- Katılım
- 24 Ocak 2021
- Mesajlar
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 4.889
- Puanlar
- 123
- Yaş
- 31
Kiralayan yerler var hastanede yardımcı oluyor bulunduğunuz ilde araştırabilirsinizNerden kiralıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiralayan yerler var hastanede yardımcı oluyor bulunduğunuz ilde araştırabilirsinizNerden kiralıyorsunuz
Damar genişlemesini bilmiyorum ama igne kullanıyorım bnde günde 1 taneMerhaba hanımlar
Sol bacağımda damar genişlemesi oldu. Pıhtılaşma ihtimaline göre Dr sabah akşam pıhtılaşma önleyici iğne verdi. Bebişler bir hafta geriden takip ediyormuş.34. haftada alabiliriz dedi Dr . Böyle bir şey yaşayan yada duyan oldu mu.?
Yok daha araştırmadım hiçBuldun mu kiralayan , İzmir’de Kahramanlar’da kiralayan bir yer vardı. Ben de ordan kiralamıştım.
40.6 cm boy kilosu da yaklaşık 1700 gram oluyor canım internete göreKızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuldu ne kilo ne boy soramadim hangisi boyu kilosu soylermisiniz..bebegin suyu çok şekerin olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi sağlık ocagina sabah gideceğim.kiloda oyle almadim 6kilo aldim ama başından beri suyu çok diyordu zaten neden şimdi böyle dedi anlamadim.daha sonuc bile cikmadan karbonhidrati kes şunu bunu yeme erken doğum icin hazirlikli ol fln dedi neden böyle oldu ozele gidiyorum bide![]()
Oyy ne tatliOglum hep tulumla yattigi icin cok arastirdim![]()
Canim sen kendine dert etme doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyor insanı benim de suyum fazlaymış mesela şekerden suphelendi yükleme yaptırdım normal çıktı degerler yediğine ictigine dikkat et dedi kendini sakin üzme sadece dikkat et Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuldu ne kilo ne boy soramadim hangisi boyu kilosu soylermisiniz..bebegin suyu çok şekerin olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi sağlık ocagina sabah gideceğim.kiloda oyle almadim 6kilo aldim ama başından beri suyu çok diyordu zaten neden şimdi böyle dedi anlamadim.daha sonuc bile cikmadan karbonhidrati kes şunu bunu yeme erken doğum icin hazirlikli ol fln dedi neden böyle oldu ozele gidiyorum bide![]()
Ay cok teşekkür ederim40.6 cm boy kilosu da yaklaşık 1700 gram oluyor canım internete göre
Yok hastane cantasina gerekmez ama evde bulunsun ilerde lazim olabilirOyy ne tatli
Sence eklesemmi hastane cantasina
Canim ciddimisin ay cok sevindim bende kendimde seker oldugunu düşünmüyorum ama yinede yaptiracagm peki sen sonra nasil dikkat ediyosun yani beslenmeni yinede degistirdinmiCanim sen kendine dert etme doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyor insanı benim de suyum fazlaymış mesela şekerden suphelendi yükleme yaptırdım normal çıktı degerler yediğine ictigine dikkat et dedi kendini sakin üzme sadece dikkat et Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah
Aslında çok bir değişiklik yok sadece makarna pilav patates tarzı şeyleri azalttım diyebilirim meyveden asla kesemiyorum cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diyecekCanim ciddimisin ay cok sevindim bende kendimde seker oldugunu düşünmüyorum ama yinede yaptiracagm peki sen sonra nasil dikkat ediyosun yani beslenmeni yinede degistirdinmi
Cok tesekkur ederimYok hastane cantasina gerekmez ama evde bulunsun ilerde lazim olabilir![]()
İnsallah normale dönmüştür banada 10gun sonra yine gel dediAslında çok bir değişiklik yok sadece makarna pilav patates tarzı şeyleri azalttım diyebilirim meyveden asla kesemiyorum cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Bende yarin nasipse yikayip hazirlayacagim ya erken dogum olabilir deyince korktumCok tesekkur ederimben bj hastane cantasiyla daha cok ugrasirim sanirim
İnşallah canim içini ferah tut hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleİnsallah normale dönmüştür banada 10gun sonra yine gel dedi
Sendedemi erken dogum riski var AyBende yarin nasipse yikayip hazirlayacagim ya erken dogum olabilir deyince korktumAllahtan evimiz yakın hastaneye bisey gerekirse esim hemen getirir
Sanirim kucuk bavul tercih etcem kaba olacak sanki benim esyalar iki bebek Birde bana desekKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Ben ilk doğum da haldir huldur koymuşum resmen ama şimdi dediğin organizerler den alacağım hepsini ayrı ayrı koymayı düşünüyorum canimKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Büyük tercih etsen bile olur sanaSanirim kucuk bacim tercih etcem kaba olacak sanki benim esyalar iki bebek Birde bana desek![]()
Dimi canım ne nerde belli olur en azından bende alayım en iyisiBen ilk doğum da haldir huldur koymuşum resmen ama şimdi dediğin organizerler den alacağım hepsini ayrı ayrı koymayı düşünüyorum canim