• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Hatta bizde baya bi şey var ama onun dediklerine göre suan diyete gerek yok.
Ama ben bi tahini deneyeceğim yine de.
Link bu;

Maşallah 🤩 dışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda 🤭

Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.

Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memede 😂 çok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum 😂yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet 😂

Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek 😂
Sorma el kadar bebeler nasıl bu kadar sinirli olabilirler 😂
Bizim sarılık da var kendini bi kasıyor mosmor surat ama alnı sarı 😂

Gaz sorunumuz yok bizim bence alttan üstten yapıyor sürekli ama bilemiyorjm tabi bazen ıkınıyor ☺️ ya iki gündür bizimde ağlayınca kaşlarının çatık yeri sarı oluyor bunu farkettim ama sarılığımız yok ilk zamanlar vardı. Diğer yerleri kıpkırmızı oluyor

Fazla fazla emiyorlar minik oburlar ,sonrası kaçınılmaz olan kusma☺️ Bizde de durum aynı canım doktorumuza da sordum normal dedi ama ben reflü yatağı aldım ona yatırıyorum bir nebze daha azaldı gibi aklında bulunsun.
Ben doğduğundan beri orda yatırıyorum canım, akşama kadar salonda reflü yatağında akşam da o reflü yatağını alıp beşiğin içine koyuyorum orda yatıyor.

Ben de normal olduğunu düşündüm aslında ama çocuk tüm emdiğini kusuyor sanki, o yüzden bi panik oldum🫣
Annelik sürekli panik hali galiba..

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Biraz sabir canım geciyo geçecek. Herkes sezeryandan sonra böyle düşündü ama geçti gitti. Yürüyüş öneriyorlar yavaş yavaş evim içinde yürü insalah iyi gelecektir. Kahve be bitter çikolata öneriyorlar baş ağrısı için. Bol bol.tuker sende. Sezeryan olan arkadaşlar daha çok şey biliyordur ve destek olacaklardır. Allah yardımcın olsun

Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Link bu;

Maşallah 🤩 dışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda 🤭

Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.

Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memede 😂 çok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum 😂yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet 😂

Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek 😂

Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.

Bebişi uzun süre kakasiniı yapmayan anneler. Bunuda diğer çocuklarda da katildigim topiklerde kaydetmiştim.

Eklentiler

• 20221001_220039.webp
    20221001_220039.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 58
Link bu;

En çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirim

Eklentiler

• 20221001_221738.webp
    20221001_221738.webp
    14 KB · Görüntüleme: 55
Ben doğduğundan beri orda yatırıyorum canım, akşama kadar salonda reflü yatağında akşam da o reflü yatağını alıp beşiğin içine koyuyorum orda yatıyor.

Ben de normal olduğunu düşündüm aslında ama çocuk tüm emdiğini kusuyor sanki, o yüzden bi panik oldum🫣
Annelik sürekli panik hali galiba..
Evet sürekli bir acaba mi ve panik modu oluyor insanda ister istemez. Zamanla alışacağız hepsine 🥰

Canım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorum🙃

Çok zorlu yollardan geçtin ama bir aşama kaldı o da önündeki 3-5 gün. Sabret, her şey daha iyi olacak. Kötü hissettiğinde bebeğine bak güç bul. Biliyorum zor o ağrılar ama geçecek.
Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattı 🥰

Canım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorum🙃

Çok zorlu yollardan geçtin ama bir aşama kaldı o da önündeki 3-5 gün. Sabret, her şey daha iyi olacak. Kötü hissettiğinde bebeğine bak güç bul. Biliyorum zor o ağrılar ama geçecek.
Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattı 🥰

Selam kızlar 15 günlük olduk ara ara girip okudum yazdıklarınızı ama okadar yogunumkı buyuk kızım sabahcı kucuk kızım ögl3ncı bırde 1.cı sınıfa basladı gunlerin nasıl gectıgını anlamıyorum. 3.300 gram 49 cm dogdu prensesim hastaneden cıkaeken 3.100 cıktık cok şükür herşey yolunda ama kuzumun 1 haftadır burun tıkanıklıgı yaşıyoruz serum suyula ve aspiratöruyle temizleyorum sureklı ama gecmek bilmıyor önerecegıniz birsey var mı kızlar

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçti 🙏🏻 umarım evde yardım edenin vardır..

Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçti 🙏🏻 umarım evde yardım edenin vardır..
Aynen canim evde yardım eden var şükür yoksa tek başına imkansız bence bu süreç. Kahve iyi geldi yarında hep içeyim en iyisi ben.

Kan bir kez oldu ama ishal ve rengi yeşile kaçanlar iki haftaya yakın sürdü. Sen yine de gözlemle biraz olmadı yeniden başlayıp test etmiş olursun.
🌸 teşekkür ederim katinacım yine aydınlatıcı bi sohbet oldu 🤗

Gaz sorunumuz yok bizim bence alttan üstten yapıyor sürekli ama bilemiyorjm tabi bazen ıkınıyor ☺️ ya iki gündür bizimde ağlayınca kaşlarının çatık yeri sarı oluyor bunu farkettim ama sarılığımız yok ilk zamanlar vardı. Diğer yerleri kıpkırmızı oluyor
Bilemiyorum ki her gün miniğe bi güncelleme geliyor 🤭
Sarı konusunu Bilemedim acaba normal mi öyle görünmesi 🤭inşallah normaldir 😌
Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.
🥰🥰
En çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirim
Ya çok teşekkür ediyorum 🤩🤩🤩

• Beğen
Reactions: Zzy
🌸 teşekkür ederim katinacım yine aydınlatıcı bi sohbet oldu 🤗

Bilemiyorum ki her gün miniğe bi güncelleme geliyor 🤭
Sarı konusunu Bilemedim acaba normal mi öyle görünmesi 🤭inşallah normaldir 😌

🥰🥰

Ya çok teşekkür ediyorum 🤩🤩🤩
Normaldir bence canım bizimde o sarı çatık kaş işi yeni güncelleme geldi zaten 😂

Canım emzirme danışmanına gittin mi ben son kez birde emzirme danışmanı serdi hanımı deneyeceğim bakalım. Emzirme haftası olduğu için fiyatlarında indirim yapmış konuşmak istersen katinaizmir katinaizmir

Back
X