Ben pek anlamam ama erkek gibi geldii banaSelam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek anlamam ama erkek gibi geldii banaSelam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için![]()
Benimki de en son kontrolde öyleydi, 1 hafta kendimi yedim bitirdim dayanamadım 1 hafta sonra yine gittim o zaman daha iyiydi şükür. Doktor sakin ol sürekli hareket etmez genelde uyuyorlar bu aşamada dedi ama insan ister istemez kötü oluyor endişe duyuyor ama sakin olmak zorundayızBenimki cok hareketsizdi bu hafta normal mi acaba o kadar çikolata falan da yedim ama![]()
Errrkekkk diyorum maşallahSelam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için![]()
Ara bakalım canım bize de yaz bugünkü duam senin icinInsallah dilos yayarin tatilim arar dururum artik
solde de mail atim anca gorur
Oh iyi bari şükür benim doktor pek bisey demedi de açıklama yapsa yine iyiydi.Benimki de en son kontrolde öyleydi, 1 hafta kendimi yedim bitirdim dayanamadım 1 hafta sonra yine gittim o zaman daha iyiydi şükür. Doktor sakin ol sürekli hareket etmez genelde uyuyorlar bu aşamada dedi ama insan ister istemez kötü oluyor endişe duyuyor ama sakin olmak zorundayız![]()
Allah bidaha yaşatmasın inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın benim çok şükür ilk hamileliğim ama yine de tedirgin okuyo insan annelik şimdiden bile ne kadar zor ne kadarkıymetliymişAh canım.bende öyleyim 3 tane dusugum var bu ilk bebeğim olucak insallah o yuzden 7 aydan önce hicbirsey almak istemiyorum
Ara bakalım canım bize de yaz bugünkü duam senin icin![]()
Ne demek canım benim sende iyiki varsinAh guzel kalplim Allah razi olsunIyiki varsin
InsallahNe demek canım benim sende iyiki varsin
İnşallah ağrıların da hemencecik geçer de aklın orda kalmaz bebisini de göreceksin rahatlayacaksin![]()
dr nuz 2 li veya 3 lü tarama da istedi mi
2 lı yada 3 lu tarama ıstedı mı dr nuz ? fetal dna da cıkan cinsiyet için yuzde doksan yedı dedıler bana sıze cinsiyet bılgısı verildi mi :)Evet baya var yaptıran ben de yaptırdım
Aynen öyle rahatlayacagimiz döneme geçeriz bi an önce insallahInsallah
En ufak birseyde bile insan nem kapiyor rabbim korusun hepimizin bebelerini![]()
Seninki yine iyimiş benim oğluş doktor o kadar uğraştı hiç oralı bile olmadı, en son herhalde yettiniz diyip poposunu dönmüştüOh iyi bari şükür benim doktor pek bisey demedi de açıklama yapsa yine iyiydi.
Karnimi falan salladı biraz öyle hareketlendi o da çok az. Napsam girmeden önce zıplayıp dursam mi acaba![]()
İlk etapta basit bi emzik alın ucuzundan tutarsa istediğinizi alırsınız tavsiyem. Benim oğlan emmedi aventleri attık çöpeayy nasıl güzeller Allah kullanmayıda nasip etin inşallahemzik bibs mi bende emziklere baktık biraz araştırdım ama çok karrasız kaldım aslında emzik çok emsinde istemiyorum nedense sevmiyorum
bide araştırınca kafam daha karıştı her emzği her bebiş tutmuyo çeşit çeşitmi alcaz napcaz bazısı avent ttutmuş bazısı da aventi tutmamış wee baby tutmuş(tutumlu bebek
)şansamı alcaz yani
![]()
Yani çocuğuna göre değişir aslında ne oğlu olanlar var sakin bebekler ne cadı kızlarBen genelde yalnız başına olursam oğlanı nasıl büyütürüm, sanki kız olursa arkadaş olur bana gibi geldi bi ansanki ikisini büyütmek farklı bisey
Aynen bol bol ye yarım saat önceden insallah faydası olur![]()
Erkek gibi çıkıntı var sanki ama tam genital bölgeye bişiler gelmiş bacakları mı görüntüden mi anlayamadımSelam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için![]()
Been varım ilaç kullandığım haldeMehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
![]()
Kesinlikle haklısın ikimizin ki de işe yarar inşaallahBen hindistan cevizi yağı ile başladım ama sonra şartlar ne gösterir bilmiyorum ama krem vs den önce önemli olan vücudu nemlendirmek ve bool bol su içmek :)