• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak😔. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin 🙏
Çok iyi yapmışsın ihmal etmemekle , benimki de benzer bir sinyal vermişti. Erkenden önlemini alıyorsunuz, öyle düşün. Bu gece inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olur.
Ben böyle bir günde doğmuşum , Yaza denk geliyormuş o zamanlar tabii. O yüzden çok maneviyat hissederim.
Sen de tüm şifa bekleyenler de dualarımdasınız. ❤️ Bol bol dinlen , hiç yorma kendini.

İnşallah sende hayırlı sonuclar all 🤲🏼 neden hemen giremessnn
J
Ben kızım olsaydı umay ismini çok beğenmiştim ‘Umay Ada’ hatta ikisini çok uyumlu buluyorum 2 isimlerde her isim biribiriyle çok uyumlu bulamıyorum tek bunu sevmiştim😍😍 ama bizim oğluşumuz geliyor inş😍
Oy saglikla gelsin oglusun oglum olsaydi esim ali dusunuyordu

Çok iyi yapmışsın ihmal etmemekle , benimki de benzer bir sinyal vermişti. Erkenden önlemini alıyorsunuz, öyle düşün. Bu gece inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olur.
Ben böyle bir günde doğmuşum , Yaza denk geliyormuş o zamanlar tabii. O yüzden çok maneviyat hissederim.
Sen de tüm şifa bekleyenler de dualarımdasınız. ❤️ Bol bol dinlen , hiç yorma kendini.
Bazen basite alınan şeylerden buralara gelinebiliyormus, kaç gündür de doktorlardayım aslında idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle ama karından ölçüm malesef yaniltmiş. Kültür testinde sorun yaşandı ikinci sonuç çıkana dek çok sancı çektim. Bu tarz enfeksiyonlarda sebep olabiliyormuş. 😔 Kosturdum tahlil peşinden bir gün bile ihmal etmemek için uğraştım ama kader sanırım olan oluyor bı şekilde .Ben de bugün bol bol dua edicem hepimiz için, umarım gonlumuzce olur her şey🤲🏻

selam hanmlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun aranızda hamilelikde tiroit yukselen varmı daha oncesinde bole bi sorunum yoktu yarn ilaca baslicam bu durumu yasayan varmı aranızda

Bazen basite alınan şeylerden buralara gelinebiliyormus, kaç gündür de doktorlardayım aslında idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle ama karından ölçüm malesef yaniltmiş. Kültür testinde sorun yaşandı ikinci sonuç çıkana dek çok sancı çektim. Bu tarz enfeksiyonlarda sebep olabiliyormuş. 😔 Kosturdum tahlil peşinden bir gün bile ihmal etmemek için uğraştım ama kader sanırım olan oluyor bı şekilde .Ben de bugün bol bol dua edicem hepimiz için, umarım gonlumuzce olur her şey🤲🏻
Bir suredir giremiyordum ve simdi sondan baslayim dedim seni gordum cok gecmis olsun canim. Dualarimizda olacaksin

İyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı

Eklentiler

• IMG_20220427_223258.webp
    IMG_20220427_223258.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220427_223631.webp
    IMG_20220427_223631.webp
    23 KB · Görüntüleme: 90
İyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı
Benim daha böyle ölçümler yapılmadığı için bilmiyorum canım ama doktor birşey demediyse sorun yoktur diye düşünüyorum

Merhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak😔. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin 🙏
Dualarım sizinle inşallah her şey yoluna girer ve sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu 🤲🏻

18+6 gördüm doğru gördüysem normal gününde çıkmış zaten birkaç gün oynayabiliyor böyle hatta bazen hafta bile oynayabiliyormuş normal yani

Back
X