Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiiiimEkledim güzel anne hoşgeldinsağlıcakla kucagina al minigini ilk çocuğun kız mı erkek mi kaç yasinda
![]()
Çok teşekkür ederim düşündüğün için canımBugün kontrolde tansiyonum ölçüldükten sonra aklıma geldin sordum 12/7 normal bir değer ama gebelik öncesi genel değere göre yorumlanır diye söyledi. Yani gebelik öncesi düşük tansiyonu var ise takip ederiz dedi cnm
Ya bu aralar kasıklarımda bi çekilme gerginlik var büyüdüğü içinmi bilmiyorum sende de oluyormuBende aynıyım hiç kilo almadım karnımda sertleşme hafif şişme var kıyafetli belli olmuyor atletle belli oluyor çok azçıksa diye bekliyorum
![]()
Yaa merhaba canım doktor banada yüzde 90 kız dedi sonraki kontrolde kesin söylerim dedi senin kaçıncı haftalarda belli oldu bunlarKız sen nerelerdesin benimki kızdan erkeğe döndü![]()
13 haftalık dı erkek dedi 15 haftalık hamileyim kız dedigrupta kızlar artıyoilk kaç haftalıkken erkek demişti şimdi kaç haftalıkken kız
![]()
AaaaKız sen nerelerdesin benimki kızdan erkeğe döndü![]()
Ahh Bizim kervandasinTeşekkür ederiiiimilk çocuğum erkek 6 yaşında bende 26 yaşındayım 2. Çok istiyordum kız olsun nasip bakalım
![]()
13 haftalık dı erkek dedi bende erkek bir kaç birşey aldımAyy seninki de erkekti dimi kaçıncı haftada erkek dedi şimdi kaçsın bak korkmaya başladım erkek kıyafeti aldım daha bugün![]()
Ayyyy bı şok dahaaa13 haftalık dı erkek dedi 15 haftalık hamileyim kız dedi![]()
Fark etmez canim ama tok olsan daha iyi olur hareket etmesi bakımındanKızlar merhaba,
Ayrılı ultrason için aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor?
teşekkür ederiimFark etmez canim ama tok olsan daha iyi olur hareket etmesi bakımından![]()
Hangi devlet hastanesinde yaptiracaksiniz detayliyi ? Bende devlete bakıyorum ama randevu bulamadimteşekkür ederiimben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Zeynep Kamil Antenal bölümünde saat 16:00 da açılıyor randevular ama randevu alabilmek çok zorHangi devlet hastanesinde yaptiracaksiniz detayliyi ? Bende devlete bakıyorum ama randevu bulamadim
Bende bugün takip ett aynı bölümüZeynep Kamil Antenal bölümünde saat 16:00 da açılıyor randevular ama randevu alabilmek çok zor![]()
Erken Olmaz canım yirmiye dayanmış oluyor zaten çoğunlukta 20+ larda gidiliyor bulabilmişsn ne mutlu zor bulunuyor randevuteşekkür ederiimben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Önceden ara ara ağrı oluyordu ama bu ara rahatım bi ağrım yok. Ama yemek yiyince geriliyor sadece tok olunca.Ya bu aralar kasıklarımda bi çekilme gerginlik var büyüdüğü içinmi bilmiyorum sende de oluyormu
Zeynep Kamil Antenal bölümünde saat 16:00 da açılıyor randevular ama randevu alabilmek çok zor![]()
dediğim gibi randevular çok zor buluyor ümraniye eğitim araştırma hastanesinde perinatoloji bölümü de yapıyormuş ama onun için öncelikle ordaki kadın doğum doktoruna muayene olup perinataloji bölümü için kayıt açtırman gerekiyormuşBende bugün takip ett aynı bölümübana hiç göstermedi anlamadım başında bekledim