- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Ben de baktım ama bir tek zeynep kamilde var olarak görünüyorYa ben bulamadım ümraniye devlet hastanesinde eminmisin var olduğuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de baktım ama bir tek zeynep kamilde var olarak görünüyorYa ben bulamadım ümraniye devlet hastanesinde eminmisin var olduğuna
Bilmiyorum Çarşamba doktor çağırdı tekrar gel bakalım dedi cinsiyetineAyyyy bı şok dahaaaşimdi kız mı kesin canim bana da 14 haftada erkek dedi değişir mi acaba
![]()
İnşallah değişmez dahaYaaa kuzum ahaha bende korkuyorum yine değişecek diye daha bugün kıyafet aldim
Bana da 12+3te kız gibi dedi 13+0da erkeğe benziyor dedi 13+4te kesin erkek dedi ama inan o son diyisinde ben hiç bisey bile görmedim doğru düzgün çok.kisaydi kontrol![]()
Bak burda 13 haftalıktı13 haftalıkken ultrason fotoğrafı varmı benimkine de 13.haftada erkeğe benziyor dedi de![]()
İnsan şaşırıyor böyle oluncaİnşallah değişmez daha![]()
Baya kıza benziyormuş aslında tamda net çıkmamış ama.Benimki böyleydiBak burda 13 haftalıktı
Dilosum Ekim anneleri grubunun topik sahibi değişmiş düşük falan mı oldu üzüldüm görünceİnsan şaşırıyor böyle olunca![]()
Yaa maşallah böylesini ilk defa gördümMerhaba uzun bir aradan sonra gelebildim.
Bugün cinsiyeti öğrendik. Kızımla birlikte gittik ve ablasına el salladı. İki kız anası olacağım kısmetse ..
Amin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyorduYaa maşallah böylesini ilk defa gördümhayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına
![]()
Yaaa kızlar genel de kız kardeş ister olsun çok şanslı büyüyünce anlayacak kız kardeş gibisi yokAmin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu![]()
Kesinlikle yeşil elma canım bana çok iyi geliyor bir de bol su icmen lazım her bakımdan iyi geliyor su daKızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Su ve süte çok yüklendimKesinlikle yeşil elma canım bana çok iyi geliyor bir de bol su icmen lazım her bakımdan iyi geliyor su da![]()
Aynen şaşırdım yani. Doktorda şüphede kaldı belki 5 defa baktı yok kız dedi ama baklımİnsan şaşırıyor böyle olunca![]()
Size cinsiyeti ne dedi?Baya kıza benziyormuş aslında tamda net çıkmamış ama.Benimki böyleydi
Bana erkeğe benziyor dedi.Size cinsiyeti ne dedi?
Allah Allah daha sabah bisey yoktu canım?Dilosum Ekim anneleri grubunun topik sahibi değişmiş düşük falan mı oldu üzüldüm görünce![]()