2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hahaha yok yok canım rahat ol doktor söylemese bende stresleniyordumda öyle deyince rahatladım😀 Benim şimdiye hiç kusmamda olmadı şükür gayet rahat geçiyor başından beri ona rağmen etkiliyor herhalde gebelik işte hemen doyuyorum çok yemişim gibi🤷‍♀️😊
Ayy masallah sana bir yerlerini kasi bende hepsini var kusma bulanti sudan dahi tiksiniyorum kuduz gibi bas donmesi
🤣sagolsun doktorcum varis corabi verdi kafan donuyor diye 🥲

Gittiginde gösterirse kesin söylicek daha iyi bnce ikileme düşmessin 🤗hem belki hareketlerinide hissederiz o zaman bnm suanki derdim o 😁bnde 3 hafta var şansıma bugün gördüm kısmet işte ne için gittim bebek gördüm geldim.
Ayyy ne güzel olmuş motive olmıssundur şimdi insan her gün görmek istiyor 😊

Ayy masallah sana bir yerlerini kasi bende hepsini var kusma bulanti sudan dahi tiksiniyorum kuduz gibi bas donmesi
🤣sagolsun doktorcum varis corabi verdi kafan donuyor diye 🥲
Aay kaşıdım kaşıdım şükür 🤲🤣 Kaçıncı haftandaydın canım sen ilerledikçe geçer diye umuyorum 🤲

Aay kaşıdım kaşıdım şükür 🤲🤣 Kaçıncı haftandaydın canım sen ilerledikçe geçer diye umuyorum 🤲
13. Haftadayim hala bulantim var Birde buzdolabi acamiyorum oda sorun degil de dus almak benim icin oyle zor anlatamam 🤣hayirlisi valla iyi olsun herseyde gerisine raziyim
Yok canım o kadar dert etmiyorum. Fazla almim yeter diyorum.
Aynen bende cok almayim ama 62 ye kadar yolu var sonra spor yaparim 🤣🤣

Geçen gün tam iyi hissettim gibi derken kızım hastalandı derken şimdi ben perişan haldeyim. Gebelik boyunca yüzüm gülmeyecek sanırım. Her yerim dökülüyor . Grip gibi geçiriyorum.
Hamileliğimin başlarında korona geçirmiştim bilirim o hastalık durumunu hele ilgilenmeniz gereken bir çocuk daha varken eminim çok daha zor oluyordur 😕 Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşirsiniz bından sonraki kısım daha kolay geçer
Benim çıktı kimseye söylememiştim aile dışında ama anlaşılacak artık 😁 13.haftadayım 1.5kilo aldim bu ara da iştahım da çok açık
Oh oh daha devamı da gelecek demek ki 🤭😁

Oraya gidersem de kesin eşim görevde olur canım babası olmaz yani 🥲 napariz artık görüntülü ararız bi sıkıntı olmasında allahin izniyle
Sağlık olsun yeter ki canim ❤️
Evet Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde yaptırdım,demek ki yoğun değillerdi sonuç hemen çıktı normalde de Perşembe gittim kadın salı günü çıkar demişti zaten.Sorarsan iyi olur 🤗 olmadı bende gitmeden hastaneyi arayıp soricam
Sorarım canim hastane bana da ters belki bende gidip alamayacağım
Herkese iyi akşamlar kızlar, bu akşam miniğimizin cinsiyetini öğrendik. Fetal dna sonucuna göre belli olduğu için %100 doğru sonuç vere erkek bebiş geliyooor💙🧿
Ahhh süper sağlıkla gelsin oğlusun demek balon patlatıldı ❤️😍

Kızlar selam, bu bebeğimin yüzünün fotoğrafı mı anlayamadim

Eklentiler

• IMG_20220318_211854.webp
    IMG_20220318_211854.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 67
Doğru 😁 biz 3 kız kardeşiz annem erkek cok istemiş ama olmamış ablamların 2 şer çocuğu var hepsi erkek benimki de erkek anne diyorum benim oğlum olmadı bari kızlarımın olsun diye dua mı ettin naptın duanı geri alirmisin dedim 😃
Hahahah o nasıl tesadüf olmuş öyle yaaa 🙈 Rabbim kız evlat da nasip etsin inşallah canım eşime diyoeum ki üçe kadar yolu var 3 de erkek olursa bu defteri erkek annesi olarak kapatırım diyorum 😂

Hamileliğimin başlarında korona geçirmiştim bilirim o hastalık durumunu hele ilgilenmeniz gereken bir çocuk daha varken eminim çok daha zor oluyordur 😕 Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşirsiniz bından sonraki kısım daha kolay geçer

Oh oh daha devamı da gelecek demek ki 🤭😁
Amin canım sağol. Nedir bu çilem diye söylenip duruyorum gün içinde elli kez.
Kızımı okula bırak al yemeğini yedir akşam yemeği hazırla derken hastalığı unutuyoruz .
İnşallah geri kalan kısımda daha da hastalık istemiyorum gerçekten .
Allah herkese sağlık versin

Back
X