- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
Ben kafamda kuruyorum yani kullandıkları aletleri falan açıp izlemedimNe sesi anlamadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kafamda kuruyorum yani kullandıkları aletleri falan açıp izlemedimNe sesi anlamadım ben
Ay yok be spinalle sezeryanda tek sıkıntı ameliyat sonrası ilk ayağa kalkışta onda da Rabbim sabrını veriyor merak etme en kötü seneryoda bile 1 haftada tüm sıkıntılar geçiyorBen kafamda kuruyorum yani kullandıkları aletleri falan açıp izlemedim
Yani o sırada birşey görmüyor duymuyorsun değil mi genel anestezi veya öbürünü seçmek sana kalmış dedi doktor bende çok kararsizimAy yok be spinalle sezeryanda tek sıkıntı ameliyat sonrası ilk ayağa kalkışta onda da Rabbim sabrını veriyor merak etme en kötü seneryoda bile 1 haftada tüm sıkıntılar geçiyor
Aynıyız canım seninle, takip ediyorum sürecini bebek kendi gelmezse eğer 27-28 Eylül doktor amcası getirecekOkadar zor ki beklememek hamile kalmadan önce de böyleydim gerçekten umursamadigimda kaldım şimdide ne zaman dogacak diye diken üstündeyim bide takıntı var kendimi evi sürekli temiz tutayım kirlide utulenecekte çamaşır olmasın 2 haftadır kendimi yedim bitirdimhalbuki olsun ama işte gel kafa ya anlat Allah tan kendisi gelmezse 28inde zorla getirtecez
![]()
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah müsait bir vakitte hikayeni dinlemek isterizGeldi canım geldi![]()
Sarılık 13 normal 18 19 üzerinde sorun cıkıyor her bebek sarılık olur malum dünyaya ayak uydurmaya calısıyorlar. emzirdikce inecektir, gözlerinden burnundan vucudundan takip et artarsa doktora götür. anlayamazsan da 3 gün sonra ölçtürmeye götürürsün. şişlerin geçecek benim de oyleydi bildiğin balondu cok şükür 7 8 gün sonra geçiyor. mama sürekli vermemeye çalış çok ağlarsa durmazsa verirsin ama sütünü emip uyursa verme bence yine de tabi ki sen daha iyisini bilirsin.Bebişimde sarılık her geçen gün artıyor emzirmeme rağmen. Şuan 13 olmuş acaba kaç olunca hastanelik oluyorlar. Çocuk doktoru 3 saatte bir mama ve aralarda bol bol emzir dedi bakalm geçicekmi. Benimde sezeryan sonrası ayaklarım davul oldu grupta biri daha demişti alıntılayamadım ama bugün sordum doktora 1 hafta sonra geçer şişlerin dedi. Birde karnım daha inmedi onun içinde doktor karnını sarabilirsin dedi
Belki yerlesiyordur hadi inşallahAynıyız canım seninle, takip ediyorum sürecini bebek kendi gelmezse eğer 27-28 Eylül doktor amcası getirecekyarın kontrolüm var günü tam netleştireceğiz.
Bu arada rahmim inanılmaz aşağı çekiyor benim, pilatese gidiyorum hala orda sorun yok ama yürümeye başlayınca inanılmaz bir ağrı var kasık kısmımda acaba diyorum yerleşiyor mu nedir, kesinlikle bir şey oluyor o tarafta buna eminim![]()
Mide bulantısını ben de yaşıyorum ara ara, hadi inşallah diyelim.Belki yerlesiyordur hadi inşallahbenimde 2 gündür özellikle akşamları çok hareketli ve çok aşağıda hissediyorum hiç bukadar asagida hissetmemiştim resmen seyimin üstünde bide afedersin çok fazla tuvalete çıkmaya başladım mide bulantısı da olmaya başladı yakın gibi hissediyorum da bakalım hayırlısıyla saglikla kavusalim bizde inşallah
![]()
Yok canım hep kontrol ediyorum Nisan gelmedi benimde koyu akıntım var aktığını hissedip korktum hatta su mu diye hem fazla değildi hemde koyu beyaz akıntı gelmişti normaldir diye pek önemsemedim bende doğal ilerlemesini çok istiyorum inşallah gonlumuzce olurMide bulantısını ben de yaşıyorum ara ara, hadi inşallah diyelim.
Gününü bilmek bir bakımdan insana güven veriyor ama ben sürecin normal olarak ilerlemesini o anı yaşamaya çok istiyorum hani su gelsin sancı olsun öyle gideyim diye bakalım.
Nişan falan da gelmedi henüz dimi? Benim akıntım var ama beyaz/şeffaf daha çok.
İnşallah yerlesiyordur diyelim o zaman :) bende bugün gittiğimde daha kanala inmemiş dedi.41+3 e Kadar bekleriz dedi.O zamandan sonra gelmezse artık suni sancı mi denicek yoksa direkt sezeryanla mi alacak bilmiyorum bakalım inşallah kendisi gelirAynıyız canım seninle, takip ediyorum sürecini bebek kendi gelmezse eğer 27-28 Eylül doktor amcası getirecekyarın kontrolüm var günü tam netleştireceğiz.
Bu arada rahmim inanılmaz aşağı çekiyor benim, pilatese gidiyorum hala orda sorun yok ama yürümeye başlayınca inanılmaz bir ağrı var kasık kısmımda acaba diyorum yerleşiyor mu nedir, kesinlikle bir şey oluyor o tarafta buna eminim![]()
Sizin baya bekleyecekmis bizim gelmezse 40+ 4 te alacakİnşallah yerlesiyordur diyelim o zaman :) bende bugün gittiğimde daha kanala inmemiş dedi.41+3 e Kadar bekleriz dedi.O zamandan sonra gelmezse artık suni sancı mi denicek yoksa direkt sezeryanla mi alacak bilmiyorum bakalım inşallah kendisi gelir![]()
Yok zaten bedeninle kafan arasında çarşafla bir perde oluyor hiçbir şey görmüyorsun gördüğün duyduğun tek şey evladının suretiyle ağlama sesiYani o sırada birşey görmüyor duymuyorsun değil mi genel anestezi veya öbürünü seçmek sana kalmış dedi doktor bende çok kararsizim
Sagolasin canım en kısa zamanda yazacağım inşallahCanım Allah analı babalı büyütsün inşallah müsait bir vakitte hikayeni dinlemek isteriz![]()
Ayy çok güzel birşeyYok zaten bedeninle kafan arasında çarşafla bir perde oluyor hiçbir şey görmüyorsun gördüğün duyduğun tek şey evladının suretiyle ağlama sesi![]()
Gazzz derdi bizde de varrMaşallahbizde iyiyiz çok şükür gaz olmasa daha iyi olucazda
dün gittik salı günü tekrr gidicez kontrole.yarında saglık ocagına gidiyoruz topuk kanı alıcaklar gene içim parça parça olucak
![]()
Beni anlatmışsın eksiksizO kadar doğurmak istiyorum ki yapmadığım şey kalmadı artık bütünleşmiş hissediyorum sanki hiç gelmeyecek gibi. Merdiven squat pilates hurma aman yarabbim hepsini yapıyorum. Doktor squata aban dedi abandım hala ses yok. Akıntım var beyaz şeffaf arası bazen yoğun aktığını hissediyorum. Kendimden umudumu kestim yarın randevumuz var cuma başlatırız kendi gelmezse dedi çünkü artık kilo almıyor. Normal doğurmak istiyordum ama sanırım olmayacak suni sancıyla başlatırız dedi ondan bile umudum kalmadı sezeryana da döneriz bu gidişle hangisi sağlıklı olacaksa o olsun ama sanırım bu süreçten sıkıldım o yüzden çok keyfim yok sürekli evi temiz tutuyordum onu da saldım artık. Bakalım yarın neler olacak
Hakkımızda hayırlısı vallahi artık ne diyimBeni anlatmışsın eksiksiz![]()
Onu konuş canım bence, en azından sürece kendini hazırlarsın.İnşallah yerlesiyordur diyelim o zaman :) bende bugün gittiğimde daha kanala inmemiş dedi.41+3 e Kadar bekleriz dedi.O zamandan sonra gelmezse artık suni sancı mi denicek yoksa direkt sezeryanla mi alacak bilmiyorum bakalım inşallah kendisi gelir![]()
Al benden de o kadar.O kadar doğurmak istiyorum ki yapmadığım şey kalmadı artık bütünleşmiş hissediyorum sanki hiç gelmeyecek gibi. Merdiven squat pilates hurma aman yarabbim hepsini yapıyorum. Doktor squata aban dedi abandım hala ses yok. Akıntım var beyaz şeffaf arası bazen yoğun aktığını hissediyorum. Kendimden umudumu kestim yarın randevumuz var cuma başlatırız kendi gelmezse dedi çünkü artık kilo almıyor. Normal doğurmak istiyordum ama sanırım olmayacak suni sancıyla başlatırız dedi ondan bile umudum kalmadı sezeryana da döneriz bu gidişle hangisi sağlıklı olacaksa o olsun ama sanırım bu süreçten sıkıldım o yüzden çok keyfim yok sürekli evi temiz tutuyordum onu da saldım artık. Bakalım yarın neler olacak