Bak mesela dediğin gibi ben de bi kaç gündür bir memeyi 3-4 sefer veriyorum. Sağ memeyi vermemiştim taş gibi oldu. Bu memeyi elle boşaltmam imkansız şimdi 5 dk sağdım boşalttım mecburen cünkü cok ağrı yapıyor sırtıma vuruyor artık.
Diğer söylediklerinden uyguladıklarım var, tüm emzirmelerim yer çekimine karşı koyacak şekilde. En azından bu şekilde azaltmaya çalışıyordum.
Oy oy Çekeceğimiz var anlaşılan

ben de emzik vermeye korkuyorum sağdığım Sütü parmağımı emdirerek veriyorum. Parmağımı mememden istekli kapıyor, meme ucunu beğenmiyor sonra. Emzikte neler yaşarız bilemiyorum

Seninki sonlarda tam doymamış olabilir mi? Bahsettiğin gibi emzirme sonrası memede kavga ediyorsa ya da huzursuz uykulu anlarında sağdığım sütten veriyorum 20-40 yiyor bayılıyor sonra. Başka türlü mızırdanmalar bitmiyor bizde de.
40 dk ya yakın aktif emdi az önce. Dik pozisyonda gaz çıkarayım dedim çıkmadı gözler açık emmiyor arada huzursuzluk. Parmak emerek 30 cc süt içti bayıldı şimdi derin uyuyor

ben pert tabi 2 saati geçti şu an uyanığım.

bizim doktor Tırt su an memnun değilim marka bile söylemedi, ne kullanıyorsunuz diye sormadı.
burda okuduklarımdan not almıştım

Bize doğum sonrası hastaneden çıktığımız gibi başlayın dediler canım. Sen de alır almaz başlarsın.
Genelde bu tip ürünlerde ocean veriyorlar :)