• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bebek arabasını da odasını da aldım onu da sonradan duymuş oldum. Ama bebek arabasını da ben hepsiburadadan 500 lira indirimli aldım 3 saatlik indirim gelmişti 😊
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın minik:) bebek arabası olarak ne tercih ettiniz biz de arayış içindeyiz🤗

Merhaba bende sizin gibiydim. 2 hafta önce acile gittim bu durum yüzünden şikayetlerimi söyledim ve bana reflü için pronat verdi günde 3 kez yemekten sonra alıyorum o kadar rahatladım ki tabi tamamen geçti mi hayır öğünler arasında da sürekli naneli sakız çiğniyorum. Taze nane salatamdan eksik olmuyor. Umarım bir faydası olur. Su içermediğim dönemde suyun içine biraz limon sıkabileceğimi söylemişti doktorum.
Ama reflü ve mide yanmasi şikayetim yok sadece kusma bulantı var. Yine de işe yararmiki

Bende bundan almayı düşünüyorum
Kullanan varmi aranizda

Eklentiler

• Screenshot_20220409-175607_Instagram.webp
    Screenshot_20220409-175607_Instagram.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 70
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın minik:) bebek arabası olarak ne tercih ettiniz biz de arayış içindeyiz🤗
Teşekkür ederimm😊
Kraft lima aldık, biz zaten dısarda mağazada bakmıştık hoşumuza gitmişti, daha öncede ablamdan biliyorum başka kraft modelini kullaniyordu çok dayanıklıydı. Bende çoğunlukla bebek arabasını kullanacağım için onu tercih ettim sürüş rahatlık açısından😊

Günaydın kızlar,
Kilo durumunuz nedir? 🙈 Kaç kilo aldınız?
Biz bugün 19+0 olduk. Ben 72 kilo ile başlamıştım, ilk 3 ay 6 kilo verdim bulantıdan dolayı. Şu an 69 kiloyum. Başlangıç kilomdan hala 3 kilo gerideyim. İnşallah çok fazla almam çok korkuyorum sonradan açılmaktan 🙈
Sizde durumlar nasıl?
Merhaba bizde 16+3 olduk.64 kilo ile başladım. Şuan 67 kiloyum. Pek dikkat edemiyorum bu aralar ama inşallah fazla kilo almayız😁

Kizlar once agri soruyordum simdi tam tersi agrim yok 16. Haftadayim
Simdide agrim yok diye korkuyorum normal diyeceginizi de biliyorum ama sizde boylemi rahatlamak icin soruyorum yeminle
Benim geçen hafta bahsettiğim karnımdaki sertleşmeler azaldı yok gibi. Bacak arası ağrımda hafif var ama azaldı.daha iyim diğer haftalara göre. Gerçi takviyelere başladım belki etkisi vardır . Endişelenmeyin bi sıkıntı yoktur inşallah 2. Trimester hamileliğin en rahat 3 ayı 😊

Benim geçen hafta bahsettiğim karnımdaki sertleşmeler azaldı yok gibi. Bacak arası ağrımda hafif var ama azaldı.daha iyim diğer haftalara göre. Gerçi takviyelere başladım belki etkisi vardır . Endişelenmeyin bi sıkıntı yoktur inşallah 2. Trimester hamileliğin en rahat 3 ayı 😊
Ah Evet haklisiniz aynilari bende de vardi gecen hafta bu hafta magnezyum kullanmaya basladim ekstradan belki etki ediyor
Insallah oyledir ya alismisim agriya olsa dert olmasa dert

Kızlar bizde kıyafetlerini falan aldık bebişin. Arabasını,ana kucağını,park yatağını vs almıştık zaten geriye tek oda takımı kaldı alınacak onuda temmuz gibi alacağım. yenidoğan 3 takım kalanları hep 3 aylık ve 6 aylık aldım çabuk büyüyor yenidoğanlar kalıyor diyor herkes ama bilemedim belki ilave alırım yenidoğan yine

Back
X