- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
Ne nazlı çıktı bu bebeler bişey olacak diye çok korkuyorum ya sizin doktorunuz ne diyorBende hala doğurmadım40+2 yim ve hala da gelmeye niyeti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne nazlı çıktı bu bebeler bişey olacak diye çok korkuyorum ya sizin doktorunuz ne diyorBende hala doğurmadım40+2 yim ve hala da gelmeye niyeti yok
Bir an bizim kızın bacağının ne işi var burda dedimKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl![]()
Haha aynı kıllı bacaklarBir an bizim kızın bacağının ne işi var burda dedim![]()
Hareketlerini takip etmemi istedi herhangi birşey hissedersen gel dedi ama çok yukarda ve hala sancı maksimum 22 çıkıyorNe nazlı çıktı bu bebeler bişey olacak diye çok korkuyorum ya sizin doktorunuz ne diyor![]()
Benim kuzenim 37. Haftada daha önce 8 aylık kaybı olduğu için erkenden suni sanciyla doğum yaptı haftasını beklemeden bende ondan biraz cesaret aldım hazır benimde biraz acilmam başlamış belki kendi gelir gelmezse bile suni sancı olur inşallah kasilman oluyormuHareketlerini takip etmemi istedi herhangi birşey hissedersen gel dedi ama çok yukarda ve hala sancı maksimum 22 çıkıyorDoğum pozisyonunu almış ama kanalda da değil. Salı günü için sezeryan konuştuk. Açıkçası suniyi ben istemedim çünkü olasılık %50 ye düşebiliyor dedi. Hem ağrı çekip hem sezeryan olmaktansa son 3 gün verdik. Doğmazsa 40+5 te sezeryan
Pazartesi haftan kaç olacaktı canımHeran hersey olablr doktorun brşey demesse gününü sen belirleyeblrsn doktora kalsa bu pazartesi alıcaktı doguma sabırsızlandım ben![]()
Kızzzz bizde açtık baktık bacaklarınaDuruşu böyle canım parantez gibisalı günü sorayım inşallah normaldir
41+0 olucaktı canım istemedm 40+2 yatış yaptık stresli geçerdi benim için artık iyice yorulmuştum yürümekte zorlanıyordumPazartesi haftan kaç olacaktı canım![]()
Yok hiç kasılma yada sancı hissetmiyorum, sancı olmayınca çatı kontrolü de yapmamıştı.Benim kuzenim 37. Haftada daha önce 8 aylık kaybı olduğu için erkenden suni sanciyla doğum yaptı haftasını beklemeden bende ondan biraz cesaret aldım hazır benimde biraz acilmam başlamış belki kendi gelir gelmezse bile suni sancı olur inşallah kasilman oluyormu
Bana direk verdi canım ama pek bi etki göremedik gibi bazen kıvranıyor fark olmadı yani. Sagolasin canım annemdeyim ama kadında yoruluyor silikon ucu ağzına dayiyoruz siringayla mama veriyoruz 2 saatte bir tek başına olmuyor o da maalesef10 15 günlük olunca verelm dedi canım salı günü verir büyük ihtimal.tek bakıyorsan daha zor hele sezeryan Allahım kolaylık versin kuzumgece nasıl uyuyabliyormusum biraz
Kıyamam özlenmez mi süt kokulularçok şükür yanımızdalar şimdi alışveriş için anneme bırakıp dışarı çıktım daha avmye gidemeden özledim yolda fotolarına bakıyorumdediğin gibi kendi sütümü sürüp kurumasınıda bekledim.zeytinyağıda fayda etti.zeytin yağını göğsümün ucuna sütüp üstünü ufak bi buzfolabı poşetiyle kapatıp bidahaki emzirmeye kadar öyle tuttum baya fayda etti rahat sağabiliyorum artık
Bende çok ama çok yoruldum Çarşamba 40+4 olacak bakalım herseyin hayırlısı41+0 olucaktı canım istemedm 40+2 yatış yaptık stresli geçerdi benim için artık iyice yorulmuştum yürümekte zorlanıyordum![]()
Zor süreçler ama bi o kadarda güzel biraz toparlansınlar bizlerde alışalm daha kolay olucak eminimKıyamam özlenmez mi süt kokulular
Sende de oldu mu bilmiyorum bana hamilelik birden böyle hayal gibi geldi o hissiyati ozleyecegim diyordum hakikaten özledim çok saçma ama
Oh iyi bari canim şifa olsun inşallah ugrastirmaz tekrardan
Benim iki kere yaptılar ilk yapan acitmamisti 2. Yapan ayy ebemi ağlattı sonra kendimi kastım bebekte kendini toplamaya başladı sancı cikti yavaş yavaş başlamış dedi ama ben hala bekliyorum 2 gün olduYok hiç kasılma yada sancı hissetmiyorum, sancı olmayınca çatı kontrolü de yapmamıştı.
İnşallah kendi gelir o zaman kadar güzelce dogumunu yaparsın daha cok carsambayaBende çok ama çok yoruldum Çarşamba 40+4 olacak bakalım herseyin hayırlısı![]()
Ya bu insalar zaten baş belası.hayır bir çocuk doğuran profösör mübarek boşver en önemlisi sağlıklo olması. Kafanı takma sütün iyice gider
Annemdeyim canım, bizde gaz pek yok gibiydi yani cikariyordu zaten kaç günlükteYaa annen yokmu? Bebek için ben zinco kullanıyorum iyi geliyor
SagolasinKolay gelsin çok zor gerçekten durumun
Bize de biogaia damla yazdı probiyotikmiş. Mecbur kalırsak gaz için damlaya geçeceğiz bakalım. Hemen vermek istemedi
Bana da dediler aynı şeyiİnan ki bu sınır bozucu sürecten ilk çocukta hemen hemen herkes geçiyor. Bana ne yaptılar bak anlatayım. Bebek ağlıyor gazdan. Evde de annem ve kayınvalidem ikisi var. Doymuyor bu sarılık olmasın şekerli su verelim dedilerben delirdim tabi. Kendim içemem şekerli su bebeğime verecekler. Bu iki kafadar zorla bir çay kaşığı şekerli su verdiler bebeğime. 1200 Gr aldı bebeğim oysa ki o ay. Gayet de doyuyormuş yani.
İnşallah canım ya beklemek çok zorİnşallah kendi gelir o zaman kadar güzelce dogumunu yaparsın daha cok carsambaya![]()
Valla Bana da geliyorlar sağdan soldan geldi bi kere annemin oraya yeğenim de vardı bi muhabbet geçiyordu, teyzenin karnından bi bebek daha çıkacak diyor. Geldi boğma kendisi 9 aylık karniyla geziyor halbuki kendine bi baksaŞu oglan annelerinin amacı ne bn anlamıyorum.bnde bogacaktım az kalmıştıki lohusa halimde bizim eve geldiler tartıstık cok sükür defolup gittiler bidahada gelmezlerebeler hemşireler degilde onun öyle diyor olması sinir bozucu gerçekten
Evet aynen benim de öyle oldu bugün 11. Gün hala tam inmiş değil ama azaldı en azından ilk günler aşırı şiş ve acıyoduKızlar yine bir sorum olacak bugün taburcu olduk üçüncü günümüz ayaklarım davul gibi şişti zor yürüyorum normal mi sizde de oldumu
Bebişkom biz yaparken kızarıp bozarıyoruz normal tabikiiiYa bizim bebiş büyük tuvaletini yaparken ağlıyor,huysuzlanıyor, kızarıyor bozarıyor,yapınca rahatlıyor.normal mi?
Doğurursun balım akacak kan damarda durmazBen hala dogurmadim günü geçtikten sonra doğum yapan annisler bana biraz teselli verebilirmi![]()