Teşekkürler kuzucum bence bebeğin büyüdükçe beynindeki şişlikte kaybolacak canim hiç dert etme sen dualarımız kizinla iyilesip evinize gelecek annesi
Canim gözünüz aydın nasılsınız bebek kaç kg boyunda listeye ekleyelim
Canim benim duyduğum en güzel haber çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda gitmesine bebeğinin ömrü bahti güzel olsun inşallah
Ahhh benim ikinci doğum olmasına rağmen aynı öyle oldu valla gümüş kalkan lansinoh eşliğinde devam ediyorum ams gene de yara oldu canım çok yanıyor

İlk günler diye mi bende işe yaramadı acaba gümüş kapak lansinoh eşliğinde devam ediyorm
Sağolasın canım benim kolay değil bıçak yarası sonuçta yanma çok oluyor ilk zamanlar gecicek hepsi eklliyoeum listeye canim
Ekliyorum kuzum bebişim iyi çok şükür gündüz emip uyuyor sürekli gece de benim kokumla uyuysa uyuyor yoksa mik mik ayakta

abisi şimdilik güzel karşıladı herseui oda yapmak istiyor bizimle suanlik tepki çekmesin diye ses etmiyoruz yardım ediyor bize
Amin bebisim inşallah ettim etmez miyim Rabbim tez zaman da hayırlısı ile sana ve isteyen bütün anne adaylarına nasıllp etsin en sağlıklısından
Çok şükür temiz çıktığına sevindim canım eminim zamanla geçecektir inşallah
Ahhh terazi candır

bende teraziyim
Güzel günlerde büyüt güzel kızını ekliyorum canım
Yaaa maşallah bebeğine, güzel günlerde analı babalı büyütsün inşallah

demek sende bizdensin ekliyorum listeye canim
Yaaa gözünüz aydın maşallah canimm suprizli doğumlardnn olmuş seninki de
Sezeryan günün çok güzelmiş canim

öncesinde bişey Yemen'e gerek yok sonrasında da gaz yapmayan yiyecekler süt yapıcı içecekler içebilirsin
Çok şükür canim iyi olmanıza sevindim
Canim benim hayırlı kolay doğumun olsun inşallah heyecan yapma sakın ol seni alıyorlar beş dakika içinde bebeği çıkarıyorlar sonrasında istersen sakinleştirici yapıyorlar dikim işlemi sırasında 15 20 dakikaya da seni çıkarıyorlar
Herşey bebeğinin iyiliği için canım iyileşip evinize döneceksiniz Rabbim tez zaman da şifasını versin inşallah
Heyecanlanıyor insan ister istemez benim nabzim hızlanmıştır birden
O narkoza acı hissedilmez sadece dokunuşlar ve karnının çekiştirilmesini hissettim canim
Sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak lütfen kendini toparla sütün için bebeğin için iyileşecek herşey yoluna girecek canim dualarınız Aras Bebek için