• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yemeklerden sonra genelde oluyor sertlik ama gecenlerde çok olmuştu kasılmaymış o da anlayamadım
Benim yemeklerden sonra oluyor 1-2 saate geçiyor herhalde yemekten kaynaklı onun dışında ağrım yok çok şükür yinede takip edeceğim bende teşekkür ederim 🙏

Kızlar beşik almayanlar için elele madre anne yanı aldım. Kargom da dün geldi bayıldımm. Sitedeki bikaç fotosunu bırakıyorum. Havale ile 50 TL daha indirim oluyor. Dönencesine bayıldım ya 🥰🥰🥰
Bende buna bakmıştım benimde aklıma yattı gibi.Ama daha almadım,beklemedeyim bakalım çok zamlanmaz inşallah 😁

Sizin de ayak bilekleriniz şişiyor mu? Benim her gün ayaklarımın yanları yumurta gibi şişiyor. Çalıştığım için de ayaklarımı uzatıp yukarıya kaldıramıyorum. Bol su içiyorum ama fayda etmiyor.

15. Haftalarımda sol kalça kemiği bel ağrısı bende de vardı yürürken bile zorluyordu, magnezyum kullanmaya başladım max 2 hafta falan sürdü geçti sonrasında. Magnezyum ve d vitamini desteği alıyor musunuz?

Ağrılarım benimde çok erken başladı doktorum kalsiyum magnezyum başlattıda iyiyim hafif oluyor artık. YesilErik20 YesilErik20

Kızlar bu aralar sandalyeye oturunca çok ağır çekim kalkıyorum nedense kuyruk sokumum çok acıyor sizde de oluyor mu mesela koltukta rahatım ama sandalyede fena
Ben ocean mummy kullanıyorum ekstra d vitamini magnezyum kullanmıyorum içinde var mıdır bilemedim 🤷🏻‍♀️ Ama benimde sandalyeye iyice yaslandığımda kalkarken cok ağır kalkıyorum cız diye ağrı oluyor, koltuğa uzandığımda kalkarkende aynı şekilde ozaman bu ağrılar doğuma kadar yük bindikçe artacak galiba geçmeyip😌😌

Sizin de ayak bilekleriniz şişiyor mu? Benim her gün ayaklarımın yanları yumurta gibi şişiyor. Çalıştığım için de ayaklarımı uzatıp yukarıya kaldıramıyorum. Bol su içiyorum ama fayda etmiyor.
Merhaba benim de ellerim çok şişiyor. Dr um tuzu kes ,bol su iç ve yürüyüş yap dedi. Sizde deneyin faydasını gördüm.

Bende buna bakmıştım benimde aklıma yattı gibi.Ama daha almadım,beklemedeyim bakalım çok zamlanmaz inşallah 😁
İnşaallah. Gün geçmiyor ki bi şeylere zam gelmesin 😒Baya baktık da mağazalara ama en iyisi bu gibi geldi. Biraz inceledim de güzel görünüyor çok şükür tereddütlüydüm alırken 😌

Ben ocean mummy kullanıyorum ekstra d vitamini magnezyum kullanmıyorum içinde var mıdır bilemedim 🤷🏻‍♀️ Ama benimde sandalyeye iyice yaslandığımda kalkarken cok ağır kalkıyorum cız diye ağrı oluyor, koltuğa uzandığımda kalkarkende aynı şekilde ozaman bu ağrılar doğuma kadar yük bindikçe artacak galiba geçmeyip😌😌
Ben de ocean mummy kullanıyorum. Ama bunun dışında gebeliğimin başından beri ocean sprey D vitamini alıyorum günlük, sonuna kadar devam dedi doktorum. Ayrıca da ağrılar olmaması için magnimore kullanıyorum günde 1 adet magnezyum ve çok şükür ağrım vs yok 21 haftalık oldum, hiç olmadı magnezyum başladıktan sonra.

Ben de ocean mummy kullanıyorum. Ama bunun dışında gebeliğimin başından beri ocean sprey D vitamini alıyorum günlük, sonuna kadar devam dedi doktorum. Ayrıca da ağrılar olmaması için magnimore kullanıyorum günde 1 adet magnezyum ve çok şükür ağrım vs yok 21 haftalık oldum, hiç olmadı magnezyum başladıktan sonra.
Anladım teşekkür ederim demekki magnezyum almak iyi geliyor. Benim enerjim de az bi odayı toplayayım yoruluyorum uzanıyorum biraz. Bi kahvaltı masasını toplayınca da dinleniyorum yoruluyorum.

Günaydın herkese,

Tek yorulan ben değilmişim anladım.
Bende bir de , bazen nefes alırken böyle darlık çekiyormuşum gibi bir his var. Okuduğuma göre rahim yukarı doğru baskı yapıyormuş . Ondanmış.
Polen mevsimi de geldi bol bol hapşırmalar başladı , rüzgar varken şiddetleniyor. Alerjik durumlara bir tavsiyeleri olur mu doktorların bilmiyorum, haftaya soracağım nasipse.

İnşaallah. Gün geçmiyor ki bi şeylere zam gelmesin 😒Baya baktık da mağazalara ama en iyisi bu gibi geldi. Biraz inceledim de güzel görünüyor çok şükür tereddütlüydüm alırken 😌
Bizde bunu düşünüyoruz başından beri mağazadanmı aldınız siz ücreti ne kadardı ? trendyolda 1900

Back
X