2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İçerik olarak nasıl oluyor nelere bakılıyor
Çeşitli kromozomal hastalıklara bakılıyor ayrıca cinsiyetinide öğreniyorsunuz kesin. Testte yazmıyor ülkemizde malesef yasak ama doktorunuza söylüyorlar o size iletir hayırlı sonuçlarınız olsun 🌸

Selaam kızlar hastaneden geliyorum 😊
Çok şükür her şey yolunda sağlığımız yerinde doktorumuz ikili test için su alınması gerektiğini ama bununda ortaya % 50 ihtimalle düşük riski getirebileceğini söyledi risk almak istemedim. Cinsiyetimiz kız 🤗 135 gramız sanırım biraz tontiş bir kız olucaz 🧿
maşallah minik hanıma😍amniyosentesmi?

Benim geçen hafta aylık kontrole denk geldi zaten para vermiştim muayene 250 lira o yüzden daha 10 gün dolmadigi için şimdi vermedim sadece kana verdim 150 TL. Valla senin nerdeyse 1000 lirayı bulacakmis. Burda devlette de doktor mfk var görmüşsündür o var ama sıra bulunmuyormuş, bende 150 diyince uğraşmadim artık
Evet canım iyi yapmışsın nerelere vermiyoruz 150 lira bir hafta da mi çıkıyor sonucu
Aynen. Benimkinide 12. Hafta benziyo dedi
17. Haftada kesinleştirdi senimde 15 olmuş belki kesinleştirmiştir dedim 😍 az kalmış 😍🌸
Maalesef canim onu bile demedi 😀 kısmet artık bekleyip göreceğiz 😘

Yaa kıyamam inşallah Rabbim denk getirsin bi yerden
Ayy insallah ilk kez aserdim 😅bir yandan mutluyum Bir yandan da dizilerdeki gibi olmuyormus 😂😂
Bana da genoks Tan 4500 fiyat verdiler nisanda da zam gelecekmiş. Soygun gibi fiyatlar resmen yaa

Tatlım kıyamam sana ☺️
Migrostan dondurulmuş biçimde satılıyor olmayan Migros yok gibi bi şey. Sanal market uygulamasından sipariş bile verebilirsin.
Aynı zamanda tüm file marketlerde de yine dondurulmuş olarak mevcut bilgin olsun.
Eki Görüntüle 3031615 Eki Görüntüle 3031614
Yaa cansin cok tesekkur ederim ♥️Ama turkiyede degilim maalesef 🥲normalde dondurucuda bulunurdu onu dahi bulamadim
Esim turk bir pazarciyla konusmus cumartesi bulursa ispanyadan getirecekmis insallah da bulur umutla bekliyorum 🙈🙈

Ayy insallah ilk kez aserdim 😅bir yandan mutluyum Bir yandan da dizilerdeki gibi olmuyormus 😂😂

Yaa cansin cok tesekkur ederim ♥️Ama turkiyede degilim maalesef 🥲normalde dondurucuda bulunurdu onu dahi bulamadim
Esim turk bir pazarciyla konusmus cumartesi bulursa ispanyadan getirecekmis insallah da bulur umutla bekliyorum 🙈🙈
Aaa canım tr de olmadığını bilmiyordum kusura bakma:)
Allah sabır versin o zaman bulmak zor 🥲 hadi inşallah gelir İspanya’dan 🙏🏻😅

Benim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldi
Ayakta çok duruncada oluyor sanırım. Benim yaklaşık iki aydır geliyor. Hatta acaba altıma kaçırıyorum farkındamı değilim dedim. Kaç Dr gittimse suyu gayet iyi dediler. Çalıştığım hastanede hoca haftada bir gel bakalım dedi. Aminusure testi dahi yaptık. Gelen amniyo sıvısı değil. Enfeksiyon da çıkmadı kültür testi yaptık ondanda bişey çıkmadı. En son uyuşmazlık iğnemizi vurdurduk. Şimdi evdeyim 1 haftalık izin aldım. Gelen giden yok. İş yerinde hep ayaktayım büyük ihtimal yorulunca oluyor. Korkulacak bişey olmadığı kanısına vardım ben

Selam kizlar! Soyle biraz gezindim sayfalarda, cogumuzda hersey yolunda gorunuyor masallah daim olsun!

Bende iyiyim. Yarin kontrolum var, 14+2 yim su anda, bakalim hayirli haberler alirim insallah! Ayrica insallah cinsiyet te belli olur! Evde bi balon patlatalim diyorum ben esim ve minik oglum :KK200:

Ayakta çok duruncada oluyor sanırım. Benim yaklaşık iki aydır geliyor. Hatta acaba altıma kaçırıyorum farkındamı değilim dedim. Kaç Dr gittimse suyu gayet iyi dediler. Çalıştığım hastanede hoca haftada bir gel bakalım dedi. Aminusure testi dahi yaptık. Gelen amniyo sıvısı değil. Enfeksiyon da çıkmadı kültür testi yaptık ondanda bişey çıkmadı. En son uyuşmazlık iğnemizi vurdurduk. Şimdi evdeyim 1 haftalık izin aldım. Gelen giden yok. İş yerinde hep ayaktayım büyük ihtimal yorulunca oluyor. Korkulacak bişey olmadığı kanısına vardım ben
Şükür bi sorun çıkmadıysa🙏🏻 acaba terleme gibi bisey mi oluyor sıcak yerde diyicem ama illa farkederdiniz. Benim az az geliyordu dün evdeydim aslında ayaktada değildim daha çok geldi. İnşallah bi sorun yoktur diyelim bana şuanlik sadece ultrasonla baktı o da bebeğin suyuna baktı herhalde bi sorun görünmüyor dedi

mavis mavis
Evet canım iyi yapmışsın nerelere vermiyoruz 150 lira bir hafta da mi çıkıyor sonucu

Maalesef canim onu bile demedi 😀 kısmet artık bekleyip göreceğiz 😘
maviş banada erkege benziyor dedi tahminde bulundu ama 😅 yinede ekle değişirse sileriz. Rabbim sağlıkla kucagınıza almamızı nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 56
Hindistan cevizi yağı olarak thelıfeco kullanıyordum bugün tesadüf tuğba kuruyemişte gördüm kendi ürünü sanırım 290ml 42.5 tl daha uygun fiyatlı hemde daha büyük ondanda aldım bakabilirsiniz.

Back
X