- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hamilelik sureciniz Nasil geciyor? Bende de prolaktin Su anda Cok yuksel. Oyle oldugu halde hamile kaldim. Daha yeni hamileyim ama Cok korkuyorum doktorunuz Ne demisti, Nasil geciyor hamilelik sureciİnşallahhhbende bu ay kalmak istiyorum ama zor gibi. Prolaktin hormonu 40 çoktı ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı
![]()
Aynen cinsiyet babadan gelir babamiz çerkez ve genelde erkek çocukları oluyormuşHey maşallah erkekten yana şans var sizde.
Benim de kızımda karnım ikiz gibiydi .çok erken çıkmıştı göbeğim top gibi. 18 kg almıştım .
Bunda bulantı olduğundan henüz 800gr aldım.
İnşallah çok almadan bitiririz.
Brn yaptırmadm ikili test cünki sonuç ne çıkarsa cıksın o benm bebegimkızlar herkese merhaba,
sayfalarca konuşulmuş belki sizlere sormak istediğim konu da aralarda konuşulmuştur,ben biraz geç geldim aranıza .ben de inşallah eylül annesi olucam .13. haftadayız ve geçen hafta ikili test yaptırdım.sonuçlar orta risk de çıktı.final risk:1/920 , ense kalınlığı : 1,7.. doktorum olumsuz bi şey olduğunu sanmıyorum ancak bu bir risk istersen ve içim rahat etsin diyorsan fetal dna testi yaptırabilrsin dedi..sizler neler yaptınız sonuçlarınız nasıl??
bu arada cinsiyet bana da söylemedi malesef 2 hafta sonra görüşelim dedi.
Cok tatlı eline saglık anneninBizim de ananemiz uyku arkadaşımızı ördü, eşime söylerken aldığım emzikler, eşimin sevgililer gününde aldığı patiklerden sonra bebişimizin ilk eşyasıEki Görüntüle 3023424 Eki Görüntüle 3023425
Ben geçen hafta cumartesi ikili test için kan verdim ancak sonuçlar daha çıkmadı. Biz eşimle fetal dna da yaptırmak istiyorduk o sebeple de fetal dna için ayrıca kan verdik. Riskli bir durum varsa onu bilmek ve ona göre hareket etmek istedik tabiki herkesin tercihi ve düşüncesi farklı. Yani eğer ne olursa olsun ben vazgeçmem diyorsanız boşuna fetal dna testi yaptırmayın. Tercih tamamen size kalmış, hakkınızda hayırlısı olsun..kızlar herkese merhaba,
sayfalarca konuşulmuş belki sizlere sormak istediğim konu da aralarda konuşulmuştur,ben biraz geç geldim aranıza .ben de inşallah eylül annesi olucam .13. haftadayız ve geçen hafta ikili test yaptırdım.sonuçlar orta risk de çıktı.final risk:1/920 , ense kalınlığı : 1,7.. doktorum olumsuz bi şey olduğunu sanmıyorum ancak bu bir risk istersen ve içim rahat etsin diyorsan fetal dna testi yaptırabilrsin dedi..sizler neler yaptınız sonuçlarınız nasıl??
bu arada cinsiyet bana da söylemedi malesef 2 hafta sonra görüşelim dedi.
Yaa olmazmıyız eşim yıkıldı gözümün önünde dağ gibi adamMasallahh ama ilkinde tabi şok olmuştur sizebirde süresi uzayan hiç göstermeyen de var öyle de zor, bana kesin erkek dese alırım bi kaç bisey tabi sonradan kız çıkınca napacaksin ki
Kıyafet olarak biraz beklemek lazım sanırım
İlk çocuk muÖyle mi dersiniz.. elimde olmadan takılıyorum biçok konuya valla tesekkur ederim![]()
Ayy yıkılmaz mi yaa tabi insan kesin diyince herseyi alır. Benim ablamda 16da kesin kız dedi doktoru gitti oda takımı almisti o da. Tahmin edebiliyorum degistirmislerdir artık takımı falan değil mi? İyice beklemek lazım demekkiYaa olmazmıyız eşim yıkıldı gözümün önünde dağ gibi adamyani ilk söylediğinde çok şaapmadık ama 16 da kesin deyince ilk çocuk filan tabii heveste çık gittik hemen oda siparişini filan verdik 20 de şok yaşadık
ama gerçekten de ilk çocuk kız olması da çok güzel bişey
![]()
Allahtan boyamamışlardı hemen değiştirdik rengini ama korkudan düz krem yaptıkAyy yıkılmaz mi yaa tabi insan kesin diyince herseyi alır. Benim ablamda 16da kesin kız dedi doktoru gitti oda takımı almisti o da. Tahmin edebiliyorum degistirmislerdir artık takımı falan değil mi? İyice beklemek lazım demekki
Aynen benimde içimden hep öyle geçiyor kiz çocuğu, birde gurbetteyim sanki arkadaşım yoldasim olacakmış gibi geliyor ama tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun önce![]()
İyi olmuş bari bi de yapılsaydı bak artıkAllahtan boyamamışlardı hemen değiştirdik rengini ama korkudan düz krem yaptıknolur nolmaz
Diloss cinsiyet belli oldumu seninOyyy❤
Ağız mendili yeter canım lekesi çıkmıyor zaten bulaştığında maalesef lekeli kalıyor, ilk zamanlar kullanacak kadar oldu mu yeterli, çok güzelmiş.
Bende bu düz ağız bezlerinin daha kalını oluyor ya havlu gibi onlardan aldım, onlar çok işe yarıyor yeğenim 3 buçuk yaşında ablam daha kullanıyor sırtına terlediginde
Kuzucuklu battaniye de bu![]()
Yok belli olmadı dahaDiloss cinsiyet belli oldumu senin
Hadi bakalım aynı anda öğreniriz belki pazartesi benimde kontrolüm varYok belli olmadı dahayarın 11+0 olucam normalde yarın gidecektim doktor yokmuş pazartesiye kaldı. Bakalım erkenden tahmin edecek mi
![]()
Evet ilkimiz insallahİlk çocuk mu
Allahtan boyamamışlardı hemen değiştirdik rengini ama korkudan düz krem yaptıknolur nolmaz
Siz konuşuyosunz böyle içimi bi korku saldı.erkeğe dönerse diyeİyi olmuş bari bi de yapılsaydı bak artık![]()
Senin daha ilerde canım günün kaçta gitmiş olacaksınHadi bakalım aynı anda öğreniriz belki pazartesi benimde kontrolüm var![]()