- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 33
- 31
Afedersiniz yeni gördüm Google dan giriyorum hepBende pdf indirdim ama ara ara deneyim peki google chrome dn mı girdiniz normal tarayıcıdanmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz yeni gördüm Google dan giriyorum hepBende pdf indirdim ama ara ara deneyim peki google chrome dn mı girdiniz normal tarayıcıdanmı
Ben geçmeyen bulantı dşte gitmiştim sürekli boğazımda her an çıkartabilirim duygusuyla geziyorum demiştim doktora. İlaç olmasa bile naneli bir şey denediniz mi gerçekten beni çok rahatlatıyor. Umarım en kısa zamanda geçer bu durum sizi çok iyi anlıyorum bende az ağlamadım bu yüzdenAma reflü ve mide yanmasi şikayetim yok sadece kusma bulantı var. Yine de işe yararmiki
Gözün aydın canım maaşallahKızlar biraz önce ilk tekmemi hissettim dışarıdan da anlaşıldı bı pıt yaptı ya ozelmisim bu duyguyu en kısa zaman da sizde hissedin inşallah canimlar![]()
Dikkat etmeye başladım artık midem bulanmasın diye yemeği abarttım galiba :)Bende 3 kilo aldım ama çok geldi ilk aylardan
Teşekkür ederimm
Kraft lima aldık, biz zaten dısarda mağazada bakmıştık hoşumuza gitmişti, daha öncede ablamdan biliyorum başka kraft modelini kullaniyordu çok dayanıklıydı. Bende çoğunlukla bebek arabasını kullanacağım için onu tercih ettim sürüş rahatlık açısından![]()
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim cevap için, sağlıkla kullanılsın![]()
Benimde önce kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendik canımSelamlar benim kızım erkeğe döndü perinatolog kız demisti bilemedi hayret bisi dimi şimdi de kimseye inanmıyorum. Varmi başka cinsiyeti değişen
Bana 20. Haftada yapılacak dediler bend hiç gotmedim sağlık ocağına canımKızlaar bugün sağlık ocağına gidiyorum aşı günüm çağırdılar 15+4 üm başka aşısını olanınız oldumu?
Kızlar 24. Hafta idari izninin kalkmasına çok üzüldüm yA. Evde kalmaya çok ihtiyacım vardı.![]()
Hem de nasıl güzel olacaktı 2 ay sonuçta az değil ama napalım kısmette yokmuş. Artık pandemiden endemiye geçildiğine karar vermişler çünkü ölüm azalmış ve gripten ölen sayısı daha fazlaymış.Kızlar 24. Hafta idari izninin kalkmasına çok üzüldüm yA. Evde kalmaya çok ihtiyacım vardı.![]()
Asi 20 den sonra dedi doktorum saglik ocagi cagirsada gitmicem doktorum ne derse o.Bana 20. Haftada yapılacak dediler bend hiç gotmedim sağlık ocağına canım
Tamam teşekkürler.kesinlikle denicemBen geçmeyen bulantı dşte gitmiştim sürekli boğazımda her an çıkartabilirim duygusuyla geziyorum demiştim doktora. İlaç olmasa bile naneli bir şey denediniz mi gerçekten beni çok rahatlatıyor. Umarım en kısa zamanda geçer bu durum sizi çok iyi anlıyorum bende az ağlamadım bu yüzden
Canım plesantanın yeri de önemliymiş ben de dün öğrendim mesela benim plesanta rahim ön duvarındaymış doktorum kontrol formuna o şekilde not etmiş.Kızlar selam. 20. Haftaya geldim hala pek hareketleri hissetmiyorum. Hissediyorum da anlamiyorum mu nedirr
Evet canım yanlış yazmışım demir olacaktıoyladık canım ama demie acaba Demir mi yanlış mı yazdın şahsen öyle olsa oyumu ona verirdim
Ozaman baştan aç benceEvet canım yanlış yazmışım demir olacaktı![]()