• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl🙄
Bir an bizim kızın bacağının ne işi var burda dedim 😂

Eklentiler

• 902520A7-EE99-45AA-AEF6-8F5802FA93CD.webp
    902520A7-EE99-45AA-AEF6-8F5802FA93CD.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 78
Ne nazlı çıktı bu bebeler bişey olacak diye çok korkuyorum ya sizin doktorunuz ne diyor😏
Hareketlerini takip etmemi istedi herhangi birşey hissedersen gel dedi ama çok yukarda ve hala sancı maksimum 22 çıkıyor 🥺 Doğum pozisyonunu almış ama kanalda da değil. Salı günü için sezeryan konuştuk. Açıkçası suniyi ben istemedim çünkü olasılık %50 ye düşebiliyor dedi. Hem ağrı çekip hem sezeryan olmaktansa son 3 gün verdik. Doğmazsa 40+5 te sezeryan

Hareketlerini takip etmemi istedi herhangi birşey hissedersen gel dedi ama çok yukarda ve hala sancı maksimum 22 çıkıyor 🥺 Doğum pozisyonunu almış ama kanalda da değil. Salı günü için sezeryan konuştuk. Açıkçası suniyi ben istemedim çünkü olasılık %50 ye düşebiliyor dedi. Hem ağrı çekip hem sezeryan olmaktansa son 3 gün verdik. Doğmazsa 40+5 te sezeryan
Benim kuzenim 37. Haftada daha önce 8 aylık kaybı olduğu için erkenden suni sanciyla doğum yaptı haftasını beklemeden bende ondan biraz cesaret aldım hazır benimde biraz acilmam başlamış belki kendi gelir gelmezse bile suni sancı olur inşallah kasilman oluyormu

Benim kuzenim 37. Haftada daha önce 8 aylık kaybı olduğu için erkenden suni sanciyla doğum yaptı haftasını beklemeden bende ondan biraz cesaret aldım hazır benimde biraz acilmam başlamış belki kendi gelir gelmezse bile suni sancı olur inşallah kasilman oluyormu
Yok hiç kasılma yada sancı hissetmiyorum, sancı olmayınca çatı kontrolü de yapmamıştı.

10 15 günlük olunca verelm dedi canım salı günü verir büyük ihtimal.tek bakıyorsan daha zor hele sezeryan Allahım kolaylık versin kuzum 😢gece nasıl uyuyabliyormusum biraz
Bana direk verdi canım ama pek bi etki göremedik gibi bazen kıvranıyor fark olmadı yani. Sagolasin canım annemdeyim ama kadında yoruluyor silikon ucu ağzına dayiyoruz siringayla mama veriyoruz 2 saatte bir tek başına olmuyor o da maalesef
Ebeler ağzına biberonu dayayinca o sertlige alışıp onu emmek istiyor işte maalesef. Mamayi da göğsümü de öyle veriyorum

çok şükür yanımızdalar şimdi alışveriş için anneme bırakıp dışarı çıktım daha avmye gidemeden özledim yolda fotolarına bakıyorum😊dediğin gibi kendi sütümü sürüp kurumasınıda bekledim.zeytinyağıda fayda etti.zeytin yağını göğsümün ucuna sütüp üstünü ufak bi buzfolabı poşetiyle kapatıp bidahaki emzirmeye kadar öyle tuttum baya fayda etti rahat sağabiliyorum artık
Kıyamam özlenmez mi süt kokulular😍
Sende de oldu mu bilmiyorum bana hamilelik birden böyle hayal gibi geldi o hissiyati ozleyecegim diyordum hakikaten özledim çok saçma ama 🙈
Oh iyi bari canim şifa olsun inşallah ugrastirmaz tekrardan

Kıyamam özlenmez mi süt kokulular😍
Sende de oldu mu bilmiyorum bana hamilelik birden böyle hayal gibi geldi o hissiyati ozleyecegim diyordum hakikaten özledim çok saçma ama 🙈
Oh iyi bari canim şifa olsun inşallah ugrastirmaz tekrardan
Zor süreçler ama bi o kadarda güzel biraz toparlansınlar bizlerde alışalm daha kolay olucak eminim🤗geçen hastanede hamile gördüm ona baktım imrenerek sanki bn hamilelik geçirmemişm gibi 🤣

Yok hiç kasılma yada sancı hissetmiyorum, sancı olmayınca çatı kontrolü de yapmamıştı.
Benim iki kere yaptılar ilk yapan acitmamisti 2. Yapan ayy ebemi ağlattı sonra kendimi kastım bebekte kendini toplamaya başladı sancı cikti yavaş yavaş başlamış dedi ama ben hala bekliyorum 2 gün oldu

Ya bu insalar zaten baş belası. 🤦‍♀️ hayır bir çocuk doğuran profösör mübarek boşver en önemlisi sağlıklo olması. Kafanı takma sütün iyice gider

Yaa annen yokmu? Bebek için ben zinco kullanıyorum iyi geliyor
Annemdeyim canım, bizde gaz pek yok gibiydi yani cikariyordu zaten kaç günlükte 😂 1 2 gündür zorlaniyor halbuki damlaya başlamıştım anlamadım
Sorma bi cevap verince de benden iyi mi bilcen diyerek atılmaya başladı kv. Bende içimden dedim bi gün kalacaksın zaten öttür borunu
Kolay gelsin çok zor gerçekten durumun😔
Bize de biogaia damla yazdı probiyotikmiş. Mecbur kalırsak gaz için damlaya geçeceğiz bakalım. Hemen vermek istemedi
Sagolasin 🙏🏻 annem yardım ediyorda bizim oğlan direk biberona alıştığı için ebeler kv sagolsun, mama vermek zor oluyor siringayla ağzına silikon göğüs ucunu koyup içine mama damlatiyoruz ee bu da tek başına olmuyor annemle ikimiz 2 saatte bir uğraşıyoruz böyle
Allahtan gögüsümü de almaya başladı uçla biraz sütüm de geliyor böyle olunca insanın dinlenmeye vakti kalmıyor hiç
Bize de doktor o damladan verdi sıkıntısı olursa kullan dedi 2 gündür kullanıyorum ama bi fark göremedim gibi suanlik

İnan ki bu sınır bozucu sürecten ilk çocukta hemen hemen herkes geçiyor. Bana ne yaptılar bak anlatayım. Bebek ağlıyor gazdan. Evde de annem ve kayınvalidem ikisi var. Doymuyor bu sarılık olmasın şekerli su verelim dediler 😱 ben delirdim tabi. Kendim içemem şekerli su bebeğime verecekler. Bu iki kafadar zorla bir çay kaşığı şekerli su verdiler bebeğime. 1200 Gr aldı bebeğim oysa ki o ay. Gayet de doyuyormuş yani.
Bana da dediler aynı şeyi 😂 en son her söylediğine hayır hayır derken benden iyi mi bileceksin moduna girdi. Zaten hastaneden sonra bi daha ugramayacagi için öttür bakalım borunu dedim kendi kendime hiç ugrasmadim bile
Bana direk sütün yok psikolojisi yaptı doğurur doğurmaz şarıl şarıl çeşme akacaktı galiba

Şu oglan annelerinin amacı ne bn anlamıyorum.bnde bogacaktım az kalmıştıki lohusa halimde bizim eve geldiler tartıstık cok sükür defolup gittiler bidahada gelmezler😡ebeler hemşireler degilde onun öyle diyor olması sinir bozucu gerçekten
Valla Bana da geliyorlar sağdan soldan geldi bi kere annemin oraya yeğenim de vardı bi muhabbet geçiyordu, teyzenin karnından bi bebek daha çıkacak diyor. Geldi boğma kendisi 9 aylık karniyla geziyor halbuki kendine bi baksa
Dogurali 2 gün olmuş filinta gibi kalacaktım zaten
Valla senin tartışman çok iyi olmuş insanın içindekini dökmesi gerekiyor Bana da çok, sütün yok muhabbeti yaptı geldiğinde de emzirmeye çalışırken diğer odada hemen kontrole geliyor süt var mı diye 😡

Kızlar yine bir sorum olacak bugün taburcu olduk üçüncü günümüz ayaklarım davul gibi şişti zor yürüyorum normal mi sizde de oldumu
Evet aynen benim de öyle oldu bugün 11. Gün hala tam inmiş değil ama azaldı en azından ilk günler aşırı şiş ve acıyodu
Ya bizim bebiş büyük tuvaletini yaparken ağlıyor,huysuzlanıyor, kızarıyor bozarıyor,yapınca rahatlıyor.normal mi?
Bebişkom biz yaparken kızarıp bozarıyoruz normal tabikiii😀
Ben hala dogurmadim günü geçtikten sonra doğum yapan annisler bana biraz teselli verebilirmi🥲
Doğurursun balım akacak kan damarda durmaz 🙈

Back
X