- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
3. Aya kadar döner diyorlar bilmem ne kadar doğruHala renkliyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Aya kadar döner diyorlar bilmem ne kadar doğruHala renkliyiz
Bizimki de öyleydi elaya döndü yeşil ağırlıklı gibi duruyor şu andaMavi-gri gibiydi renkli olacak diyorlar ama bana ela gibi yeşil gibi geliyor
Ekstra başka bi damla kullanmıyorsunuz değil mi? Ne kadar veriyorsun bu aradaBirkaç güne düzene girer umarım
Biz memnunuz canım patır patır yapıyor içince gazını. Bizde nuna var otomatik sallama aparatıyla aldım bir 10dk falan duruyor ama malesef. Kiralayan yerler varmış almak yerine kiralamak daha mantıklı bence
Biraz bakındı anlamaya çalıştı sonra darlandı tabi başladı ağlamaya çıkarttık hemen sıkıya gelemiyor bizim oğlan![]()
Ben de şuraya geçen günden bi foto bırakayım
Teşekkür ederizYa ne güzel gezdirmişsiniz biz daha balkona bile çıkarmaya korkuyoruzinsanın sosyalim içinde olacak demekki . Harikasınız siz de kafa dağıtmışsınızdır
Bugün kontrolümüz vardı en son kontrolde değeri 11 di doktor bu sefer bakmaya gerek görmedi ilk günler tehlikeli şuan rengide sıkıntılı görünmüyo boşuna kan aldırmayalım dedi uyku halide yapmazmış uzamış pek sıkıntılı bir durum değil kafana takma dedi doktorumuzBizim uzamış sarılık anne bebek kan uyuşmazlığından. 9 şuan. Ama bebeğim 1 buçuk saati pek geçmiyor uykusu gece sürekli uyanıyor hatta genelde 1 saati geçmiyor uykusu yok yani. Sizinki nasıl? Kaç sarılığı şuan?
Bizimde en son 11 di uyku hali bizde birgün varsa birgün yok dün gece ve bugün hiç uyumadı meselaOlmuyor bizde en son 9 du kanda, 3 gün önce de aletle 11 çıktı ama uyku hali hiç yaşamadık. Bizimkinin sebebi anne sütüymüş bir sürü tahlil sonucu ortaya çıktı. Bu değerlerde olmuyor demişti doktor zaten. Sizin belki değerde farklılık bardır.
En iyisini yapmışsın valla için açılmıştırBen de şuraya geçen günden bi foto bırakayım
40ımızda 2 şer saat yol yaptık, Bursa’ya gittik geldik![]()
Oy oy em sevdiğim şeylerden biri de bebek eli ayağı ya
Ben de 10. Günden itibaren çıkarıyorum, hem bana hem ona iyi geliyor. Bu 40 çıkana kadar bebek dışarı çıkarılmaz’cılar insana kafayı yedirtmek için çatlar galiba. İnsan ölür evde bunalımdan o kadar gün.Teşekkür ederizValla biz doğduktan sonra hiç 40 gün beklemeden gezdirdik nasıl alışırsa öyle gider diye
çünkü biz eşimle gezmeyi çok seviyoruz
![]()
Bu saattwn sonra benim artmaz emmiyor çünkü umarım sizin artar. Ayrıca artık mamaların içinde de her türlü besleyici vitaminler var kendinizi sıkıp üzmeyin bence. (Sırf bebeği emmiyor diye ilk 40 günü kendine zehir eden bir anne tavsiyesi)Benimki de silikon meme ucuyla emiyordu, şimdi şimdi memeyi tutuyor o da canı isterse. Gerçi tutsa da en fazla 25ml emebiliyordur, üstüne yine mama veriyoruz. İnşaAllah sütlerimiz artar, mamasız devam ederiz.
Canım biz 1x5 biogaia 2x15 sap sımplex 3x3 colex şurup kullanıyoruz. Şurubu 12-15ml kadar artırabilirsiniz ihtiyaç olursa dedi doktor.Ekstra başka bi damla kullanmıyorsunuz değil mi? Ne kadar veriyorsun bu arada
Doktor bize 3x20 demişti aşırı fazla geldi bana
Kira da düşünebilir gerçekten bebeklerin Sevip sevmeyeceği meçhul![]()
Benim annem akşam uyuyan bebeğin yanından ayırmıyor beni korkar sıçrar diye. Dışarıyı bırak odadan çıkamıyorum. Uyanıkken zaten yapisigiz uyurken de nöbetteOy oy em sevdiğim şeylerden biri de bebek eli ayağı ya
Ben de 10. Günden itibaren çıkarıyorum, hem bana hem ona iyi geliyor. Bu 40 çıkana kadar bebek dışarı çıkarılmaz’cılar insana kafayı yedirtmek için çatlar galiba. İnsan ölür evde bunalımdan o kadar gün.
Çok iyi yapıyorsun canım![]()
Ben nurse harveys colex surup kullanıyorum 1 haftadır ama gaz problemine iyi geldi kakası baya bi arttı fakat emerken kıvranmaya başladı ve sonra bütün emdiğini kusmaya o nedenle ara vereceğim, bugün tadına da baktım diş macunu gibi geldi beğenmedim :)Nurse harvey memnun olan var mı ?
Kızımın daha da kıvranmasına neden oldu gibi sanki..
Otomatik sallanır ana kucağı bakıyorum simdilerde
Kullanmaya başladınız mı ? öneri alabilirim
Hem bebeyi hem kendimi rahat ettirecek ana kucağı önerilerine açığım![]()
Yanından biz de ayrılmıyoruz aynı odanın içindeyiz canım ama dışarı çıkıp bir hava almak İnan insanın modunu değiştiriyor. İmkan varsa 20 dk olsa bile bi çık gözün gönlün açılsınBenim annem akşam uyuyan bebeğin yanından ayırmıyor beni korkar sıçrar diye. Dışarıyı bırak odadan çıkamıyorum. Uyanıkken zaten yapisigiz uyurken de nöbette
normalKakası nasıl, renk kıvam farklı mı normalden?