Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin basında sayılırsın ben olsam bende tutardım cnm tut bence de çınku sonra zor oluyo tutmasıBi zorunluluğu yok elbet ama ben diğerinde de tutmuştum o zaman ki hamileligimle simdikiyle 20 gün aradı olacak. Bunda da tutabilirim sanırım diyorum denicem yapabilirsem. Bi önceki hamileligimde oruçla beraber her sıkıntım bitmişti biraz sa ona güveniyorum galiba. Bakalım ınslalah hemen geçer gider. Daha önce de söylemiştim bu zamanlar bana doğumdan zor geliyo. Ama bi denge galiba diyorum hamilelik zor doğum kolay geçer belki diye umudum o.
Maşallah Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsinDün doktora gittim 14+3 haftalığım doktor daha erken çok zor görünüyor dedi emin olmak icin alttan baktı. Kızım olacakmışçok kiz istiyorduk çok sevindik ama şimdide isim derdine düştük
![]()
Çok teşekkürlerMaşallah Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin![]()
Çok sevindim ne güzel hayirla sağlıkla alin kucağınıza. Ilk coxuk muÇok teşekkürlerçok değişik bir duygu en az 2 saat ağladım çok duygulandım
![]()
Evladın ayrımı olmaz ama ilk çocuğumun bende kız olmasını istiyorumÇok teşekkürlerçok değişik bir duygu en az 2 saat ağladım çok duygulandım
![]()
Evet ilk çocuğumuzÇok sevindim ne güzel hayirla sağlıkla alin kucağınıza. Ilk coxuk mu
Ablamın bir erkek çocuğu var annemler bide kiz torun görsünler istiyordum bu yüzden ayrı bir sevindim inşallah kiziniz olurEvladın ayrımı olmaz ama ilk çocuğumun bende kız olmasını istiyorumbirde gurbetteyim sürekli sanki bana arkadaş yoldaş olacakmış gibi geliyor
Allahim sağlıklı bi şekilde doğurmayı da nasip etsin çok güzel duygular bunlar![]()
Maşallah canım bizim 4 tane kız var ama doyamadım galibaAblamın bir erkek çocuğu var annemler bide kiz torun görsünler istiyordum bu yüzden ayrı bir sevindim inşallah kiziniz olur![]()
En az 13 diyolar kuzum biraz zorBu gidişle öyle olacak canım herhalde
11. Haftada gidicem daha göstermez herhalde![]()
Kizlar ayri bir sevimli oluyorlarMaşallah canım bizim 4 tane kız var ama doyamadım galiba
Sağlıklı hayırlı olsun da ilk gebelik için kıza daha yatkinim sadece![]()
Canım bir kaç kişi erkek olduğu için görünmüş 11. Haftada doktorları söylemiş öyle demişlerdi. Birde kıza benziyor ya da kemik yapısı erkeğe benziyor vs. Diye tahminde bulunuyormuş ya onu sordumEn az 13 diyolar kuzum biraz zor![]()
Deme öyle bak kıskanırımmKizlar ayri bir sevimli oluyorlarayy ben onun saclarini iki yandan toplarelbiseler giydiririm yerim yerim
nasil beklicez dogana kadar bilmiyorum
Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda vajinan eski florasına kavuşsun. Ben hamileyken kullanmadım. Hamile kalmadan önce kullanmıştım, vajina florasını düzenlemek için vermişti doktorum. Haftada 3kez kullanıyordum. Gece yatmadan önce vajinanın içine yerleştiriyordum. Buzdolabında saklayın ilacı, üzerinde yazıyor zaten sıcaklığı, çok çabuk bozulan bir ilaç. Size neden verdi doktor?Selam,
Gynoflor nasil kullandiniz bana sabah aksam kullanacaksin dendi ve 6 aylik gebeyim.
Gecmis olsun canimBenden bir ses gelsin o halde
Sabah işyermizin oradaki kediyi severken elimi kedi tırmaladı kızlar tabi ben panik. Çok derin değil ama işte insanın kafasını bulandırıyor; hemen ellerimi yıkayıp kolonya takviyesi ile temizledim bir şey olmaz inşallah.
T temmuzekim canım sen sormuştun galiba gribe ne iyi gelir diye. Benim annemin Şaşmaz bir tarifi var: elma portakal kes içine su doldur kaynat bir güzel. İçine kekik nane limon biraz da bal. Şu dönemde ilaçtan daha etkili olacağına eminim, biz hep bunu içerek ayakta kalıyoruz, geçmiş olsun![]()
Oooo hadi Bakalim saglikla gelsin kizceKızlar kontrole yarın gidicektim dayanamadm bugün gittim.ikili testi yaptırmadm doktor risk çıkarsa aldırıcakmısın tedavisi yok dedi hayır dedim.mavişim benim kızçemi tabloya ekle teyzesiii![]()
11+6da öğrendik biz büyük ihtimalle erkek demişti. Şu an fetal dna sonucu bekliyorum orada netleşecek bakalımDaha çok erken ama 11. 12. Haftada doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı?![]()
Genelde erkek bebekte görünüyormuş erkenden herhalde hayırlı sağlıklı olsun insallahh11+6da öğrendik biz büyük ihtimalle erkek demişti. Şu an fetal dna sonucu bekliyorum orada netleşecek bakalım![]()
diloşum sen de 11. haftaya girmiş olacaksın kontrole gittiğinde belli olur mu dersin senin deGenelde erkek bebekte görünüyormuş erkenden herhalde hayırlı sağlıklı olsun insallahh![]()