• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla ben anında alıyorum kokluyorum bakıyorum çiş kokuyor hemen açıyorum çünkü alıştı uyumaz öyle kıpır kıpır yapıyor. Pişik içinde şükür hiç olmadık ama doğduğundan beri her altını alışımda yoğurt gibi sürüyorum pişik korkusundan.
İnce bir tabaka yeterli

Aa bana söylemediler bak bu kez
Bize böyle dendi de belki 4. Ayda ister sizden önemli bir şey olmadığı için. Sağlık bakanlığı ara ara isteyebilirmiş bu belgeleri o yüzden teslim ediyormuşuz işitme testimi kalça Ultrasonunu ve göz testini

İyi geldi öncesinde de 2 kez çıkmıştık yakın mesafeler tabi ☺️ Bi dinlenebilsem dışarı da çıkacağım ama sürekli tek başına olmak çok zor yetişemiyor insan

Şuan aşırı özendim 🤭

T temmuzekim @turkuazz34 kızlar bize sadece Nurse harveys damla verildi ek olarak hiçbir şey kullanmadık. Ve sadece mamaya ya da süte karıştırıp verebiliyordum 3 gecedir veremedim, erkek gibi gaz çıkarmaları azaldı ve bugün hiç olmadı.
Önceden hiç kusmazken damladan sonra ağzından hafif hafif çıkarmalar başladı.
Emerken kıvranmalar kızımda da mevcut hatta bu yüzden eskisi gibi ememediğini düşünmeye başladım 😞

Baştan sona gebelikteki aşırı bulantılar hariç istisnasız hepsi yaşandı ve yaşanıyor 😂
Bizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldim

Etrafa bakmaktan uyuyamıyor bu bebe, tülbent ortuyorum omzundan yüzüne doğru, yoksa mümkün değil.. 2. ay güncellemesi gelmiş, kucağımdayken ben oturmayacakmisim, ayağa kalkıp gezmemi istiyor hanımefendi😛 Oturunca çığlık, kıyamet. Bı de numaradan ağlama eklendi. Emziği atıp bı iki sn sonra ağlıyoruz, ağlasa emzik düşecek onu ayarlayamiyor numara yaparken 🤣
Bizimkide aç ama haaala gözü etrafta emmiyorken de hep gezmek istiyor oturunca ağlıyor 🤦🏻‍♀️

Ah inşallah 🙏🏻
Evet gördüm daha bu sabah, halen toparlayamadik malesef, ara ara devam ediyor. İki farklı şekilde gördüm ben, ilkinde bulanık bir kandı mukuslu. İkincisi ise taze parlak kan çizgi olarak ve noktasal olarak gördüm. Mesaj atabilirsin foto çektiyse eğer.
Bu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?
Foto çekmedim maalesef anın şokuyla ama görünen o ki kan gibi duruyor.
Sonraki bezde göremedim tekrarlarsa foto çekeceğim

Al benden de o kadar emzirme üzerine 2 saat geçti yeni uyutabildim. Bır, bir buçuk saat sonra uyanacak🤪

Çok yerinde bir soru😂

Kesinlikle uyu bu 1 saat bile sana iyi gelecek yaralarını saracak🫠

Biz 11 de uyuduk şimdi kalktık o uyku bile çok iyi geldi bana, hemen koş uyu hemmeen 😴
Bebeğim sağolsun 2.30da kalktı yarım saat kıyak geçti annesine 😀 valla uyudum hemen 1 saat 2 saattir diyerek.

Günaydın kızlar bu gece çok uyandık normalde 2 kez uyandırdık, hala uyuyorum ayakta sallamaya geçtim uyumadı bizimki😴

Cuma günü BİM’e çok güzel şeyler geliyor bakmak isterseniz💃

Eklentiler

• 0794D91F-48EE-481A-84A4-481B0F3B4CBA.webp
    0794D91F-48EE-481A-84A4-481B0F3B4CBA.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 79
Bu hala geçen gün yediğin tatlının etkisi değil mi ?
Foto çekmedim maalesef anın şokuyla ama görünen o ki kan gibi duruyor.
Sonraki bezde göremedim tekrarlarsa foto çekeceğim
Bı kez kaçak oldu tatlıdan sonra pilav tereyagliymis annemdeyken, tabi ne kadar etkiliyo bilemem. Tekrarlarsa çek mutlaka,geçmiş olsun cnm

Ben çok memnundum. Alerji hikayesi sebebiyle şu an kestik, dış etkenleri azaltmak adına. Bağırsak florasını düzenliyor, hemen etki etmiyor. Gaza direkt olarak etkili olmasa da bize iyi gelmişti. Sab simplex gaz çıkartmayı sağlıyor, bir nevi bağırsak hareketini hızlandırıyor. Bizim zaten hızlıydı, o yüzden bı kaç gün kullanıp kestik. Sevemedim o yüzden.
Evet aslında sab çok iyiydi ilkinde de onu kullandık rahata etmiştik canim alparslana da iyi geldi gibi ama bazen çığlık çığlığa ağlıyor anlamsızca susturabilene aşk olsun
Ben memnunum şu anlık
Teşekkürler canım
Ben dün başladım canım hemen etki etmiyor bir süre izleyeceğim olmazsa diğer gaz damlalarına geçeyim dedim.
katinaizmir katinaizmir değerlendirmeni ekran görüntüsü aldım bizim bağırsaklar da çalışıyor o yüzden şimdilik biagaia denemiş devam edeyim.
Kuzu sizde mi çığlık çığlığa ağlıyorsunuz
Ben memnunum canım ama etkisini bir haftada falan anca gösterdi bizde.
Teşekkürler canim
Bebeğinin gözleri renkli olanlar bebeğinizin gözleri döndü mü yoksa aynı mı kaldı
İlk Zamanlar bayağı koyu maviydi şimdi rengi açılmaya başladı net olarak belli oluyor ama döner mi bilemiyorum tabi ilk oğlumda donmemisti
Ben de şuraya geçen günden bi foto bırakayım 🤩

40ımızda 2 şer saat yol yaptık, Bursa’ya gittik geldik 🤭
Ayyy teyzesi yesin bal kızı ❤️🧿 maşallah kuzuma
Bizim ebe de aile hekimi de bişey söylemedi.kalca ultrason için gittiğimde göz muayenesi de yaptırayım ben de
Öyle yaparsın canim 🥰

Normal doğum.yapan anneler alt kisminiza baktınız mi ayna yardımı vs ile. Ben bakıyorum ama orda sanki fındık kadar bi top.gibi bisey görüyorum. Dikilmesi mi lazımdı acaba diye düşünüyorum. Sizinde öyle bisey var mı kusura bakmayın.soru için.
Ben de normal yaptım ama öyle bsy yok. Bi doktora git bence aklın kalmasın neymiş öğrenmiş olursun

• Beğen
Reactions: Zzy
O keçi sesi demekkit tek benimkinde değilmiş 🤣
Şimdi bile ses çıkarıyor ya çok komik 🥲

maviss_34 maviss_34 bizim 2 gün evvel öyle bir krizimiz oldu canım ama genelde sakin aslında. Huzursuz olduğu oluyor evet ama çığlık çığlığa ağlaması her gün olmuyor. Klasik mızırdanmalar var ama tabii.
Gerçekten insan panik oluyor öyle zamanlarda.

Kızlar böyle bi eğitim var katılmak isteyenler için paylaşıyorum, ücretsiz.

Eklentiler

• 87EBEE39-7558-4E3D-8838-790D6678B926.webp
    87EBEE39-7558-4E3D-8838-790D6678B926.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 75
Back
X