- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Evet şuan farkediyorum ki bizde de bir fark yok. Hala kıvranıp meme istiyoruz… sıfır uyku. Ah delirmemek için zorluyorum kendimi. Sonra bebeğimin yüzüne bakıp rahatlıyorum
3 gün hastanede kaldık sarılık için kendisi de geldi, bi ara ben emzireyim mi seni dedi çocuğa ben şok. Söylenişi bile hoş değil tövbe estağfurullah dedim kızgın bi şekilde sustu. Allahim böyle arada o kadar boş konuşuyor ki sabır diyorum artık.Çok zor ya hala hatırladıkça sinirleniyorum. Kendi annem yanımda allahtan şuan. Kvyi gönderdim evine. Bir de okumuş mesleği olan insanlar ya. Bunlar kv olunca değişiyor sanırım. Cahillikle alakası yok kesinlikle. Allah sabır versin hepimize. Bence çok da susma. Söyle gitsin üzme kendini
Dün ilk defa gaz damlasını vermedim gece bir iki kere mızladı kolumu karnının altına koydum yüzüstü şekilde kolumun üstünde ayaklarida karnına doğru cekikti o şekilde rahatladı gazı da çıkardı sonra da hemen uyudu. Bu damlanın yanında başka gaz damlasıyla beraber kullananlarda varmış sanirim
Göğüs ucu yokken emdi sonra değil mi ne güzel. Sarılık için hastanede yatarken bi hemşire sagolsun emzirtmeyi öğretti tutturdu ama bi gün sürdü benim tembel oğlan hemen süt gelmeyince basıyor çığlığı. Silikon uçla emzik gibi baştan emince o kadar sinir olmuyor. Benim Göğüs ucum var ama tamamen bebisin tembelliği ve alt damagi geride o yüzden ikimizde zorlanıyoruzYa bu konuya ben de değinmek istiyorum narkozun etkisiyle sersem bir zamanımdı ebe geldi ve göğüs ucu yok eğitime de gerek yok dedi ve gitti mama verdiler ben de sağdım sağdım verdim sütümü emzirmeyi bilmediğimden 5 gün aç kaldı silikon göğüs ucunu ben tedbir amaçlı doğumdan önce aldım aklıma sonradan geldi kullandım 5.gün annemler geldi annem öğretti bana emzirmeyi ne kv ne ebe kimse emzirme eğitimi vermedi bana şaka gibi