T
temmuzekim
Besafe comfort X3 izofix modelini bugün aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canım bizimde aynısı. geçen indirimlerde 5300e aldık şimdi yine indirimde 5639tl. Gerçekten gün geçtikçe zamlanıyorlar. Sen ne kadara aldınT temmuzekim Besafe comfort X3 izofix modelini bugün aldim
Teşekkür ederim, 5639 a aldim, %10u cüzdana geri yatacak, yeniyilda daha da zamlanir, kopruden önce son çıkıştı.Güle güle kullan canım bizimde aynısı. geçen indirimlerde 5300e aldık şimdi yine indirimde 5639tl. Gerçekten gün geçtikçe zamlanıyorlar. Sen ne kadara aldın
Kesinlikle öyle canım. Bende fısher prıce yağmur ormanı zıpzıp aldım seviyor hoplamayı diye indirimdeydiTeşekkür ederim, 5639 a aldim, %10u cüzdana geri yatacak, yeniyilda daha da zamlanir, kopruden önce son çıkıştı.
Özel sektörde izindeyken aldığımız maaşu sgk ödüyor. Raporlu sayılıyoruz ya o yüzden.Nasiil? Ben normal maaşimi aldim yaa. Ücretli izin öyle bisi değil mi? Maaşimizi aliyoruz?![]()
Düzeleceği yok valla. Bu akşam yine morarana kadar ağladı. Şimdi uyudu çok şükür.3 aylık olmuşsunuz bilebundan sonra düzene girecek inşallah
Bepanthol kullanıyorum. Eğer kızarıklık varsa sudocrem sürüyorum toparlıyor hemen. Ama içeriği çok temiz değilmiş sudocremin. Ben sadece kızarıklık görürsem sürüyorum hafif.Pişik kremi olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Ben mustela kullaniyorum. Pişik yok ama hafif pütür geldi elime yaa, beponthol daha mi iyi acabaa?Bepanthol kullanıyorum. Eğer kızarıklık varsa sudocrem sürüyorum toparlıyor hemen. Ama içeriği çok temiz değilmiş sudocremin. Ben sadece kızarıklık görürsem sürüyorum hafif.
İçerik açısından soruyorsan evet bepanthol daha iyi. Instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa bar. Bebek ürünlerinin içeriğini inceliyor oraya bakabilrsinBen mustela kullaniyorum. Pişik yok ama hafif pütür geldi elime yaa, beponthol daha mi iyi acabaa?
Bende arada mustela sürüyorum. Düzenli beğanthol kullanıyorum bana daha iyi gibi geldi. Arada da desitin mor ya da mavisini sürüyorumBen mustela kullaniyorum. Pişik yok ama hafif pütür geldi elime yaa, beponthol daha mi iyi acabaa?
Bepantol +1Pişik kremi olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Ağlarkn beyaz gürültü kurutma makinesi sesi denediniz mi baya sakinleştiryorDüzeleceği yok valla. Bu akşam yine morarana kadar ağladı. Şimdi uyudu çok şükür.
Denemediğimiz şey kalmadı ki ağlamaya başlayınca sakinleşmiyor. Sonunda yorulup uyuyor bugün de öyle oldu.Ağlarkn beyaz gürültü kurutma makinesi sesi denediniz mi baya sakinleştiryor
İnşallah canım Ankara ve İstanbul'da hissedilmis izmitte de hisseden annelerim olmuştur muhtemelenBen taa Ankaradan hissettim, umarım can kaybı yoktur kimsede![]()
Evet çok daha yakın çevreden kişiler var burda, ses verin kızlarİnşallah canım Ankara ve İstanbul'da hissedilmis izmitte de hisseden annelerim olmuştur muhtemelen
Benim de ilk aklima o geldi bebekliyiz ve bı çanta bile yok hali hazırdaÇok sallandı ya geçmiş olsun herkese
Hiç hazırlıklı değiliz
İnşallah can kaybı yoktur