Idari izin bugun kalktiidari izin devam ediyor mu, biliyor musunuz kızlar inşallah kalkmaz bize kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idari izin bugun kalktiidari izin devam ediyor mu, biliyor musunuz kızlar inşallah kalkmaz bize kadar
Bende zorla iciyorum mecburZorla bile olsa içiyor insanlar ben sadece ilaç içerken içebiliyorum. Umarım bir sorun oluşturmaz... Korkuyorum da
kesin miIdari izin bugun kalkti
oyladık canım ama demie acaba Demir mi yanlış mı yazdın şahsen öyle olsa oyumu ona verirdimİsim anketi için bekliyorumTeşekkürler :) Oğlum için İsim anketi
Kuzum rahim ağrısı mı?Kizlar once agri soruyordum simdi tam tersi agrim yok 16. Haftadayim
Simdide agrim yok diye korkuyorum normal diyeceginizi de biliyorum ama sizde boylemi rahatlamak icin soruyorum yeminle
Evet gecen hafta cok yogundu bu haftaya hic bir agri olmadi sadece zorlanirsam bel agrisi oldu korktumKuzum rahim ağrısı mı?
Eğer öyleyse bende de hiçbir ağrı yok.
kesin mi((
Resmi gazetede yayımlandı kizlarGerçek mi yaa![]()
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın minik:) bebek arabası olarak ne tercih ettiniz biz de arayış içindeyizBen bebek arabasını da odasını da aldım onu da sonradan duymuş oldum. Ama bebek arabasını da ben hepsiburadadan 500 lira indirimli aldım 3 saatlik indirim gelmişti![]()
Bende 3 kilo aldım ama çok geldi ilk aylardan4 kilo aldım toplamda
Ama reflü ve mide yanmasi şikayetim yok sadece kusma bulantı var. Yine de işe yararmikiMerhaba bende sizin gibiydim. 2 hafta önce acile gittim bu durum yüzünden şikayetlerimi söyledim ve bana reflü için pronat verdi günde 3 kez yemekten sonra alıyorum o kadar rahatladım ki tabi tamamen geçti mi hayır öğünler arasında da sürekli naneli sakız çiğniyorum. Taze nane salatamdan eksik olmuyor. Umarım bir faydası olur. Su içermediğim dönemde suyun içine biraz limon sıkabileceğimi söylemişti doktorum.
Teşekkür ederimmÖncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın minik:) bebek arabası olarak ne tercih ettiniz biz de arayış içindeyiz![]()
Bu bizi üzdüüüResmi gazetede yayımlandı kizlar
Merhaba bizde 16+3 olduk.64 kilo ile başladım. Şuan 67 kiloyum. Pek dikkat edemiyorum bu aralar ama inşallah fazla kilo almayızGünaydın kızlar,
Kilo durumunuz nedir?Kaç kilo aldınız?
Biz bugün 19+0 olduk. Ben 72 kilo ile başlamıştım, ilk 3 ay 6 kilo verdim bulantıdan dolayı. Şu an 69 kiloyum. Başlangıç kilomdan hala 3 kilo gerideyim. İnşallah çok fazla almam çok korkuyorum sonradan açılmaktan
Sizde durumlar nasıl?
ÇooookBu bizi üzdüüü![]()
Benim geçen hafta bahsettiğim karnımdaki sertleşmeler azaldı yok gibi. Bacak arası ağrımda hafif var ama azaldı.daha iyim diğer haftalara göre. Gerçi takviyelere başladım belki etkisi vardır . Endişelenmeyin bi sıkıntı yoktur inşallah 2. Trimester hamileliğin en rahat 3 ayıKizlar once agri soruyordum simdi tam tersi agrim yok 16. Haftadayim
Simdide agrim yok diye korkuyorum normal diyeceginizi de biliyorum ama sizde boylemi rahatlamak icin soruyorum yeminle
Ah Evet haklisiniz aynilari bende de vardi gecen hafta bu hafta magnezyum kullanmaya basladim ekstradan belki etki ediyorBenim geçen hafta bahsettiğim karnımdaki sertleşmeler azaldı yok gibi. Bacak arası ağrımda hafif var ama azaldı.daha iyim diğer haftalara göre. Gerçi takviyelere başladım belki etkisi vardır . Endişelenmeyin bi sıkıntı yoktur inşallah 2. Trimester hamileliğin en rahat 3 ayı![]()