• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet canım hemen mesaj attım ona da. Müsait bir vakitte döner muhakkak.

Bu ara beslenmemden hiç memnun değilim açıkçası, yani evet çok abartmadan yemeye çalışıyorum ama tam olarak sağlıklı beslenme denilemez gibi.
Bir de bu kabızlık hareketsizlikten de oluyor bence, haftasonu başlamıştım yürüyüşe sma haftaiçi işle beraber zor oluyor. Yine de az da olsa site içinde yürümem iyi gelecektir.

En büyük derdimiz bu olsun diyelim🙃
İçinde probiyotik bulunan vitaminler çok iyi geliyor. Benim kullandığım folik asitin içinde probiyotik var hiç böyle rahatsızlıklarım olmadı başından beri doktoruna kullanmıyorsan bu tarz takviye yazdırabilirsin canım.

Benim doktorum çıkıntı her iki bebekte de olur kızlarda klitorise dönüşür erkeklerde penis olarak büyür dedi. Seninkinde de çıkıntı var ama bele paralel kalmış kız bence 🥰
aynen bele parelelse kız daha açılıysa erkek diye biliyorum bende bizimkide gayet belli etmiş değişmez gibi geldi bana da

Beni de ekleye bilir misiniz maviss_34 sat 13 Aralık ikinci çocuk İstanbul 😊 biraz geç kaldım ama olsun :) cinsiyet doktor erkek gibi kordonda ola bilir ama dedi hayırlısı

Beni de ekleye bilir misiniz maviss_34 sat 13 Aralık ikinci çocuk İstanbul 😊 biraz geç kaldım ama olsun :) cinsiyet doktor erkek gibi kordonda ola bilir ama dedi hayırlısı
Ekledim güzel anne hoşgeldin 🥰 sağlıcakla kucagina al minigini ilk çocuğun kız mı erkek mi kaç yasinda🙂

Çok teşekkür ederim canım, insan kanın nerden geldiğini anlayana kadar ufak çaplı bir panik yaşamıyor değil.

Biraz araştırdım tam da dediğin gibiymiş bazılarına Demir ilacını değiştirmelerini söylemiş doktorlar, ben de kendi doktoruma sordum bakalım.
Süreç öyle bir süreç ki insan her şeyden endişe ediyor.
Öyle tabii benim 3. Çocuk olduğundan mütevellit her konuda bi fikrim var😀😀 yaşanmışlık çok naparsın

Olsun canisi değişirse düzeltirim bizim isim net ilk oğluma istiyordu eşim sonra rahmetli babasının adını koyunca ikinci erkek olursa Alparslan diyordu öyle De oldu adamın içine doğmuş 😂

Canim öncelikle hayırlı olsun ogluslarin sağlıcakla kucakla inşallah aynı test bende de pozitif çıkmıştı ve benimde doktor hiç bişey demedi bu konu ile ilgili o kadar zararı mi oluyormuş çok ilginç ya inşallah yaptirdigin testten güzel sonuçlar alırsın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım 😇😍

Kuzum taytlar nerdendi bide kendi bedenini mi aldın yoksa büyük mü aldin

Kişiden kişiye değişiyordur elbet ama ben ilk oğlumu 20.haftalarda hissetmiştim canim ama 15.haftamfayim hafif kipirtilar hissediyorum nadiren
Maviş😅 Doktor bana bugün %90 kız dedi ya

Kontrolden geldim kızlar. Her şey yolunda🌸 29 Nisan'da ayrıntılı ultrasonum var. Size yan gelip yatan bir minnoş bırakıyorum.🧿🥰

Eklentiler

• IMG_20220405_142203.webp
    IMG_20220405_142203.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Bugün kontrolde tansiyonum ölçüldükten sonra aklıma geldin sordum 12/7 normal bir değer ama gebelik öncesi genel değere göre yorumlanır diye söyledi. Yani gebelik öncesi düşük tansiyonu var ise takip ederiz dedi cnm

Back
X