• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay sorma bir de demez mi annem hastanede yatarken senin altını temizledi nankörlük etme diye tövbe tövbe gören görmeyen de yatalaktım sanır bir iki kere tuvalete götürdü kapıda bekledi ben işimi gördüm geri yatağa getirdi altımı almış olmuş 🤣
Ay buna sesli güldüm benimkide noldu diyo diyemedimki bişiler 🤣Aboo az daha annem sen acı cekme diye bebegi dogurdu diyecek şahsen cok zorlasan benimki der :KK70::KK70:

Ay sorma bir de demez mi annem hastanede yatarken senin altını temizledi nankörlük etme diye tövbe tövbe gören görmeyen de yatalaktım sanır bir iki kere tuvalete götürdü kapıda bekledi ben işimi gördüm geri yatağa getirdi altımı almış olmuş 🤣
şurda duruma uygun bişi var 🤣

Aaaa bunu bende yaşıyorum bunun adı o muymuş
Silikon göğüs koruyucu aldım allahım haznesine süt dolar, oradan eğilince üstüme akar hergün kıyafet değiştir, iç çamaşırı yetişmez. En son gümüş kapak aldım en azından üstüm başıma süt akmaz diye düşündüm , şimdilik iyiyiz
Göğüs pedi bende kullandım ama sanki sertleştirdi böyle hava almadı mı anlamadım bi daha takmadım

Baharatlı sütün tadını bozuyor dye yememeye çalışıyorum😊ama bazen pide de yiyorum şimdi
Yaa onunla ilgili bir yazı okudum kesin kanıtlanmış bişi değilmiş değiştirmiyodur belki😬

Ya bizim bebiş büyük tuvaletini yaparken ağlıyor,huysuzlanıyor, kızarıyor bozarıyor,yapınca rahatlıyor.normal mi?

Bencede katiliyorum sana, yada bizim gebelik zehirlenmesi oldugu icin sezeryanimiz bu kdr agir geciyor olabilir ben oyle dusunuyorum
Olabilir canım hala etkileri devam ediyor çünkü tansiyon olarak. Bebekte bazen çok güzel emiyor bazen emmiyor çıldırıyor memede buda beni çok üzüyor ya 😞

Back
X