2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Akıntım var degince bi vajinal
fitil verdi çok kuru gitmiyor can yakıyor anlamadm 🙄birde idrar enfeksiyonu için antibiyotik yazdı
İlk gebeliğimden iki yıl kadar önce , mantar tedavisi görmüştüm ve bir sürü ilaç kullandım. Ben de çok zorlanıyordum bazılarını kullanırken. Cleocin diye bir ilaç verdi, krem / sıvı formda bir ilaçtı.
Neyse gebelikte de tekrarladı akıntılar ve ben aplikatörleri bildiğimden. Cleocin de yazdırdım reçeteye. İlacı değil aplikatörleri kullanmak için . Tabletleri ucuna iterek , istediğim derinliğe itip salıyordum. Progestan kullanırken de aynısını yaptım hep. Hala saklarım bir kaç tane. Lazım olur diye. Dene istersen.(Keşke satılsa bu aplikatörlerden)

Yanii bi kızım bi oğlum var bu 3. İlki kız doktor erkek demişti ona bu haftalarda 16 da kesin erkek dedi 20 de çok özür dilerim kız demişti😀 2. De başka doktora geçmiştim mecburi şehir değişikliğinden onda da 11 de söyledi erkek diye değişmedi😀 bunda da 11 de söyledi fetal dnayla da kesinleşti zaten
Masallahh ama ilkinde tabi şok olmuştur size 😅 birde süresi uzayan hiç göstermeyen de var öyle de zor, bana kesin erkek dese alırım bi kaç bisey tabi sonradan kız çıkınca napacaksin ki 😅
Kıyafet olarak biraz beklemek lazım sanırım

benimki normalde çok uzun bakmıyo bebeğe zararı varmış nettede baktım bazı sayfalarda 2 dakkadan fazla bakılmaması tavsiye ediliyomuş artık ne kadar doğru bilmiyorum. aynen benim içinde orda çıkan sonuçla hiçbişi değişmicek ben onsan vazgeçmemki ne çıkarsa çıksın ama moralim bozulcak geri kalan zamanım moral bozukluğuyla geçer bu ihtiml yüzünden istemedim dediğin gibi yaşı büyük olanlar için daha kritik bi konu benim yaşım 28
Ultrasonun bebeğe hiçbir zararı yok ses dalgası olduğu için ama dopper in zararı var ve kalp sesi dinlemenin zararı var

Kızlar bir sorum olacak. İlk defa başıma geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu akşam biraz midemi yakacak birkaç şey yedim. Her zamanki gibi bol su içerim geçer dedim. Ama bu kez biraz fazla yandı ve ara ara sırtıma ağrı vuruyor. Hatta acı şeklinde bir ağrı. Korktum açıkçası. Normal mi bu durum. Böyle sırta vurur mu mide yanması 😓

Kızlar bir sorum olacak. İlk defa başıma geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu akşam biraz midemi yakacak birkaç şey yedim. Her zamanki gibi bol su içerim geçer dedim. Ama bu kez biraz fazla yandı ve ara ara sırtıma ağrı vuruyor. Hatta acı şeklinde bir ağrı. Korktum açıkçası. Normal mi bu durum. Böyle sırta vurur mu mide yanması 😓
Çok cok su iç 3/4 lt . karaciger agrisi sirta vurur ben hep cekiyorum yogurt ve az havuc ,tatli sular iç meyve suyu gibi agir yagli seyler yeme hafif sebze meyve.midene iyi gelecek muz yiyebilirsin benim böyle geçiyordu.

Canım uyuyor da olabilir . Doktora güvenmekten başka çaremiz yok . Bizimki de bugün the baby looks perfect dedi de yüzüm güldü 😁. Yoksa sürekli evhamlıyım geçen Seneki kötü anılardan
Oh sevindim adınıza☺️ Hep öyle devam etsin insallah..tesekkur ettim

Canim beni ustten muayene etti kipirdiyordu.alltan muayenede cok kipirdamadi ama olcumleri kalbi ensesi her seyi iyi önemli olanda bu.doktor bebek keyifliyse hareket eder dedi.
Çok şükür önemli olan kesinlikle bunlar doğum öncesi ve sonrası sağlık diliyorum ikinize de tesekkur ettim🙏🏻

Normal. Benim de arada sırtıma ağrı giriyor. Yatsamda ayakta da dursam geçmiyordu. Yastık gibi masaj aletleri yok mu? Hani topları dönüyor, onunla yapınca 10dk. Sonra hiçbirşey yokmuş gibi geçiyor. Eğer evinizde yoksa eşinize sert bir şekilde masaj yaptırın. Geçmiş olsun. 🤲🏻

Fetal dna testi verirken kan sulandirici igne olmayacakmisiz yada uzerinde 24 saat gecmeliymis diger vitaminler onemli degilmis bilginiz olsun.yani sabah 7 de igne olduysan bir dahaki sabah 7 de igne olmayip kan verip sonra igne yapiyoruz bana oyle dedi labaratuvar.ben igneyi kesmeyi göze alamadim.24 saat gectikten sonra kan vericem.

Doktor bana ıslarla 1 ay sonra gel tamamı dedi.takmışlar 1 aya gitmicem 1 aya kadar😁3.ayı geçtim ya artık bnde biraz tutarm kendimi.send3 her gittiginde saglıklı görünce zaten1 ay sonraya sabredersn 🤗🤗
Bana da bir ay sonra gel dedi bende 4 nisana randevu aldım. Herşey yolunda gitsin de varsın bebişleri ayda bir görelim

Malesef öyle özellikle elektronik ürünleri son ana bırakmamak lazım. Geçen sene arkadaşım doğum yaptı aramızda tam 1 sene olacak aldıkları şeylerin hepsine ben iki katından fazla para verdim resmen bu sene alırken gitgide zamlanıp ucuzlamayacağıda kesin. Birde ilk bebek diye aşırıya kaçtım ama umarım aldıklarım uzun ömürlü olurda diğer çocuklarımızada kullanabiliriz 😂 Bende ufak tefek küçük parçalarıda bir iki aya alacağım ☺️
Merak etme iyi markalar almışsın anladığım kadarıyla ben 3,5 yıl önce kızım için aldığım herşeyi hala kullanıyorum. Birtek süt sağma cihazım bozuldu onu alacağım o da en iyi marka almıştım medela yine de bozuldu. Şimdi ucuz birşey alacağım çünkü aynı işi görüyor.

Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
Evet dr un çok doğru söylemiş benim kızım bu haftada hareketliydi ama azdı hareketi. Şimdi bu bebişim çok hareketli maaşallah her bebek aynı olmuyor. Dr kontrolüne gitmeden ben meyve tabağı yemiştim belki şeker problemin yoksa çikolata işe yarayabilir

kızlar herkese merhaba,
sayfalarca konuşulmuş belki sizlere sormak istediğim konu da aralarda konuşulmuştur,ben biraz geç geldim aranıza .ben de inşallah eylül annesi olucam .13. haftadayız ve geçen hafta ikili test yaptırdım.sonuçlar orta risk de çıktı.final risk:1/920 , ense kalınlığı : 1,7.. doktorum olumsuz bi şey olduğunu sanmıyorum ancak bu bir risk istersen ve içim rahat etsin diyorsan fetal dna testi yaptırabilrsin dedi..sizler neler yaptınız sonuçlarınız nasıl??
bu arada cinsiyet bana da söylemedi malesef 2 hafta sonra görüşelim dedi.

Merak etme iyi markalar almışsın anladığım kadarıyla ben 3,5 yıl önce kızım için aldığım herşeyi hala kullanıyorum. Birtek süt sağma cihazım bozuldu onu alacağım o da en iyi marka almıştım medela yine de bozuldu. Şimdi ucuz birşey alacağım çünkü aynı işi görüyor.
Süt sağma almadım hastane tipi kiralamayı düşünüyorum ilk başlarda. Sonrası için lazım olursa alacağım ama şimdilik mochi süt toplama aldım övüp duruyorlar diye ne kadar performanslı bilemiyorum tabii. Bazen marka diye onca para veriyoruz ama iyi çıkmayabiliyor gerçekten biraz şans işi sanırım. Bende bir kere alınsın uzun ömürlü gitsin düşüncesindeyim açıkcası.

Back
X