• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar, süt konusunda yardımınıza ihtiyacım var. 40 günü geçtik ve benim sütüm çok az geliyor :( doğduğundan beri çoğunluk mamayla gidiyoruz. 4 saatte 1 sağdığımda 2 memeden anca 25ml çıkıyor😢 su 2lt kadar içmeye çalışıyorum günlük, doğadanın emziren anneler çayını içiyorum, promalt diye bişey de aldım anne sütünü arttırıcı ama çok bi etkisini göremedim sanki. Benim gibi olupta sütü artan var mı? Sizler neler yaptınız? O mama yedikçe kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum. Bir de herkes emziriyor musun, sütün yetiyor mu diye sormuyor mu, o da işin tuzu biberi oluyor(sanki bebeğe acır gibi). :(

Kızlar, süt konusunda yardımınıza ihtiyacım var. 40 günü geçtik ve benim sütüm çok az geliyor :KK43: doğduğundan beri çoğunluk mamayla gidiyoruz. 4 saatte 1 sağdığımda 2 memeden anca 25ml çıkıyor😢 su 2lt kadar içmeye çalışıyorum günlük, doğadanın emziren anneler çayını içiyorum, promalt diye bişey de aldım anne sütünü arttırıcı ama çok bi etkisini göremedim sanki. Benim gibi olupta sütü artan var mı? Sizler neler yaptınız? O mama yedikçe kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum. Bir de herkes emziriyor musun, sütün yetiyor mu diye sormuyor mu, o da işin tuzu biberi oluyor(sanki bebeğe acır gibi). :KK43:
Bestlak damla denedin mi canım
O çok işe yarıyor

Biogaia gerçekten iyi, bi kaç güne sonuç alırsın. Sab simplex iki kat artırıyor gibiydi bizim gazı malesef, keser kesmez bunu gözlemledik, hiç unutmam. Herkeste olmayabilir bu etki ama şüphesi olanlar bı iki gün gözlemlesin derim, kivranmasin yavrucaklar
Kaç damla damlatıyorsun canım ve ne zaman damlatıyorsun? Dün ağlamaya başlayınca verdim ama öncesinde düzenli bir rutinde vermek gerekiyor dimi? 5 damla damlattım ben.
Kızlar, süt konusunda yardımınıza ihtiyacım var. 40 günü geçtik ve benim sütüm çok az geliyor :KK43: doğduğundan beri çoğunluk mamayla gidiyoruz. 4 saatte 1 sağdığımda 2 memeden anca 25ml çıkıyor😢 su 2lt kadar içmeye çalışıyorum günlük, doğadanın emziren anneler çayını içiyorum, promalt diye bişey de aldım anne sütünü arttırıcı ama çok bi etkisini göremedim sanki. Benim gibi olupta sütü artan var mı? Sizler neler yaptınız? O mama yedikçe kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum. Bir de herkes emziriyor musun, sütün yetiyor mu diye sormuyor mu, o da işin tuzu biberi oluyor(sanki bebeğe acır gibi). :KK43:
Süt arttırma konusunda çok bir bilgim yok canım ben yulaf yiyorum ilk etapta rezene çayı içiyordum. Bir de burdaki bir arkadaş nar yedim sütüm fazlalaştı demişti ama onun sütü vardı mastit olayı yaratmıştı galiba okursa yazacaktır.

Yetersizlik hissi sadece sütle ilgili değil İnan bebek mızıklanınca bile acaba mutlu değil mi? Acaba yetemiyor muyum hissi geliyor insana. Tam bir kaos bu ilk dönemler…

yok doktora sormadım damlanın direk pişik yaptığını düşünmüyorum bende ama kakası çok sıklalmıştı abartmıyorum yarım saatte bir altını alıyodum ama hep yapıyodu sürekli yaptığı için olduğunu düşündüm
Birkaç güne düzene girer umarım
Nurse harvey memnun olan var mı ?
Kızımın daha da kıvranmasına neden oldu gibi sanki..

Otomatik sallanır ana kucağı bakıyorum simdilerde
Kullanmaya başladınız mı ? öneri alabilirim
Hem bebeyi hem kendimi rahat ettirecek ana kucağı önerilerine açığım 🤭
Biz memnunuz canım patır patır yapıyor içince gazını. Bizde nuna var otomatik sallama aparatıyla aldım bir 10dk falan duruyor ama malesef. Kiralayan yerler varmış almak yerine kiralamak daha mantıklı bence
Aaa bizimki kundak sevmiyor onda da durmaz mı acaba
Naptı ağldı kı
Biraz bakındı anlamaya çalıştı sonra darlandı tabi başladı ağlamaya çıkarttık hemen sıkıya gelemiyor bizim oğlan ☺️

Kaç damla damlatıyorsun canım ve ne zaman damlatıyorsun? Dün ağlamaya başlayınca verdim ama öncesinde düzenli bir rutinde vermek gerekiyor dimi? 5 damla damlattım ben.

Süt arttırma konusunda çok bir bilgim yok canım ben yulaf yiyorum ilk etapta rezene çayı içiyordum. Bir de burdaki bir arkadaş nar yedim sütüm fazlalaştı demişti ama onun sütü vardı mastit olayı yaratmıştı galiba okursa yazacaktır.

Yetersizlik hissi sadece sütle ilgili değil İnan bebek mızıklanınca bile acaba mutlu değil mi? Acaba yetemiyor muyum hissi geliyor insana. Tam bir kaos bu ilk dönemler…
Akşam üzeri beş damla veriyordum, saat 5 civarı 5 damla şeklinde. Geçici süre ile kullanmayı bıraktık, su alerji mevzusundan dolayı bı düzlüğe çıkalım yine devam edicez. Biogaia uzun süreli kullanım istiyor

Canım süt işi genetik bence. Benim yapmadığım şey kullanmadığım süt artırıcı gitmediğimiz ebe kalmadı neredeyse. izmirde 2 doktor 3 ebe gezdik 2 eğitime gittik vs. Olmayınca olmuyor emmiyorda bizimki. Sağarak veriyorum günde 100-150 arası anca çıkıyor kalanıda mama veriyoruz.

Akşam üzeri beş damla veriyordum, saat 5 civarı 5 damla şeklinde. Geçici süre ile kullanmayı bıraktık, su alerji mevzusundan dolayı bı düzlüğe çıkalım yine devam edicez. Biogaia uzun süreli kullanım istiyor
Evet hemen etki etmiyormuş, teşekkür ederim ben de akşama yakın saatte vereyim🙏

Bebeğinin gözleri renkli olanlar bebeğinizin gözleri döndü mü yoksa aynı mı kaldı

Canım süt işi genetik bence. Benim yapmadığım şey kullanmadığım süt artırıcı gitmediğimiz ebe kalmadı neredeyse. izmirde 2 doktor 3 ebe gezdik 2 eğitime gittik vs. Olmayınca olmuyor emmiyorda bizimki. Sağarak veriyorum günde 100-150 arası anca çıkıyor kalanıda mama veriyoruz.
Benimki de silikon meme ucuyla emiyordu, şimdi şimdi memeyi tutuyor o da canı isterse. Gerçi tutsa da en fazla 25ml emebiliyordur, üstüne yine mama veriyoruz. İnşaAllah sütlerimiz artar, mamasız devam ederiz.

Selam teyzeleeer biz bugün geç kalmış 40 ucurmasi için spaya gittik,benim oğluş çok sevdi spayi bol bol keyif yaptı , üzerine de mis gibi masaj yaptılar🥰😍 Benim bile uykum geldi mayıstim ama bizimki hala ayakta uyumadı orası ayrı 😬
Ya ne güzel gezdirmişsiniz biz daha balkona bile çıkarmaya korkuyoruz 😁 insanın sosyalim içinde olacak demekki . Harikasınız siz de kafa dağıtmışsınızdır

Back
X