• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim e hamileliğimin başından beri hep su gibi saydam akıntı geliyor. Doktora sormuştum normal demişti
Su gibi akıntı progestan fitil kullandıktan sonra oluyor bende de. Bu sanki biraz farklıydı doktorumu aradım sorun olduğunu düşünmüyorum takip et devam ederse bir bakalım dedi, tesekkurler cvbınız için

Bende suan vajne dudak agrisi var yuruyunce falan sizliyor anlamadim korkuyorum nedir diye boyl3 sikayeti olan varmi acaba
Korkutmak istemem asla ama ben geçen hafta benzer bir şikayet ile doktora gittim ve Rahim ağzımda kısalma hunileşme olmuştu, yatak istirahati ve progestan proluton başladı hemen. Kendinizi takip edin dinlenince geçmezse mutlaka bi görünün derim ben ama yine de evham yapmayın

3 uncu gebeligini yasayan tecrube konusuyor😅 gerckten icin rahat olsun ilerleyen zamanlarda daha guclu hissedeceksin tabi bendede ara sira korkular oluyo
Off Evet Ya yeminle icim daraliyor hep dusun dusun bazen bazi zamanlar geliyor ki kafamdaki sesleri susturamiyorum
Doktor demistiki sen iyiysen onlar iyi ama iste kafam 🥲
Bende suan vajne dudak agrisi var yuruyunce falan sizliyor anlamadim korkuyorum nedir diye boyl3 sikayeti olan varmi acaba
Ah o kac gundur bende var acayip sizlitor agriyor bende buyuyor geriliyor diye oluyor sanirim

Korkutmak istemem asla ama ben geçen hafta benzer bir şikayet ile doktora gittim ve Rahim ağzımda kısalma hunileşme olmuştu, yatak istirahati ve progestan proluton başladı hemen. Kendinizi takip edin dinlenince geçmezse mutlaka bi görünün derim ben ama yine de evham yapmayın
Ay yarin kontrolum var peki sertlesme olmusmuydu vc de yururken uyurken sizliyo rahatsiz oluyorum gecmis olsun rabbim sifa versin size😔

Off Evet Ya yeminle icim daraliyor hep dusun dusun bazen bazi zamanlar geliyor ki kafamdaki sesleri susturamiyorum
Doktor demistiki sen iyiysen onlar iyi ama iste kafam 🥲

Ah o kac gundur bende var acayip sizlitor agriyor bende buyuyor geriliyor diye oluyor sanirim
Bilmouorumki iki 3ncu gebeligim daha once boyle bisey yasamamistim uyurken yururken vc de sizliyo ya

Karın sertleşmesi anormal bir durum mu internette normal yazıyor
Rahim ağzında kısalma hunilesme olduğunu nasıl tespit ediliyor.karin sertleşmesi kötü bir şey mi internette normal yazıyor

Tam nasildi agri felan anlatirmisiniz

Ben de korkutmak istemem ama vajinal bir enfeksiyon olabilir, bu da orayi ödemli ve daha hassas hale getiriyor olabilir. Uygun zamanda bir kontrole gidin, basit bir durum da olabilir ama ihmal etmiş olmazsınız 🤍

Doktorumu aradım dediğiniz gibi kanamalı değilse kullandığın ilaçlardan kaynaklı olabilir takip et akıntı devam ederse yarın gel bir bakalım dedi.progestan da almaya devam ediyorum ben. Artık her şeyden nem kapar olduk malum.. sağlıklı günler🦋
Aynen temkinli olmakta fayda var gecmis olsun 😇

Karın sertleşmesi anormal bir durum mu internette normal yazıyor

Rahim ağzında kısalma hunilesme olduğunu nasıl tespit ediliyor.karin sertleşmesi kötü bir şey mi internette normal yazıyor
Vajinal ultrason ile rahim ağzına bakılıyor ve ölçüm yapılıyor, orada belli oluyor. Karnın çok sertleşmesi kasılma belirtisi oluyormuş

Tam nasildi agri felan anlatirmisiniz
Herkeste aynı şekilde olmayabilir öncelikle bunu söyleyeyim,panik olmasın kimsede. Benim sol kasığımda ve vajinamda batma şeklinde devam eden, yürürken, otururken de devam eden ve dinlenme ile geçmeyen bir ağrım vardı. Karnım da çok sertti ama ben yemekten sandım. Aslında kasılmam olmuş, ben ağrı geçmeyince doktora gittim ve önce bebeğe bakıldı herşey yolunda olunca, rahim ağzına bakıldı ve sorun anlaşıldı. İdrar ve kan tahlili de verdim enfeksiyon kaynaklı olabilir diye ama temiz çıktı.

Back
X