2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar doktor 12. Haftada tahmini cinsiyet soyledi gercek cinsiyet icin bir ay var daha
Tahmin ettigi cikan varmi aranizda 🤣sizi gordukce heyecanlaniyorum

Gözünüz aydın ☺️ Çoğunluk erkek annesi olacağız sanırım 🥰

Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum canim o kesin söyler zaten de cinsiyet partisi istiyor aileler ben nasıl dayanicm bilmiyorum 🙈🙈

Amannn Allah'ım buyumuste amuda da kalkarmis maşallah paşaya çok şükür sevindim hep böyle güzel haberler alalım inşallah kızlar ❤️😍

Hayırlı uğurlu olsun erkekler artıyor mu ne 😍😍
Teşekkürler güzel arkadaşlarım. Dün karlı bembeyaz bir gündü, öyle şükrettim ki..Allah isteyen herkese nasip etsin duam hepimiz için🍀

Kaybettiğimiz bebeğimiz de erkekti bizim genetik testte öğrenmiştik.
Şunu çok iyi anladım ki her şeyin gerçekten doğru bir zamanı var.

79 gram olmuş yaklaşık; kıyma gibi bi şey😬
Baş popo mesafesi de 8 cm kadar.
Doktor idrar torbasına kadar baktı bebekte idrar var böbrekler çalışıyor anlamına gelir dedi, ben bu kader Detaylı bir inceleme olacağını bilmiyordum. Ayak parmakları bile sayılıyordu ne tuhaf.
İki insanın yapacağı şey değil hep diyorum ya, Allah’ın bir mucizesi.

Ben insülin direnci için glifor kullanıyordum onu kesti doktorum.Bir de Demir başladık ek olarak.
Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra🤲

Magnifiaque Magnifiaque canım bana da 12. Haftada erkek bebeğe benziyor ama kesin diyemem demişti, benim kontrol amaçlı gittiğim bir doktor daha vardı bu süreçte o da 2 gün önce bir ki geliyot demişti ama pipiyi çok net gördüm ben dün.
Yani benim kendi ana doktorumun 12. Haftada yaptığı tahmin tuttu ama diğer doktor tamamen yanıldı mesela🤷🏻‍♀️🤪
Genelde erkek bebekler kendilerini daha hızlı belli ederlermiş sana ne demişti?

Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.
Dün havuca limon sıkıp yedim öyle bir açlık😂
Ben yiyorum canım malesef midem de maşallah hiç rahatsız olmuyor.
Galata salatalık yoğurt vs. Bu tara şeyler yiyebilirsin. Bünyeyi çok aç bırakmamak lazımmış. Hele ben gibi insülin direncin falan varsa ekstra dikkat şart.

Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok şükür ense kalınlığı burnu hepsi normal çıktı. Herkesinkine bir yorumum oluyordu kendi bebeminkine bişey diyemiyorum😅 Doktor erkeğe benzettim ama kızlarda da oluyor çıkıntı 16.haftada net söylerim dedi.

Eklentiler

• 20220319_094104.webp
    20220319_094104.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220319_094929.webp
    20220319_094929.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.
Bende aksam 8de yiyorum kahvalti 10.30da o arada hicbsy yemiyorum canim istemiyo ama doktor hicbsy olmaz dha iyi az ye diyo😂

Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış çok şükür ense kalınlığı burnu hepsi normal çıktı. Herkesinkine bir yorumum oluyordu kendi bebeminkine bişey diyemiyorum😅 Doktor erkeğe benzettim ama kızlarda da oluyor çıkıntı 16.haftada net söylerim dedi.
Dilek hanım bu sefer işi çözemedimiş yani benimkinin pipi büyük olunca rahat tahmin ettide 😀 Bende merak ettim şimdi çıkıntıyıda gördüm ama dediği gibi bazen az çıkıntı kızlardada olurmuş ne zaman verdi diğer randevunu

Bence de erkek 👍🏻

Dilek hanım bu sefer işi çözemedimiş yani benimkinin pipi büyük olunca rahat tahmin ettide 😀 Bende merak ettim şimdi çıkıntıyıda gördüm ama dediği gibi bazen az çıkıntı kızlardada olurmuş ne zaman verdi diğer randevunu
16.haftada gidicem ben 11 nisana verdi canım Bu arada iyice baktımda yapısı erkeğe benziyor burda😍💙 naptın ikili testi yaptırmadın dimi ense kalınlığı falan normal gözüküyor normalmi çıktı

Günaydın kızlar mutlu haftasonlari olsun gene karlı ve soğuk bir hava bu sene yaz gelmeyecek sanırım tipe bakar mısınız çatık kaslı bir bebiş uygulamada 🥰 bir de diğer resime bakar mısınız canlar doktor bana kaba taslak 13 hafta dedi ama burda 14 hafta yazıyor karıştı herşey ya neye inanacagima şaşırdım resmen bilen birisi açıklayabilir mi

Eklentiler

• IMG_20220319_105013.webp
    IMG_20220319_105013.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220319_105334.webp
    IMG_20220319_105334.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 78
Ben de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit için 🙏🏻 Merak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin 😄✨
Canim ben bunu anlamadim banada yaparmisin

Günaydın kızlar mutlu haftasonlari olsun gene karlı ve soğuk bir hava bu sene yaz gelmeyecek sanırım tipe bakar mısınız çatık kaslı bir bebiş uygulamada 🥰 bir de diğer resime bakar mısınız canlar doktor bana kaba taslak 13 hafta dedi ama burda 14 hafta yazıyor karıştı herşey ya neye inanacagima şaşırdım resmen bilen birisi açıklayabilir mi
Canim doktor bana 13 diyor ama ben kendi tarihime gore hesapliyorum yani 14 olarak

Sanki baş popo mesafe ölçümleri ile uyluk kemiği ölçümleri 14 hafta ile uyumlu gelmiş. Orda yazan o. 13 ne bilemedim tabi. Belki tüm ölçümleri toparlayınca çıkan ortalama hafta 13tür.

Normalde bu Çarşamba gitmem lazım ama Ramazana 1-2 gün kala gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem. Cinsiyeti belli olsun biraz daha büyümüş olsun diye 🥰 ya sen?
Bende bu salı gidicem ikili test için 12+3 oluyor takvime göre, doktor bi bakarız cinsiyete tahminde bulunurum demişti erken daha tabi ama belli olmaz 🥰
Aramızda 10 gün mü var belli olabilir aslında senin gitsen Çarşamba günü de 😍

Canim baslamak zorundasin birisi demir hapi digeri decavit icinde tum vitaminler var bak benim ablam kullanmadı o vitaminleri bebek dogdu simdi bebege b vitamini eksik cikti diye igne vuruyolar
Yaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun minnoşa 😔başlıyorum bugün inşallah çıkarmam 🤲

Aksam 6 da yiyoruz sonra meyve yiyorum canım isterse. Sabahta 9 gibi kahvaltı etmiş oluyorum.
Meyve kuruyemiş süt ayran gibi şeyler iyi olur açlık çekiyorsan cnm

Hayırlısı ve sağlıklı olsun öncellikle benimde 12 ci haftada erkeğe benziyor dedi ve her gittiğimde erkek diyor doktor 20+3 haftalık oldum hayırlısı olsun inşallah

Yaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun minnoşa 😔başlıyorum bugün inşallah çıkarmam 🤲
Benide kendimi bildim bileli demir ilaçları hasta ederdi şimdi doktorum sıdefer diye bir demir hapı verdi bir etki yapmadı kötü. Ben akşamları kullanıyorum arkasından portakal yiyiyorum.

Benide kendimi bildim bileli demir ilaçları hasta ederdi şimdi doktorum sıdefer diye bir demir hapı verdi bir etki yapmadı kötü. Ben akşamları kullanıyorum arkasından portakal yiyiyorum.
Canim banada demir hapi verdi doktor sabah ac iciyorum kahvaltidan 1 saat önce icilmesi gerekiyor icinde yaziyor.yada yemekten 2 saat önce yaziyor .

Back
X