Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic arastirdiniz mi acaba? Hamileyken sigorta yaptirmak mantikli miÖzel sigortanız yoksa ki benimde yok üstelik ben hastaneye değil muayanehaneye gidiyorum doktorum hastaneden ayrıldı. Hastaneye hamilelik başlangıcından doğuma kadar devam edicekseniz paketler varmış ondan yararlanmak belki faydalı olabilir hesaplamak lazım. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Artık gidişata göre karar vereceğim.
Ah keske ya valla bazen diyorum cok kilo alsam uzerine oturup ezsem seniİştahın açılınca baş edebilecekmi acaba![]()
Gelecek iştahlı günlern merak etme hep böyle gidicek degilAh keske ya valla bazen diyorum cok kilo alsam uzerine oturup ezsem seni![]()
Hani herkes kilo aliyor ya daha ben hic alamadim ona canim sikiliyorGelecek iştahlı günlern merak etme hep böyle gidicek degil![]()
Bizim doktor direk söyledi yanimizdaGünaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim![]()
Canım bnde öyle cok almadmki .ikinci 3 ayda başlar artık yavaş yavaş.kaç kilosun acaba özel degilseHani herkes kilo aliyor ya daha ben hic alamadim ona canim sikiliyorinsallah iyi gider ya valla
Bn meraklıyım doktor çat diye söylediGünaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim![]()
Bende daha almadım canım almayanlar da var. Kiloyu sorun etme bence sağlıklı ol yeter. Hatta ben dua ediyorum hiç almasam diye. Diğerinde çok aldım doğumdan sonra da onu ye bunu ye aldım baya. Bide vermesi dert oluyo. Kiloyu düşünme bence. Bi kaç ay sonra neden bu kadar hızlı alıyorum diceksinHani herkes kilo aliyor ya daha ben hic alamadim ona canim sikiliyorinsallah iyi gider ya valla
51.5 kiloyum 5 kilo verdimCanım bnde öyle cok almadmki .ikinci 3 ayda başlar artık yavaş yavaş.kaç kilosun acaba özel degilse![]()
Yaa harika isye benim ilk oldugu icin neyin nasil oldugunu bilmeden korkuyorim sanirim aranizda en korkak benimBende daha almadım canım almayanlar da var. Kiloyu sorun etme bence sağlıklı ol yeter. Hatta ben dua ediyorum hiç almasam diye. Diğerinde çok aldım doğumdan sonra da onu ye bunu ye aldım baya. Bide vermesi dert oluyo. Kiloyu düşünme bence. Bi kaç ay sonra neden bu kadar hızlı alıyorum diceksin![]()
Maviş bende ikili testi dün yaptırdım devlet te. sonuçlar akşamına çıktı ama grafik kağıdı ektedir yazıyor ama gözükmüyor,onu almak için illa hastaneye mi gitmek gerek acaba, çünkü ikili testin yapıldığı hastane uzak ve kontrole gittigim hastane ile farklı .Evet nub a göre kiza benziyomus canım teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin evladı bağışlasın inşallah
Dilosumm ikili testi devlette yaptırıyorum devlet doktorları 15 den önce söylemiyor maalesef ya
Doğumdan çıktım densizler aaa doğum yapmadın mi o karnin ne dediler. Kadınlara herşey dert kadim kadının kurdu. Hiç bi hamileyede doğum yapana da ne kilolusun derim me başka bisey kilo en basit şey bu hayatta bence. Alırsın yani istemesen de alacaksın kilo. Nerdeyse hiç yemiyorum gibi bisey ben. Ama yine de öyle kilo falan vermedim 1 2 anca. 1 Ay sonra başlıcam kesin almaya çok da umrumda mi değil açıkçası bi şekilde verilir. Yeterki kolayca sağlıklı bi doğum yapayim. Kocan dahil etrafa bakma alırsın aldin derler almazsin almadın derler. Herkesin bünyesi farklı. Ablam çok zayıf çocukları da öyle. 2. de günde 1 litre süt tam 3 ekmek yemesine rağmen bebek yine zayıf doğdu. Herkes farklı. Önemli olan sağlık bence.51.5 kiloyum 5 kilo verdimmillet alir ben veriyorum
bir aya rdvum var yeyip almaya calisiyorim ama zor bulantilarim hep gitmedi daha
Yaa harika isye benim ilk oldugu icin neyin nasil oldugunu bilmeden korkuyorim sanirim aranizda en korkak benimEvet sonucta geri vermesi de var haklisin ama almam gerek saniyorum resmen
Iste varya bizi etkileyen insanlar herseye laf herseye bir kulp takiyorlar oysa onlara ne egoistlerDoğumdan çıktım densizler aaa doğum yapmadın mi o karnin ne dediler. Kadınlara herşey dert kadim kadının kurdu. Hiç bi hamileyede doğum yapana da ne kilolusun derim me başka bisey kilo en basit şey bu hayatta bence. Alırsın yani istemesen de alacaksın kilo. Nerdeyse hiç yemiyorum gibi bisey ben. Ama yine de öyle kilo falan vermedim 1 2 anca. 1 Ay sonra başlıcam kesin almaya çok da umrumda mi değil açıkçası bi şekilde verilir. Yeterki kolayca sağlıklı bi doğum yapayim. Kocan dahil etrafa bakma alırsın aldin derler almazsin almadın derler. Herkesin bünyesi farklı. Ablam çok zayıf çocukları da öyle. 2. de günde 1 litre süt tam 3 ekmek yemesine rağmen bebek yine zayıf doğdu. Herkes farklı. Önemli olan sağlık bence.
Yok canım aynı şeyi biz hesaplicaz kadının söylediğiyle aynı çıkıyor mu ona bakicazBtane arkadas söylediydi ama hangisiydi bnde hatrlamıyorumzaten onada 1 kere yaptırılır öyle cok sürekli yaptıran varmıki
![]()
Hadi yaa keşke bi tahminde falan bulunsaydi ama olsun kendi doktoruna ne zaman gideceksin canimEvet nub a göre kiza benziyomus canım teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin evladı bağışlasın inşallah
Dilosumm ikili testi devlette yaptırıyorum devlet doktorları 15 den önce söylemiyor maalesef ya
Birisi burda internettekilwr yanlış hesaplıyor diyordu ama bi bakayım canım hemenHmm japon takvimi diye Google dan bakabilir misin aynı mı çıkacak çok merak ediyorum
Canım 3 yerden otomatik hesaplamaya baktım yüzde 50 kız yüzde 50 erkek diyorHmm japon takvimi diye Google dan bakabilir misin aynı mı çıkacak çok merak ediyorum
Kuzuuum hastaneyi kapatıp öyle çıktım resmen. Karından muayenede amuda kalkmış gözüküyordu bebek o yüzden göremedik kontrole çok müsait değildi, bir şeyler yemeye gönderdi doktorum beni.
3 ay sonra kilo konusunu konusalm canım 5 i geri alırsın51.5 kiloyum 5 kilo verdimmillet alir ben veriyorum
bir aya rdvum var yeyip almaya calisiyorim ama zor bulantilarim hep gitmedi daha
Yaa harika isye benim ilk oldugu icin neyin nasil oldugunu bilmeden korkuyorim sanirim aranizda en korkak benimEvet sonucta geri vermesi de var haklisin ama almam gerek saniyorum resmen
Nasıl hesaplanıyorkiYok canım aynı şeyi biz hesaplicaz kadının söylediğiyle aynı çıkıyor mu ona bakicaz