o da suçlar. Sen sakin ol başta sakince konuş. İlk başta sana bağırdığım ve kırdığım için özür dilerim. Kıyafetlerim cidden olmuyor biliyorum zorlanıyorsun ama giyim de ihtiyaç de gerekirse kalk göster olmadığını. Ve bunları istiyorum pahalıysa daha uygunlarına da bakabiliriz de ki senin de onun için ödün verdiğini anlasın bu bir taktikdir. Genelde işe yarar. Bi eşyadan vazgeç mesela. Bi eşyanın daha uygununu bul ama de ki sağlam olmasını istiyorum. Diğerleri hemen kırılıyor. İki tane alacağına bi sağlam almak daha mantıklı de. Konuştuklarınla onu düşündüğünü göster ki yumuşasın. En son sadece hep para lafını açman beni kırıyor sanki çok müsrifmişim gibi konuşmana kırılıyorum. Bu meseleden aramız bozulmasın çocuğumuz olacak yakında zorlanacağız ama sabrın sonu selamet her şey hallolur ama birbirimize kırgın kalmayalım de. Bak canım biliyorum haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve düşüncesizlik etmesi kırıyor ama erkekler basit düşünür ayrıntıda kalmazlar. Ve inan konuşma şekli her şeydir. Elbette bazen tepkini koy ama ondan önce sakince ve fedakarca konuş gerekirse ödün ver bazı şeylerden li patladığında apışıp kalsın. Her türlü güzel konuşarak istediğini alırsın. Ama asıl mesele derdini anlaması ve aranızı iyi olması olmalı evet heveslenniyoruz ama parayı çabuk harcamak eşinde ben yoruluyorum o hemencecik kıymet bilmeden harcıyor düşüncesi oluşabilir. Çünkü o yoruluyor ve aklında hep ay sonunu nasıl getirebilirim hesabı var. Çünkü böyle olmalı sen çocuğuma neler alsam nasıl mutlu olur diye düşüneceksin eşin tüm bu masraflar nasıl yetişicem diye düşünecek. Biraz böyle düşün çok harcama değil de zor kazandığını hemen harcamana bozuluyordur. Ve bence sadece kıyafet değil de diğer eşyaların da bahsi açılmış o da biraz onun derdine düştüğü için paradan bahsedip duruyor. Aranız bozuk olduktan sonra oda dolusu para olsa neye yarar ki çocuğun huzurlu bi ortamda yaşasın sen huzurlu ol istiyorsan bazen fedakarlık yapmalısın evlilik böyle bişi. Bekarken düşündüğümüz gibi toz pembe değil maalesefumarım çözersiniz sorunu. Ben kendi yöntemim anlatmak istedim sadece
Çok şükür geçmiş olsunTeşekkür ederim çok şükür bugün bir şeyim kalmamış![]()
Ayyy kız mı canim bizim yaptırdığımız cinsiyet belirleme tuttu muKızlar kontrole yarın gidicektim dayanamadm bugün gittim.ikili testi yaptırmadm doktor risk çıkarsa aldırıcakmısın tedavisi yok dedi hayır dedim.mavişim benim kızçemi tabloya ekle teyzesiii![]()
İyi yapmışsın canimEvettt.yani göstermeyende çok tabi ama. Hamile olan arkadaşlarım dedi 13 haftalıktan önce gitme bazen göremiyorlar flan bende garanti olsun 22 aldım
Doğru yerden almışsın cnm sıkıntı yok 14 e kadar yapıyolar bizim burda yeni açılan mimar Sinan devlet var şehir hastanesi gibi ordsn aldım cnm 12+3 olacağım inşallahİkili taramayı bende devlette yaptıracağım ,zaten suana kadar da devlete gidiyordum ama semt polikliniği olduğu için kendi doktorum bana büyük hastanede yaptır dedi ikili taramayı.Ben de Başakşehir çam ve sakuradan randevu bulabildim o da 13+2 ye denk geliyor.Kadin hastalıkları bölümünden(sadece gebelere bakılır yaziyordu) aldım normal . Bakılır dimi yani yaparlar, inşallah diye umuyorumsen nerde yaptiracaksin
maviss_34 ve hangi haftana denk geliyor
Keşke hep görebilsek ya hareketlerini hissetsek o bile yetecekSagol canım öyle bi hareketliydiki sanki yüzüyormuş gibi hareketler yapıyodu mucize ya![]()
ne güzel yazmışsınız. bazen sinir anında böyle ince düşünemiyoruz. ağzınıza sağlıkCanım eğer normal şartlarda sana karşı iyiyse sadece bu meseleden kavga etmek ve zorundasın yapacaksın demek yerine şunu tavsiye ederim nacizane. Sakin bir şekilde oturup anlat. Erkekler aslında çocuk gibidir temelde. Sen suçlarsan o da suçlar. Sen sakin ol başta sakince konuş. İlk başta sana bağırdığım ve kırdığım için özür dilerim. Kıyafetlerim cidden olmuyor biliyorum zorlanıyorsun ama giyim de ihtiyaç de gerekirse kalk göster olmadığını. Ve bunları istiyorum pahalıysa daha uygunlarına da bakabiliriz de ki senin de onun için ödün verdiğini anlasın bu bir taktikdir. Genelde işe yarar. Bi eşyadan vazgeç mesela. Bi eşyanın daha uygununu bul ama de ki sağlam olmasını istiyorum. Diğerleri hemen kırılıyor. İki tane alacağına bi sağlam almak daha mantıklı de. Konuştuklarınla onu düşündüğünü göster ki yumuşasın. En son sadece hep para lafını açman beni kırıyor sanki çok müsrifmişim gibi konuşmana kırılıyorum. Bu meseleden aramız bozulmasın çocuğumuz olacak yakında zorlanacağız ama sabrın sonu selamet her şey hallolur ama birbirimize kırgın kalmayalım de. Bak canım biliyorum haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ve düşüncesizlik etmesi kırıyor ama erkekler basit düşünür ayrıntıda kalmazlar. Ve inan konuşma şekli her şeydir. Elbette bazen tepkini koy ama ondan önce sakince ve fedakarca konuş gerekirse ödün ver bazı şeylerden li patladığında apışıp kalsın. Her türlü güzel konuşarak istediğini alırsın. Ama asıl mesele derdini anlaması ve aranızı iyi olması olmalı evet heveslenniyoruz ama parayı çabuk harcamak eşinde ben yoruluyorum o hemencecik kıymet bilmeden harcıyor düşüncesi oluşabilir. Çünkü o yoruluyor ve aklında hep ay sonunu nasıl getirebilirim hesabı var. Çünkü böyle olmalı sen çocuğuma neler alsam nasıl mutlu olur diye düşüneceksin eşin tüm bu masraflar nasıl yetişicem diye düşünecek. Biraz böyle düşün çok harcama değil de zor kazandığını hemen harcamana bozuluyordur. Ve bence sadece kıyafet değil de diğer eşyaların da bahsi açılmış o da biraz onun derdine düştüğü için paradan bahsedip duruyor. Aranız bozuk olduktan sonra oda dolusu para olsa neye yarar ki çocuğun huzurlu bi ortamda yaşasın sen huzurlu ol istiyorsan bazen fedakarlık yapmalısın evlilik böyle bişi. Bekarken düşündüğümüz gibi toz pembe değil maalesefumarım çözersiniz sorunu. Ben kendi yöntemim anlatmak istedim sadece