- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ah ne kusuru EstagfirullahAaa canım tr de olmadığını bilmiyordum kusura bakma:)
Allah sabır versin o zaman bulmak zorhadi inşallah gelir İspanya’dan
![]()
Zaten benim sansim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne kusuru EstagfirullahAaa canım tr de olmadığını bilmiyordum kusura bakma:)
Allah sabır versin o zaman bulmak zorhadi inşallah gelir İspanya’dan
![]()
Hadi hayielisi aynı zaman da öğreneceğiz canimAynen öyle valla canım, evet 1 hafta dediler bakalimm
Sağlıkla gelsin kuzum ekliyorum hemen@mavis
maviş banada erkege benziyor dedi tahminde bulundu amayinede ekle değişirse sileriz. Rabbim sağlıkla kucagınıza almamızı nasip etsin
Kız demiştiYaa seninki ne
Çok tatlı duruyor ama maşallah@- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldinhaha bi an helal olsun dedim
yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
![]()
Neyse hangi kız güzelse onu alacagımKız demişti![]()
Kaçırırız oğluşunuNeyse hangi kız güzelse onu alacagımOğluma güzel kilosu kadar altın takın haaa
Valla olamıyoruz herhalde canım hahahDiloşum dünür olamıyomuyuz şimdiçok kibar duruyor bncede bebiş kız
![]()
Tatlıya baglayalm o zamn bu işiAyy vermem asla![]()
Çokta kibar duruyo minnoş ya küçük bebek olmuşValla olamıyoruz herhalde canım hahah
Bana da öyle geldi valla doktor da kıza daha yakın dedi haftaya tekrar bakacak![]()
AhahaDiloş dünür olabilirz doktor bana erkek benziyor dedi![]()
Hadi insallah kesin öğrenmiş oluruz artık özellikle senin içinHadi hayielisi aynı zaman da öğreneceğiz canim
Sağlıkla gelsin kuzum ekliyorum hemen![]()
Ayy hadi inşallah minnos hayırlı sonuçlar alalımHadi insallah kesin öğrenmiş oluruz artık özellikle senin için![]()
Yaa tesekkur ederim iyice netlessin de biseyler alalım artıkÇok tatlı duruyor ama maşallahKızların kafa yapısı yuvarlak oluyormuş bu fıstık kız bencede
![]()
Neyse aranızda seçim yapacagızTatlıya baglayalm o zamn bu işi![]()
13 haftalık işte ama dedi değişebilirAhahaCrknkz dan sana geçtik şimdi
onla olamadık senle olalım
Hadi hayırlısı olsun canım benim net konuşmadı mi senin haftan daha ileri değil mi![]()
Vajinal baktı bi de canım ondan daha net çıktıÇokta kibar duruyo minnoş ya küçük bebek olmuş![]()
Amiiin insallah canım beni de ekleyebilirsin nedense degismeyecek gibi geliyor artıkAyy hadi inşallah minnos hayırlı sonuçlar alalım![]()