2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İkili test sonucum düşük risk çıktı kızlar, 13+0 da yaptırmıştım. Papp-a 0.98 mom, free betahcg 0.82 mom Doktorum sonuçlar normal dedi ama yine de fetal dna yaptırsam mi bilemiyorum.

Yanii bi kızım bi oğlum var bu 3. İlki kız doktor erkek demişti ona bu haftalarda 16 da kesin erkek dedi 20 de çok özür dilerim kız demişti😀 2. De başka doktora geçmiştim mecburi şehir değişikliğinden onda da 11 de söyledi erkek diye değişmedi😀 bunda da 11 de söyledi fetal dnayla da kesinleşti zaten
Ya bizim doktora özellikle sordum fetal DNA da cinsiyet belli oluyor mu diye hayır dedi ya neden ki 😌😁 bence kesin belli olur bizi kandırdılar

İkili test sonucum düşük risk çıktı kızlar, 13+0 da yaptırmıştım. Papp-a 0.98 mom, free betahcg 0.82 mom Doktorum sonuçlar normal dedi ama yine de fetal dna yaptırsam mi bilemiyorum.
düşük risk çıktıysa bence yapma ben kortum düşük risk olmasına ragmen fetal dna yaptırdım sıkıntı cıkmadı çok şükür sadece içim rahatladı ikiz gebelik olduğu için sanırım fazla telaşlıyım

Hamile yastığım geldi bugün deneme yaparken uyuyup kalmışım içinde hatta 😂. İç dolgusu iyi baygın elyaflardan değil sert. Yumuşak yastıkta yatıyorsanız başta sert geliyor ama uyuyunca rahatsız etmedi beni uyanıkken hissettim ama sertliğini. Bacaklarımın arasına anca alabiliyorum azıcık daha uzun olsa iyiymiş boyum 1.72. Arka kısmı beli tam dolduruyor bel sorunu için almıştım o yüzden sevdim gibi. Bakalım uzun gece uykusunda da işe yarayacak mı

Ya bizim doktora özellikle sordum fetal DNA da cinsiyet belli oluyor mu diye hayır dedi ya neden ki 😌😁 bence kesin belli olur bizi kandırdılar
Kesin belli oluyor (%99) ama bizim ülkemizde yasak olduğu için sonuca yazmayıp doktorunuza söylüyorlar. Cinsiyet beğenmeyip aldırmaya kalktığı için insanlar 🤦🏼‍♀️. Bizde heyecanla bekliyoruz sonucumuzu bir hafta oldu bir çıksa ☺️

İleride üçlü test falan yaptıracaksanız bence fetal dna yaptırın derim. Bende yaptırmadan üç dört doktordan tavsiye aldım sordum hep hepside direk önerdi fetal dna’yı. Birde bu tarama testlerinde yanlış sonuç çok oluyor dediler sağlıksız diyip sağlıklı doğan ya da tam tersi durumlar bende güvenemedim ikili teste o yüzden. Bazıları sorun varsa bile öğrenmek istemiyor doğuma kadar öyle düşünüyorsanızda boşa para vermeyin tabii

düşük risk çıktıysa bence yapma ben kortum düşük risk olmasına ragmen fetal dna yaptırdım sıkıntı cıkmadı çok şükür sadece içim rahatladı ikiz gebelik olduğu için sanırım fazla telaşlıyım
Aa hayırlısı olsun cinsiyetleri nedir 😍

Yuh, soruyu mu anlamadı acaba? Fetal DNA adı üstünde , ama rapora yazamıyorlar Türkiye’de yasa gereği . Belki ondan kestirme cevap verip yok demişlerdir.

Bir de eğer annenin erkek çocuğu varsa , üzüm yıllar o kan vücutta dolaşmaya devam edermiş. O yanıltabilirmiş ikinci kız ise. Öyle okumuştum. Çünkü y kromozomu yakalamaya çalışıyor kanda.

Ama ilk çocuksa, yanılma payı pek yok.

Şimdi mi gidiyorsun, inşallah birşey yoktur, herşey yolundadır 🤲🤗
Geldim canım şimdi şükür hareketlerini gördüm kese de falan da sıkıntı yok kanama da yok ama sağ tarafımdan şiddetli ağrım var. O kısımda da çikolata kistim vardı kist hala görünüyor, kendi doktoruna çık ama grevdeyiz 3 gun doktor olmayabilir dedi. Zaten benim doktorda yarın yokmuş sanırım pazartesi var inşallah bi sıkıntı olmaz. Magnezyum parol yazdı inşallah azalır biraz 😐

Geldim canım şimdi şükür hareketlerini gördüm kese de falan da sıkıntı yok kanama da yok ama sağ tarafımdan şiddetli ağrım var. O kısımda da çikolata kistim vardı kist hala görünüyor, kendi doktoruna çık ama grevdeyiz 3 gun doktor olmayabilir dedi. Zaten benim doktorda yarın yokmuş sanırım pazartesi var inşallah bi sıkıntı olmaz. Magnezyum parol yazdı inşallah azalır biraz 😐
Kistinden dolayı o zaman ağrın, şükür bişey yokmuş bebiste 🤗 14-15 Mart ta grev var ama özeldeki doktorlar grev yapar mı bilmiyorum,devlettekiler yapicam sanırım maaş şartlarından dolayı filan

Kistinden dolayı o zaman ağrın, şükür bişey yokmuş bebiste 🤗 14-15 Mart ta grev var ama özeldeki doktorlar grev yapar mı bilmiyorum,devlettekiler yapicam sanırım maaş şartlarından dolayı filan
Ara ara oluyordu kistimin olduğu yerde ama bu sefer çok şiddetlendi canım ondan gittim. Ben aradım cumartesi yok pazartesi var dedi ama inşallah vardır yine kendisiyle de görüşmem daha iyi olacak çünkü acildeki doktor da öyle söyledi

Kizlar benim hiç yüzüm gülmüyor bulantilar 3ay sürdü bitti hayat normale döndü bu sefer yoğun akıntı ve kanamalar başladı doktor pazartesiye çağırdı progestana başlattı.hic böyle yaşayan varmi bu sefer sonuna kdr sag salim gitmek istiyorum 😭 hareketlerini hissetsem azcik en azından yaşıyor diyeceğim onu da henüz hissedemiyorum

Kizlar benim hiç yüzüm gülmüyor bulantilar 3ay sürdü bitti hayat normale döndü bu sefer yoğun akıntı ve kanamalar başladı doktor pazartesiye çağırdı progestana başlattı.hic böyle yaşayan varmi bu sefer sonuna kdr sag salim gitmek istiyorum 😭 hareketlerini hissetsem azcik en azından yaşıyor diyeceğim onu da henüz hissedemiyorum
Insallah guzrlce tamamlanacak arkadasim. Duamiz seninle olsun🤲

Çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gidecek her şey içinizi ferah tutmaya çalışın. Bende de en başta lekelenme olmuştu progestan iyi gelmişti.

Süt sağma almadım hastane tipi kiralamayı düşünüyorum ilk başlarda. Sonrası için lazım olursa alacağım ama şimdilik mochi süt toplama aldım övüp duruyorlar diye ne kadar performanslı bilemiyorum tabii. Bazen marka diye onca para veriyoruz ama iyi çıkmayabiliyor gerçekten biraz şans işi sanırım. Bende bir kere alınsın uzun ömürlü gitsin düşüncesindeyim açıkcası.
Yaaa aslında ben çok iyi marka iki tane cihaz bozdum çünkü maaşallah sütün fazlaydı. O kadar çok kullandım ki birde kızım 4-5 aylıkken işe geri dönünce mecbur süt sağıp bırakmam gerektiği için çok kullandım bir de kızım 2,5 yaşına kadar emzirince iki cihaz ancak yetti. Yoksa en iyisi de olsa cihazların bir kullanma ömrü var bence

Canım geçmiş olsun.kistmi agrı yapıyor kuzum 🙄

Back
X