Heh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızım

kabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..
Sen çocuk için yine Acıbadem’de misin? Biz eve yakın bakıyorduk ama çaresiz kalırsak aklımızda olsun
Kuzum ben sırta minder dayıyorum ekstra
O emzirme yastığı çanta pozisyonunda emzirme için özellikle cok iyi. Biraz da eğimli tutuyorum rahat oluyor.
Şuan kucağımda reflü yatağı onun üzerinde emziyorum

Sulu sarı pütürlüve iplik iplik mukus var, hep böyle. Ah ah. Hastanede 2. Gün kan lekesi gördük başka görmedik. Yetersiz beslenme dediler ama o zaman da süt çok yoğun akıyordu. Tahin her gün yiyordum bi takip edeyim ben de. Değişiklik olmazsa süt ürünlerini deneyeceğim. Kontrolsüz diyet yapıp alerji azdırmak da istemiyorum hiç.
Kakalı ve çişli bez sayısını takip etmen doğru bence de.
Az beslenince beze hemen yansıyor. Bir de aç olunca uyumuyor gerçekten bu zamanlarda. Önceden uyanmazdı.
Biraz fazla uyusa ve aç kalsa çöllerde susuz kalmış gibi kana kana içiyor bizimki de.
İnşallah danışmana gerek kalmadan doktorla çözersiniz. Diğer anne gruplarına bi danış istersen benzer süreç yaşayan vardır belki.
Ah amin canım bu vesileyle bu grupta da bi çocuk doktoru soracağım artık kendim bakına bakına bulamadım
Benimki hep mosmor