• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözün aydın canm cok sevindim çok şükür güzel haberler tek tek geliyor 🤲🏼🥰pozisyonu nasıldı seninkinin birde gramınıda söyledimi aramızda 2 gün var snnle merak ettm
Ben de çok sevindim sağlıklı olmasına 🌸 Pozisyonu yüzüstüydü☺️ sonra arkasını döndü, azıcık salladık fln donmedi. Bı ihtiyac molası verdik sonra yine salladık o zmn sırt üstü döndü bı kaç saniyeliğine o sırada kalbine bakabildik. Sata göre beş gün öndeyiz, kilosu da 415 gram 20+6 yım bugün. Genel olarak iri bir bebek değil, normal boyutlarda dedi🐣

Ben de çok sevindim sağlıklı olmasına 🌸 Pozisyonu yüzüstüydü☺️ sonra arkasını döndü, azıcık salladık fln donmedi. Bı ihtiyac molası verdik sonra yine salladık o zmn sırt üstü döndü bı kaç saniyeliğine o sırada kalbine bakabildik. Sata göre beş gün öndeyiz, kilosu da 415 gram 20+6 yım bugün. Genel olarak iri bir bebek değil, normal boyutlarda dedi🐣
Banada 320 gram dedi anası babası gibi minyon olucak heralde🥰sata görede uyumlusun dedi banada..sırtı dönüktü .kafasından hariç heryere baktık ama kafası kaldı bi🤣

Hayır sürekli hareket halindeydi ama genelde sırtı dönük ya da yüzüstü duruyordu. Bugün perinatolog da çok hareketli bir bebek diye yorumladı. Benim ilk gebeliğim ben de öyle düşünüyordum emin oldum.
Her bebegin özelligi farklı mucizeler❤️5 dk uyuyorsa 5 dk hareketliydi bizimkiside

bende ya ağlayınca karnıma bi ağrı girdi birden korktum etkileniyomudur nedir
Ah aynisi olurdu normal de gerildigin icin kaslar geriliyormus agri oluyormus ama bugun bende olmadi 🙈Of olmayinca da korktum aceba alistilar da ondan mi agrimadi
Cok agri yoksa kanama yoksa hersey yolunda demektir demi 🫣

Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı bizi☺️ Rahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
Canım hiç endişelenme , bak benimki bir hafta oldu bitti bile. İlk üç gün azalarak , kanama değil de, hafif pembe renk akıntı geldi. Sonra bitti. Sonuçta içine dikiş atıyorlar. Normal. Bebek çok büyümeden yapılması çok önemli demişti bana doktor. Bu haftalarda yakalanması çok önemli.

İşlem sırasında hiç bir şey hissetmedim. Uyuşturuyorlar belden aşağısını serklajda.
Ikınma dedikleri için , ilk bir kaç gün gaz sorunu yaşadım, antibiyotik de yaptı galiba. Onun dışında dikişle ilgili bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Şimdiden geçmiş olsun, su gibi geçsin.
İyi dileklerimiz , dualarımız seninle…🦋❤️

Canım hiç endişelenme , bak benimki bir hafta oldu bitti bile. İlk üç gün azalarak , kanama değil de, hafif pembe renk akıntı geldi. Sonra bitti. Sonuçta içine dikiş atıyorlar. Normal. Bebek çok büyümeden yapılması çok önemli demişti bana doktor. Bu haftalarda yakalanması çok önemli.

İşlem sırasında hiç bir şey hissetmedim. Uyuşturuyorlar belden aşağısını serklajda.
Ikınma dedikleri için , ilk bir kaç gün gaz sorunu yaşadım, antibiyotik de yaptı galiba. Onun dışında dikişle ilgili bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Şimdiden geçmiş olsun, su gibi geçsin.
İyi dileklerimiz , dualarımız seninle…🦋❤️
İyi ki varsınız, desteğiniz o kadar iyi geliyo ki🤍 Umarım benim de sorunsuz geçer, keşke hiç yasamasaydik ama yakalayabildigimize çok seviniyorum. Bana genel anestezi yapicaz, dikis işlemi beş dk sürecek diye bilgi verdi. Arada kasılmalarım oluyor hala onlar da geçsin gitsin inşallah 🙏

İyi ki varsınız, desteğiniz o kadar iyi geliyo ki🤍 Umarım benim de sorunsuz geçer, keşke hiç yasamasaydik ama yakalayabildigimize çok seviniyorum. Bana genel anestezi yapicaz, dikis işlemi beş dk sürecek diye bilgi verdi. Arada kasılmalarım oluyor hala onlar da geçsin gitsin inşallah 🙏
Bahsettiğiniz nedir nasıl teşhis konuluyor

Birçok insan farkında olmadan maalesef kayıp sonucunda öğreniyor, çok şükür ki bizler erken teşhisi koyulup öğrenen şanslı anne adaylarıyız🙏 hersey güzelce sorunsuz olsun, sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah 🌸🥰🙏 pecan pecan katinaizmir katinaizmir

Kaçıncı haftada yapılıyor bu muayene vajinal ultrason hiç yapmadılar bana yaptirmali miyim sizce haftaya detaylı ultrasona gireceğim
Servikal yetmezlik, rahim boyunun kısalması veya gevşemesi. En net ölçüm vajinal ultrason ile rahim boyu ölçülerek yapılıyor. 25mm den kısa ise tanı koyulup tedaviye başlanıyor

Ah aynisi olurdu normal de gerildigin icin kaslar geriliyormus agri oluyormus ama bugun bende olmadi 🙈Of olmayinca da korktum aceba alistilar da ondan mi agrimadi
Cok agri yoksa kanama yoksa hersey yolunda demektir demi 🫣
ben öyle biliyorum ağrı dinlenince geçiyosa kanamada yoksa sorun yok içini ferah tut 😊

Back
X