Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım hiç bir zaman öyle çok hareket etmedi nstlere tok karnına şerbet içip girerdim hemşireler gelir 3-4 kere dürterdi yine gönlü olursa hareket ederdi şimdi tam tersiMerhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorumÇoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı?
![]()
Mide bulantısı bende de var. Karnımda çok sık sert oluyor. Şu an mesala miden bulanıyor sadeceKızlar bebeğim bugün çok hareketli acaba bu bi doğum sinyali olabilir mi? Bir de mide bulantım var 2 gündür
Ya bitter inşallahGözünaydın![]()
Çabucak büyür annesi hiç telaş yapma![]()
İnşallah bizimki de alacak. Sürecimin normalleşmesine çok ihtiyacım var..Hayirli olsun ayni kgdaymis bebislerimiz ama benimki aldi sonradan sukurler olsun![]()
İnşallah cabuk geçerSakın öyle düşünme,bu Bir süreç ve geçecek sen annesin herşeye yetersin![]()
Allah şifa versin canım geçecek inşallahKızlar benim bebeğimin ateşi yükselmiş başka hastaneye sevk verdiler lütfen dualarınız esirgemeyin çok zor durumdaym daha kavusamadım moralm çok bozuk iyileşir diye beklerken hergün başka şey cıkıyo![]()
Beklerken bu sure hic gecmeyecek gibi geliuor ama zamanla geciyor bebisler cok guclu hemen topluyor iyilesiyor canim benim stres yapma allahin izniyle toplar fındıkHanımlar selam
Kusura bakmayın lütfen soranlar olmuş sağolun ama Hiç yazamadım.. sezaryen ameliyatı sonrası çok eziyetli geçiyor.
Bebişle de Henüz 5. Günümüzü doldurduk sayılır ama Sorsanız sanki 1 ay oldu
Yavrum henüz kilo almaya başlayamadı, 4. Gününde 2280 tartıldı..
2. Gün 9 çıkan bilirubin 4. Günde 14.5 çıktı rh uyuşmazlığı sağolsun. Bugün Hastaneye yattık, fototerapi alıyoruz.
Ya bitter inşallahhiç hazırlandığım gibi gitmiyor süreç. Kalbim ağrıyor.
İnşallah bizimki de alacak. Sürecimin normalleşmesine çok ihtiyacım var..
Crknkz tebrik ederim bu arada sonunda kavuştay olmuş
gözünüz aydın
Ya olur öyleHanımlar selam
Kusura bakmayın lütfen soranlar olmuş sağolun ama Hiç yazamadım.. sezaryen ameliyatı sonrası çok eziyetli geçiyor.
2. Gün 9 çıkan bilirubin 4. Günde 14.5 çıktı rh uyuşmazlığı sağolsun. Bugün Hastaneye yattık, fototerapi alıyoruz.
gözünüz aydın
İnşallahBeklerken bu sure hic gecmeyecek gibi geliuor ama zamanla geciyor bebisler cok guclu hemen topluyor iyilesiyor canim benim stres yapma allahin izniyle toplar fındık
Evet ameliyat boyunca ağrım vardı.Ya olur öyle
Bi bakmışsın herşey yoluna girdi
Bol bol emzir annesi hiç telaş yapma
Neden eziyetli geçiyor zor mu geçti
Ya sondadan eğer ondan değilsedeİnşallahbugün fototerapi ve yoğun besleme sonrası 25 gr almış az önce tarttılar
Evet ameliyat boyunca ağrım vardı.Çıktım ağrım ve kasılma sancılarım devam etti. Ağrı kesicilere rağmen 3 gün gebelikteki gibi çok sık sancılı kasılmalar çektim. Şimdi kasılmalar azaldı fakat genel ameliyat acısı kaldı ona da eyvallah tabi de hala iki büklüm yürümek beni bi düşündürmüyor değil
Bir de idrara çıkarken çok canım acıyor her bakımdan bu normal mi daha tuvalete otururken acı çekmeye başlıyorum![]()
Haha denedin miHadi canımdur hemen akşam demeyeyim süt sürüyorum ama streç yapmamıştım
Çok geçmiş olsun bir an evvel bebeğine kavuşursun canım inşallah, kendini kötü hissetme desek de boş ama biz anne olduk olacağız hayatın zorluklarına +1.Kızlar benim bebeğimin ateşi yükselmiş başka hastaneye sevk verdiler lütfen dualarınız esirgemeyin çok zor durumdaym daha kavusamadım moralm çok bozuk iyileşir diye beklerken hergün başka şey cıkıyo![]()
Canım merak ediyorduk seni @Birbasak’tan aldık haberleri çok geçmiş olsun.Hanımlar selam
gözünüz aydın
Ben, 39+3 itibariyle hala doğurmadımMerhaba kızlar benım gibi hala doğurmayan var mı ? 39+6 günlük oldu bugun sizler ne durumdasınız
Ahhh idrar acısııı, sezaryende bi süre oluyo o tuvaletini yaparken sancın oluyo, iki büklüm yürüyüşler geçicek merak etme 21. Günden söylüyorum şuan yürüyüşümde oturuşumda hiiiç bi engelim yok ve ben ilk günleri çok sancılı geçirdim geçicek sabırİnşallahbugün fototerapi ve yoğun besleme sonrası 25 gr almış az önce tarttılar
Evet ameliyat boyunca ağrım vardı.Çıktım ağrım ve kasılma sancılarım devam etti. Ağrı kesicilere rağmen 3 gün gebelikteki gibi çok sık sancılı kasılmalar çektim. Şimdi kasılmalar azaldı fakat genel ameliyat acısı kaldı ona da eyvallah tabi de hala iki büklüm yürümek beni bi düşündürmüyor değil
Bir de idrara çıkarken çok canım acıyor her bakımdan bu normal mi daha tuvalete otururken acı çekmeye başlıyorum![]()
Teşekkürler kuzucum bence bebeğin büyüdükçe beynindeki şişlikte kaybolacak canim hiç dert etme sen dualarımız kizinla iyilesip evinize gelecek annesiAyyHayirli olsun guzel anne darisi kalan diger arkadaslarimin basina
ah mavisim Hayirli olsun sana da tam bir eylul annesi oldunuz
Benim bebeler dun tam bir aylik oldu
kizim iyiye gidiyor ama risk hala var be mavis korkarak duayla devam ediyorum sadece Beynindeki sislik hala ayni inmedi buyumedide insallah duzelir
Canim gözünüz aydın nasılsınız bebek kaç kg boyunda listeye ekleyelimkızlae anca yazma fırsatı buldum ben de bebekte iyiyz çok şükür bugün taburcu olucaz
Canim benim duyduğum en güzel haber çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda gitmesine bebeğinin ömrü bahti güzel olsun inşallahGrubumuzun başkanı maviss başta olmak üzere bebeğim için dua eden bizi merak eden herkesten hepinizden Allah razı olsun.koprucuk kemiği kırığımiz 10. Gün itibariyle tamamen iyileşmiş dedi doktor.rabbim herkese önce sağlık nasip etsin.evlatlarimiza ailemize kendimize önce sağlığımız yerinde olsun inşallah.geri kalan her şeyin ne kadar önemsiz olduğunu insan anliyo.cok şükür her günümüze elhamdülillah.
Ahhh benim ikinci doğum olmasına rağmen aynı öyle oldu valla gümüş kalkan lansinoh eşliğinde devam ediyorum ams gene de yara oldu canım çok yanıyorİnşallah hemen geçerGögüs uclarım yara oldu ne yapıcagımı bilmiyorum şaştım.elektirikli gügs pompası alıp sütümü sagıp öylemi versem iyileşene kadar zar zor acıya acıya emziriyorum bişiler sürüyorum ama en fazla 2 sat kalıyor
![]()
İlk günler diye mi bende işe yaramadı acaba gümüş kapak lansinoh eşliğinde devam ediyormGümüş kapak çok faydalı ilk etapta benim de oldu hatta sağ göğüs ucumda boydan boya yarık da var ama silikon göğüs ucundan kaynaklı ilk 5-6 çekişte çok acıyor sonra geçiyor saat başı ya da 2 saatte bir meme istiyor bu arada
Sağolasın canım benim kolay değil bıçak yarası sonuçta yanma çok oluyor ilk zamanlar gecicek hepsi eklliyoeum listeye canimSeninde yeni gördüm doğmuşHayırlı olsun
İyi olmaya çalıyorum sezeryan baya zorladı beni.
Beneğim 3400kg 50cm doğdu![]()
Ekliyorum kuzum bebişim iyi çok şükür gündüz emip uyuyor sürekli gece de benim kokumla uyuysa uyuyor yoksa mik mik ayaktaKuzumm bizim boy 52 cm onu yazmayı unutmusum nasılsınız b3bişin nasıl abisiyle arası![]()
Amin bebisim inşallah ettim etmez miyim Rabbim tez zaman da hayırlısı ile sana ve isteyen bütün anne adaylarına nasıllp etsin en sağlıklısındanah caniiiimmm gecmis olsun tebrik ederimmm Allah anali babali buyutsun inshallah murvetlerinide gorun evlatlarinizin cok sevindim iyi gectigine![]()
dua ettin mi kizzzz![]()
Çok şükür temiz çıktığına sevindim canım eminim zamanla geçecektir inşallahÇok teşekkür ederim sorduğunuz için. Önümüzdeki hafta içi Ankara Hacettepeye götüreceğiz. İlacı 1 haftadır kullanıyoruz ama devam ediyor yapmaya. Sadece sıklığı baya azaldı. Yarın buradaki doktorda kontrol var. Şimdiye kadar yapılan bütün tahliller temiz çok şükür.
Ahhh terazi candırBenim de son tarih 27 Eylül 41. Hafta tam, doğum planlamasını konuşmadık ama ancak 41’e kadar bekleriz demişti yarınki kontrolde sorayım. Aynı günlerde doğum yapabiliriz belkiteraziler geliyor..
![]()
Güzel günlerde büyüt güzel kızını ekliyorum canımCanım kilo boy yazmayı unutmuşum.kilosu 3900 gram , 52 cm boy doğdu elifimiz![]()
Yaaa maşallah bebeğine, güzel günlerde analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar bende 15 Eylül annesiyimDün akşam normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim 53 cm 3750 kg doğdu kızım
Şu an ikimizde iyiyiz çok şükür
Taburcu olmak için akşamı bekliyoruz
Yaaa gözünüz aydın maşallah canimm suprizli doğumlardnn olmuş seninki deKızlar ben doğurdum. 2 gündür geçmeyen adet ağrılarım vardı ve karnım sürekli sert haldeydi. Dün akşam doktora yazdım doğum başlangıcı olabilir mi diye . Oda olabilir takip et artarsa doğumhanede nst çektir dedi. Gece 21.00 den sonra yavaş yavaş kasılmalar düzene girdi. En son sabah 4te 6 dk ya inmişti. Evde bir kere kustum.Hastaneye geldik. 1 cm açılma varmış sancılar nstde de çıktı. Ağrılardan dolayı hastanede de 2 kere kustum kusman iyi birşey dediler.Doktoru bekledik sabah 9 da geldi. Açıklık 1,5 cm dedi. Lağman yaptılar. Suni sancı taktılar. Açıklık 2,5 cm de kaldı. Suyumu patlattılar maalesef kızım kakasını yapmış su mekonyumlu çıkınca sezeryana alınmak zorunda kaldım. 11.03 te sesini duydumDoğar doğmaz emmeye başladı. Ben hala biraz uyuşuğum arada ağrı kesici yapıyorlar. Çok şükür ikimizde iyiyiz.❤
Doğurmayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum![]()
Sezeryan günün çok güzelmiş canimMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3023 kg cıktı.(37+5 iz) Doğumumuz sezaryen spinal olucak. Günümüzde 22/09/2022 (38+4’te)diye konuştuk sancı bi değişiklik olmazsadoğum hakkında hiç bir araştırma yapmadım bilgimde yok kafamda deli sorular
inş her şey güzel geçer biraz tedirginim düşünceliyim
sezaryan öncesi ve sonrası ne yiyip içmeliyim ne iyi gelir her şeyi unuttum napıcağımı bilmiyorum gibiyim panik oldum
![]()
Çok şükür canim iyi olmanıza sevindimBebek çıkar çıkmaz düzeldi tansiyonum. Gebelik zehirlenmesi başlamış ondanmış tansiyon. Allah a çok şükür ki, çok iyiyiz
Canim benim hayırlı kolay doğumun olsun inşallah heyecan yapma sakın ol seni alıyorlar beş dakika içinde bebeği çıkarıyorlar sonrasında istersen sakinleştirici yapıyorlar dikim işlemi sırasında 15 20 dakikaya da seni çıkarıyorlarYarın sabah 7:30da yatışım var. 9 gibi ameliyata alacak doktorum. Spinal anestezi ile yapacak. Çok korkuyorum. Şimdiden böyle kalbim küt küt atıyor. İnşallah yarın ameliyat sırasında da böyle olmamanneler var mı bir öneriniz, bu hissettiğim normal mi
korku sardı son gece of
Bir şeyler söyleyin lütfen
Herşey bebeğinin iyiliği için canım iyileşip evinize döneceksiniz Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallahKüvezde yaa enfeksiyon basladı bi de solunumu düzeldi ama bi hafta daha yatacak sen nasıl oldun canım bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsn inşallah sorun yoktur demi![]()
Heyecanlanıyor insan ister istemez benim nabzim hızlanmıştır birdenSanki çok heyecanlanirmisim gibi geliyo tansiyonum falan oynarsa heyecandan![]()
O narkoza acı hissedilmez sadece dokunuşlar ve karnının çekiştirilmesini hissettim canimKimisi ben hissettim acıyı biraz diyor![]()
Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak lütfen kendini toparla sütün için bebeğin için iyileşecek herşey yoluna girecek canim dualarınız Aras Bebek içinKızlar benim bebeğimin ateşi yükselmiş başka hastaneye sevk verdiler lütfen dualarınız esirgemeyin çok zor durumdaym daha kavusamadım moralm çok bozuk iyileşir diye beklerken hergün başka şey cıkıyo![]()
Bende 38+3 olmak ile birlikte hiçbir doğum emaresi bulunmamakta 40 da tamamlarım gibi geliyor hayirlisiBen, 39+3 itibariyle hala doğurmadım![]()
40 olsa iyi, ben 41’e hazırladım kendimiBende 38+3 olmak ile birlikte hiçbir doğum emaresi bulunmamakta 40 ile tamamlarım gibi geliyor hayirlisi