- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
Ahh bizimkine de az kaldı çok korkuyorumHepatit b
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh bizimkine de az kaldı çok korkuyorumHepatit b
Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdiAklım sende müsait olduğun ilk fırsatta haber ver canım hayırlı güzel haberlere inşallah![]()
Benimde 22/09/22Doktorla görüştüm şimdi nst ye bağlıyım onu da konuşacağız ama suyunda azalma var ve hiç kilo almamış Perşembe günü sabah 8 de yatışım yapılacak alttan ilaçla açıklığını arttırmak için ilaç vereceğim dedi. Eğer ki açıklığın artmazsa damardan suni sancıyı yavaşça vereceğim dedi. Perşembeye gün almış olduk yani. Perşembe ya da cuma başlatmamız gerekiyor dedi biz de 22.09.22 diye Perşembe yi seçtik açıkçası. bende son durum bu L Lalalala1
Amin hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahHakkınız da en hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Sağlıkla kavuşuruz inşallahBenimde 22/09/22aynı günüz
![]()
Allah analı babalı büyütsün canım hayır evlat olsunD
Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdi❤ Doğal normal doğum oldu saat 13.09 da doğdu rabbim hepinizi sağsalim kurtarsın inşallah
![]()
Sizin kaç günlükAhh bizimkine de az kaldı çok korkuyorum![]()
Söyledigin iyi oldu canim kardiyolojiyide ekliyim. Gizli yatan hastaliklarimiz ortaya cikti hamilelikte esime diyorum bi dogum yaptim yaslandim sanki diyee ama olsun allah beterinden korusun bebisimiz yanimizda sagligimizda 1 aya toplar insallahSağ ol mavişcim. Bugün biraz daha iyiyim böbrek kontrollerim olacak. Tansiyon ilacına başladık bakalım. Dün atak geçirmişim hiçbir dil altı ilaçla düşmedi malesef.
Amin canım gerçekten Allah önce sağlık versin gerisi hallolur.
Sağ ol canım
Çok sağ ol canım sanada geçmiş olsun. Bazılarında doğumdan sonrada devam ediyormuş biz öyleyiz sanırım. İnşallah benimde düzene girerdahiliye değilde kardiyolojiye gitmeni öneririm daha detaylı bakarlar. Acilde beni kardiyolojiye yatırdılar mesela yüksek tansiyona onlar bakıyormuş. Birde nefrolojiye yönlendirdiler böbrek fonksiyonları için protein kaçağımdan dolayı.
Ay hadi bir avazda kolay bir şekilde doğurun inşallahKızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.
Hala kilo alıyor 3373 gram olmuş.
Ama artık 40+6 olmuş olacak 27 Eylül’de.
T TurunculuuPapatya 26
Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum
![]()
Hangi babyjorn aldınız benim bebis hiç uyumuyor memede kalmak istiyor surekli ise yarıyor mu koyduğunuzda duruyor mu babyjorn muadilindeYa benimkinin burnundan süt geldi bugün korktum tabi bi ama sonra normalmiş öğrendim . Bu babyjörn lerin muadilinden aldık görmüşsünüzdür belki onda oyalandı biraz büyüdükçe daha çok sevicek eminim hoşuna gitti bir de emzik denedik ama tutmadı tutsa rahat edicez aslında başka marka denemem lazım
23 günlükSizin kaç günlük
Hepsi buradanın yurt dışı kısmından tcherci markasını aldım gazı çok sancı yapmıyorsa duruyor etrafı izliyor 23 günlüğüz ayaklarını oynatınca aşağı yukarı hareket ediyor oda hoşuna gidiyor ama çok gazı varsa durmuyor tabiHangi babyjorn aldınız benim bebis hiç uyumuyor memede kalmak istiyor surekli ise yarıyor mu koyduğunuzda duruyor mu babyjorn muadilinde
İnşallah kendi gelir canım seninde bizimde benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek inşallah bu gece sancılarım gelirKızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.
T TurunculuuPapatya 26
Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum
![]()
Valla bende öyle her hastalık çıktı neyse geçici şeyler olsunlarda bebeklerimiz iyi olsun biz düzeliriz.Söyledigin iyi oldu canim kardiyolojiyide ekliyim. Gizli yatan hastaliklarimiz ortaya cikti hamilelikte esime diyorum bi dogum yaptim yaslandim sanki diyee ama olsun allah beterinden korusun bebisimiz yanimizda sagligimizda 1 aya toplar insallah![]()
Benimde öyle canım kavga ediyor ağzındayken açıp bağırıyor meme arıyor bazenKızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Ayyy bende mi öyle yapsam yaa kalmasın gobuslerKarnımı şuan yazma ile sardım sıkıca. Üstünede küçülen taytlarımdan geçirdim![]()
Kuzum haberler güzel gelmiş senden şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim beterinden korusunSağ ol mavişcim. Bugün biraz daha iyiyim böbrek kontrollerim olacak. Tansiyon ilacına başladık bakalım. Dün atak geçirmişim hiçbir dil altı ilaçla düşmedi malesef.
Amin canım gerçekten Allah önce sağlık versin gerisi hallolur.
Sağ ol canım
Çok sağ ol canım sanada geçmiş olsun. Bazılarında doğumdan sonrada devam ediyormuş biz öyleyiz sanırım. İnşallah benimde düzene girerdahiliye değilde kardiyolojiye gitmeni öneririm daha detaylı bakarlar. Acilde beni kardiyolojiye yatırdılar mesela yüksek tansiyona onlar bakıyormuş. Birde nefrolojiye yönlendirdiler böbrek fonksiyonları için protein kaçağımdan dolayı.
Ahhh kuzummm geldi demek miniğin gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listeyeD
Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdi❤ Doğal normal doğum oldu saat 13.09 da doğdu rabbim hepinizi sağsalim kurtarsın inşallah
![]()
Terazi oglusumuz geliyor demekKızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.
T TurunculuuPapatya 26
![]()
Yaaa evet çoğunluk doğum yaptı gelmeyen bebisler de nazlı çıktıNasilsiniz hanımlar simdi 1.sayfaya baktım da neredeyse herkes doğurmuş sayılı birkac kişi kalmisiz 3 gün sonra 39 da bitiyo benim hiç gelesi yok bu bebisin![]()
Kuzum muhtemeln gaz sancısı olabilir o sebeple memeyle kavga ediyor genelde bebekler ağrı girdikçe memeye sarıyor olabilirKızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…