- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Kaç gün sürdüBnmde cok şişmişti sonradna indi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün sürdüBnmde cok şişmişti sonradna indi
Çok geç ya rahatsız ediyor öyle şişEvet normal 1 hafta 10 güne geçiyor, aaaa diyorsun benim aya bileklerim ne kadar inceymiş
Kimyon gazı emgelliyor ama diğerleri sütün tadını bozar diye ben yemiyorum![]()
Ay buna sesli güldüm benimkide noldu diyo diyemedimki bişilerAy sorma bir de demez mi annem hastanede yatarken senin altını temizledi nankörlük etme diye tövbe tövbe gören görmeyen de yatalaktım sanır bir iki kere tuvalete götürdü kapıda bekledi ben işimi gördüm geri yatağa getirdi altımı almış olmuş![]()
2 3 gün fazla hareket edemedim sonra hareketlerim aktifleşince indi canımKaç gün sürdü
şurda duruma uygun bişi varAy sorma bir de demez mi annem hastanede yatarken senin altını temizledi nankörlük etme diye tövbe tövbe gören görmeyen de yatalaktım sanır bir iki kere tuvalete götürdü kapıda bekledi ben işimi gördüm geri yatağa getirdi altımı almış olmuş![]()
Ayy bende yaaa ama bir kere kfc yedikten sonra gecemiz hiç iyi geçmediCanım isteyince yiyorum hatta 1 saat önce fast foodun dibine vurdum desemyemessem aklımdan ckmıyor bi türlü rahat uyutmuyor
![]()
Bizde bu gece yandık o zamanAyy bende yaaa ama bir kere kfc yedikten sonra gecemiz hiç iyi geçmedi![]()
Yaa onunla ilgili bir yazı okudum kesin kanıtlanmış bişi değilmiş değiştirmiyodur belkiAaaa bunu bende yaşıyorum bunun adı o muymuş
Silikon göğüs koruyucu aldım allahım haznesine süt dolar, oradan eğilince üstüme akar hergün kıyafet değiştir, iç çamaşırı yetişmez. En son gümüş kapak aldım en azından üstüm başıma süt akmaz diye düşündüm , şimdilik iyiyiz
Göğüs pedi bende kullandım ama sanki sertleştirdi böyle hava almadı mı anlamadım bi daha takmadım
Baharatlı sütün tadını bozuyor dye yememeye çalışıyorumama bazen pide de yiyorum şimdi
şurda duruma uygun bişi var![]()
Tamam nefsimi körelteyimm sadece sonrası daha kötü çünküGaz yapıyormuş o yüzden yemesen daha iyi. Benim de çoook istedi bir tane attım ağzıma sadece![]()
Ayy inşallah öyle olmazBizde bu gece yandık o zaman![]()
Kaynanayla ilgili bişi varda o başta cıkmamış3. Çocuktan sonra ben kendime diyorum bunu
Hey Allahım ya Allah akıl fikir versinAy buna sesli güldüm benimkide noldu diyo diyemedimki bişilerAboo az daha annem sen acı cekme diye bebegi dogurdu diyecek şahsen cok zorlasan benimki der
![]()
Bizede sabır versin bakalm daha neler olucakHey Allahım ya Allah akıl fikir versin![]()
Evet biz bi ara ilaçlardan şüphe ettik ,dokunuyor mu acaba diye ama doğumdan dolayıymışÇok geç ya rahatsız ediyor öyle şiş
Yaa onunla ilgili bir yazı okudum kesin kanıtlanmış bişi değilmiş değiştirmiyodur belki![]()
Olabilir canım hala etkileri devam ediyor çünkü tansiyon olarak. Bebekte bazen çok güzel emiyor bazen emmiyor çıldırıyor memede buda beni çok üzüyor yaBencede katiliyorum sana, yada bizim gebelik zehirlenmesi oldugu icin sezeryanimiz bu kdr agir geciyor olabilir ben oyle dusunuyorum
Aynı bizimkilerKaynanayla ilgili bişi varda o başta cıkmamış![]()
Bnde böyle düşünüyorumda doktor görücem ben seni dedi bakalmBenim ilk ve son![]()