• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Adak boyle olmaz ki ama
Allah’im su isim olsun oruc tutcam kurban kescem
Anlarim da isim icin boyle dusunmek sacma olabilir yarin bunu hocaya sorarim isterseniz
Katılıyorum adak olmasi için sonucunda namaz kılmak,oruç tutmak,kurban kesmek gibi bir şey yapmalisiniz.Yani kızım olursa kurban kesicem demek bir adaktir ama sizinki sadece bir hayal,o anki isteğinizi ifade etme durumu bence hiç kafanız karışmasın P pinkpink

Arkadaşlar 22haftalikken su bitmesinden bir kaybim olmuştu bugün yoğun akinti beraberinde pembe kanama görünce doktora gittik.bebek iyi suyu iyi ama alttan muayene olunca yoğun kanama görüldü doktor muhtemelen erken doğum olacak nişan gelmiş dedi.birsuru igne ilacla eve yolladi.pazartesiye kadar yataktan kalkmak yasak dedi.beklemekten başka çarem yok doğarsa yaşamaz zaten daha küçük.dualariniza ihtiyacim var arkadaşlar 😭
Çok üzüldüm bazen mesajları kaçırıyorum Rabbim bu mübarek ay hürmetine yavrularımızı bize bağışlasın miniğin biraz daha tutunur sana inşaallah biraz daha. Çok dikkat et kendine Rabbim yüzünü güldürsün 🤲🏻 kayıpsız ilerlesin topiğimiz inşaallah

Ben bı kutu antibiyotikten iki hafta sonra yeniden rahatsızlandım, tek doz şase kullandim kültür sonucu çıkana kadar o da çok fayda sağlamadı, değerlerim senden düşük ama sancılarım çok kötü, zaten değerlerden çok belirtileri önemsiyoruz dedi. Hızlıca toparlamak adına şu an verdigi tedaviyi serumla birlikte verecekti. O yüzden endişelenme lokosit yüksek ciksa bile şikayetin yoksa tedavi verilmeyip iki haftada bir tahlil takibi öneriliyor. Bı de şase 10 gün etki etme suresine sahipmis.
Bnm böbregimde taş var oda cok yapıyor saga sola dönemiyordum agrılardan hele böbregim agrıyordu ama kendi kendine geçti agrılar tek cok su içmeye baglıyorum bunu.

O tek kullanimlik toz hamileler icin saglik ocagindaki doktor demisti geciriyor o ilac.icip yatiyorsun sabaha kadar tutuyorsun sabah idrarini yapiyorsun ben 2 kere kullandim ama hamile degildim bebek dusunuyorduk o zaman.
Bn ondan bi kaç kere kullandm ama 2 gn sonra yeniliyor o yüzden almak istemedm

pecan pecan Merhaba, nasıl oldunuz, nasıl geçiyor süreciniz umarım herşey yolundadır 🙏
Teşekkür ederim sorduğunuz için. ❤️Yormuyorum kendimi , bol bol yatıyorum, ilaçlarımı alıp muayene günümü bekliyorum. Arada kalp atışı dinlemece☺️
Ben başka arkadaşlara , cevaplarınızı okumuştum, durumların stabil olmasına çok sevindim. Ben de sizler iyi düşünüp iyi olmasını bekliyorum. İnşallah iyi olsun her şey, herbirimiz için, durum riskli olsun olmasın… 🦋 sevgiler

Fikrinizi paylaştığınız İçin teşekkür ederim :)

Herkesin inancı düşünceleri birbirinden çok başka. Bakalım düşünüyoruz hala😇
Tabii muhakkak, inanç konusunda haklısınız ama bu konu, biraz yorum meselesi. Yani yazılmış bir kaynak yok, veri yok.

Programın birinde , kaç yılıydı hatırlamıyorum, hocanın biri konuşuyor.
Diyor ki , aileniz Salih, Kadir, Kerim gibi isimler koydu , Kuran’da geçiyor diyerek. Ama eksik koydu. Bu isimler Allah’ın 99 isminden biri olduğu için başına Abdul (Kul demekmiş ) almak gerekiyor. Eğer gidip mahkemeye başvurmazsa büyük günah , falan diyor . 😇
Şimdi adam gelmiş 65-70 yaşına , bunu ilk kez duyuyor diyelim. Ne yapsın?☺️
Anlatabildim mi ne demek istediğimi :)

İsim konusu çok hassas zaten , tüm bu bakış açılarını geçtim, eşle ortak bir isimde anlaşmak , aile baskısı bir taraftan… Kimi aile büyüğü ister onun adı olsun vs.
Ama illa ki annenin gönlüne göre versin Allah🙏🏻 ☺️

Katılıyorum adak olmasi için sonucunda namaz kılmak,oruç tutmak,kurban kesmek gibi bir şey yapmalisiniz.Yani kızım olursa kurban kesicem demek bir adaktir ama sizinki sadece bir hayal,o anki isteğinizi ifade etme durumu bence hiç kafanız karışmasın P pinkpink
Aslında mantıklı olan o gibi haklısınız ama dini açıdan çok hassas durumlar olabiliyor bazen o yuzden tedirgin oldum, tesekkur ederim yorumlarınız için rahatladım cidden

Teşekkür ederim sorduğunuz için. ❤️Yormuyorum kendimi , bol bol yatıyorum, ilaçlarımı alıp muayene günümü bekliyorum. Arada kalp atışı dinlemece☺️
Ben başka arkadaşlara , cevaplarınızı okumuştum, durumların stabil olmasına çok sevindim. Ben de sizler iyi düşünüp iyi olmasını bekliyorum. İnşallah iyi olsun her şey, herbirimiz için, durum riskli olsun olmasın… 🦋 sevgiler
İyi olmanıza çok sevindim, hersey yoluna girer umarım hepimiz için 🙏 benim de durum stabil ama tedbiri bırakmadan bol bol dinlenip miniğimle sohbete ve birlikte vakit geçirmeye devam 💖

Aa öyle bir imkanınız varsa çok güzel olur mutlu olurum🦋
Tabi sorarim ♥️
Aynen sonucta gelecek icin hepimiz bir isim dusunuyoruz sonra unutuyoruz

Kızlar ben geçen hafta hareketleri ufak pıtpıtları ve döndüğü zamanları hissetmeye başlamıştım ama son 3 gündür hiçbişi hissetmiyorum hiç bi şekilde ne çikolatayla ne idrara sıkışık ne de uzanırken. İçim rahat etsin diye bi doktorumla görüşeceğim lütfen dua edin bi sorun olmasın 10 gündür misafirliklerle uğraşıyorum bel ağrısı yaşıyorum içimi bi korku sardı hissetmeyince

Bebek için başladınız mı peki ben daha başlamadım ama artık başlamam lazım😊
Biz de beşik kanguru ana kucağı gibi araç gereçleri bu ay aradan çıkardık. Geriye ufak bi şifonyer ve bebek arabası kaldı bi de minnak hastane çıkışları 🥰 Çok hoşuma giden bişi görünce almaya başladım. Rabbim kullanmayı da nasip etsin hepimize 🤲🏻

Ay ne güzel başlamışsınız bende artık başlayım diyorum gitgide pahalanıyor bide🙊
Kesinlikle artıyor fiyatlar. Baktığımız mağazada kaynımın arkadaşı bizzat 2 ayda 600 TL fark koyduklarını söyledi. Şimdi öyle çok çok erken bi zaman da değil bence başlanabilir ufaktan diye düşünüyorum 🌼

sarkık durmuyo dimi onlarlada bide göğüs ucunu belli ediyomu şimdiden böyleyse doğuruncaya kadar ne olcaz acaba bilemiyoruö😂
Ucu sungerlileri var resim attim.ben bunu pazardan bulabildim.

Eklentiler

• 16510380784078596470865425829348.webp
    16510380784078596470865425829348.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 16510382182008804131278068362453.webp
    16510382182008804131278068362453.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 63
Bn ondan bi kaç kere kullandm ama 2 gn sonra yeniliyor o yüzden almak istemedm
Benim geçmisti o zaman 1 toz ile hafifti enf. antibiyotik 1 hafta suruyor bagirsaklarimi mahvediyor agir geliyor diye kullanmak istemedim.bundan 1 tane kullanip suyla destekleyip gecirmiştim.gecmezse antibiyotik demisti zaten doktor.

Kızlar ben geçen hafta hareketleri ufak pıtpıtları ve döndüğü zamanları hissetmeye başlamıştım ama son 3 gündür hiçbişi hissetmiyorum hiç bi şekilde ne çikolatayla ne idrara sıkışık ne de uzanırken. İçim rahat etsin diye bi doktorumla görüşeceğim lütfen dua edin bi sorun olmasın 10 gündür misafirliklerle uğraşıyorum bel ağrısı yaşıyorum içimi bi korku sardı hissetmeyince
Ayni durumdayim canim 3 gun once kipir kipirdi cok netti.son 3 gundur anlayamiyorum bagirsak hareketimi bebek mi belirgin bir sey yok.son 2 gu dur yalniz hafif bas agrim bogaz agrim birde kabizlik var ondan mi acaba ama hafif hafif.doktora gidersen haberdar et.bende cikolata falan yedim kendimi dinledim bir sey yok😕yanlarda olan rahim sancilarim devam ediyor doktor onlar normal demisti.

Bordonunkoyutonu Bordonunkoyutonu G Girls24 kızlar içinizi ferah tutun, bu dönemler genelde yoğun uyku ve büyüme dönemi oluyormuş. benim oğluma öyle çikolata vs etki etmez neredeyse hiç. Detaylı usg den önce kahve dünyasının Gofrik çikolatasından yedim, kahvaltı yapıp gittim buna rağmen doktor araya yolladı, mocha içtim yine çok etkilemedi yani her zaman aynı olmaz minikler keyiflerine göre takılıyorlar,içinizi ferah tutun ve iyi düşünün :))

Doktordan çıktım çok şükür her şey yolunda uzun boylu bir bebek olacakmış 🥰 hareketleride iyiydi uyumuyordu bu sefer ☺️ Ağrılar için banada osteo formula diye bir kalsiyum magnezyum başlattı
Merhaba osteo formula günde kaç alıyorsunuz 😊ben kendim almıştım düzensiz içiyorımd a

Bende aynı şekilde dünden beri hissetmiyorum bugün doktora gitsem mi acaba

Back
X