• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de korkutmak istemem ama vajinal bir enfeksiyon olabilir, bu da orayi ödemli ve daha hassas hale getiriyor olabilir. Uygun zamanda bir kontrole gidin, basit bir durum da olabilir ama ihmal etmiş olmazsınız 🤍
Evet enfeksiyonum cok oluyo ama ilac kullaniyorum tekrarliyo bol sida iciyorum anlamadim ya

Herkeste aynı şekilde olmayabilir öncelikle bunu söyleyeyim,panik olmasın kimsede. Benim sol kasığımda ve vajinamda batma şeklinde devam eden, yürürken, otururken de devam eden ve dinlenme ile geçmeyen bir ağrım vardı. Karnım da çok sertti ama ben yemekten sandım. Aslında kasılmam olmuş, ben ağrı geçmeyince doktora gittim ve önce bebeğe bakıldı herşey yolunda olunca, rahim ağzına bakıldı ve sorun anlaşıldı. İdrar ve kan tahlili de verdim enfeksiyon kaynaklı olabilir diye ama temiz çıktı.
Bende de oldu ama enfeksiyon degildi sanirim gecti
Iki gun Devam etti bu
Tuvalete otururken yururken acayip bir aciydi cok sukur atlattim onu simdi sadece genel kasik bel agrisi var

aynen aynı doktor özel hastane gecen hafta kız dedi dunde erkek bi ay sora ayrntılı ultrason var artk net cevabı orda alırım heralde

Aynen ayrıntılı da netleşir.devlet hastanesi ise cihazlar biraz daha kötü diyecektim ama özelmiş.bize de 14 de özelde kendi doktorum erkege benziyor dedi.17 de devlet hastanesinde kız dedi baska bir doktor.18 de özelde kendi doktorum erkek kesin dedi.bu sebeble hiçbir sey alamadım.ayrıntılı da netlesir umuduyla bekliyorum

Enfeksiyon çekenler için bı önerim olacakti iç çamaşırınizi kaynatiyormusunuz bende gebe kalmadan önce çok enfeksiyon sıkıntısı çektim sonra kaynatmaya basladim hemen hamile kaldım hala kaynatıp yıkıyorum suyuda bol içiyorum şükür simdilik bı sıkıntım yok

İyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı
Bu tek tek bas gobek bacak ölçümü gibi o yuzden hepsinde farklı yaziyor karin cevresi ortalama olarak 18+6 haftaliga denk geliyor ama baş cevresi ortalama olarak 19+3e denk geliyor gibi bunlar zamanla orantılı hale geliyor benim kiziminda kocamsn bir göbeği var mesela karin cevresi büyük çıkıyor

katinaizmir katinaizmir canım şimdi okudum konuşmaları. Bu süreç gerçekten biraz da içgüdüsel olarak bizim çabalarımızla ilerliyor sanırım, genelde doktorlar 3-4 haftalık periyotlarla randevu günü veriyorlar ve böyle durumlarla karşılaştıkça aslında çok uzun zaman dilimleri olduğunu anlıyor insan..

Erkenden gidip kontrolünü yaptırmışsın tespit ve teşhis de konulmuş bundan sonda güzel olacaktır Allah’ın da izniyle🙏 Çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.

katinaizmir katinaizmir canım şimdi okudum konuşmaları. Bu süreç gerçekten biraz da içgüdüsel olarak bizim çabalarımızla ilerliyor sanırım, genelde doktorlar 3-4 haftalık periyotlarla randevu günü veriyorlar ve böyle durumlarla karşılaştıkça aslında çok uzun zaman dilimleri olduğunu anlıyor insan..

Erkenden gidip kontrolünü yaptırmışsın tespit ve teşhis de konulmuş bundan sonda güzel olacaktır Allah’ın da izniyle🙏 Çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
Amin inşallah Allah hepimizi korusun .İnsan başına gelince baskalari da duysun bilsin tedbiri elden bırakmasın istiyor. Aslında ne çok hikaye oldugunu ve yalnız olmadığını görüyor. Dün epey hassastım ama bugün daha iyiyim şükür. Elimden gelen özeni göstermeye devam edicem, Allah hepimize yardım etsin bu süreçte, iyiyi düşünmeyi seçiyorum 🙏

Back
X