• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bugün kontrolde tansiyonum ölçüldükten sonra aklıma geldin sordum 12/7 normal bir değer ama gebelik öncesi genel değere göre yorumlanır diye söyledi. Yani gebelik öncesi düşük tansiyonu var ise takip ederiz dedi cnm
Çok teşekkür ederim düşündüğün için canım😘 Doktorda başka bi açıdan bakmış mantıklı geldi banada ama şükürki gebelik önceside bu değerdeydi tansiyonum o zaman sıkıntım yok demektir🙃

Teşekkür ederiiiim 😍 ilk çocuğum erkek 6 yaşında bende 26 yaşındayım 2. Çok istiyordum kız olsun nasip bakalım 😌
Ahh Bizim kervandasin 🥰 benimde üç bucuk yaşında bir oğlum var ikinci de erkekmis 😅 hakkımız da en hayırlısı olsun maşallah erken evlendiniz sanırım yaşınız çok genç 🥰🥰

Bu cinsiyeti değişenlerden sonra korktum banada 14+2 de kız dedi,bende bı kaç parça aldım🤣 inşallah değişmez🤣

teşekkür ederiim 🥰 ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Hangi devlet hastanesinde yaptiracaksiniz detayliyi ? Bende devlete bakıyorum ama randevu bulamadim

teşekkür ederiim 🥰 ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Erken Olmaz canım yirmiye dayanmış oluyor zaten çoğunlukta 20+ larda gidiliyor bulabilmişsn ne mutlu zor bulunuyor randevu ❤️

Zeynep Kamil Antenal bölümünde saat 16:00 da açılıyor randevular ama randevu alabilmek çok zor :KK43:
Screenshot_2022-04-05-10-50-47-52_fa7702e5e3da6ac84216bba01afa926c.webp
boyle hazır edip bekledim 😁 saat 16.00da butona bastım hiç göstermedi ,sürekli denedim de nerde hata yaptım acaba 😁

Bende bugün takip ett aynı bölümü 😁 bana hiç göstermedi anlamadım başında bekledim
dediğim gibi randevular çok zor buluyor ümraniye eğitim araştırma hastanesinde perinatoloji bölümü de yapıyormuş ama onun için öncelikle ordaki kadın doğum doktoruna muayene olup perinataloji bölümü için kayıt açtırman gerekiyormuş

Back
X